madridronie írta:És ez igenis unicum,amit meg kéne becsülni. Ha átlesnék a ti oldalatokra,én sem csodálkoznék,ha egyöntetűen a szokásos köröket futnák (csítörsz,lájörsz,ektörsz,UNICEFFIFAmindenki...)
Nem kötekedésképpen, de szerintem elég rég jártál a Madridistán! Az utóbbi időben ugyanis a döntő többség elég egyöntetűen vallja, elismeri, hogy a Barca jelenleg/vagy inkább még mindig jobb csapat!
Azért az ezredik vereség után már nem olyan meglepő, hogy nem dúltok fúltok annyira mint régebben. Elégé vaknak kell annak lenni aki még mindig csak a szerencsében és a bíróban UEFA-ban UNICEF-ben stb. látja a vereségek okát.
Aláírom, hogy visszafogottabb lett a hangulat (a fent említett dolog miatt), de attól még bármi történik ugyan úgy elharapódzik a közhangulat mint régen. Az utálat ugyan úgy megvan max. beletörődöttséggel és csalódottsággal párosulva.
A meccsről:
Gondolom, legalább is ez tűnik logikusnak, hogy a Madrid szépen nekünk ugrik már rögtön az elején. Jó lenne kihúzni gyorsan kapott gól nélkül.
Amúgy is elég álmoskásan szoktuk kezdeni ezeket a mérkőzéseket, de úgy is mondhatjuk, hogy a Madrid kezdi erősen.
Aztán átvesszük az irányítást. Bár én egy támadó nagyon agresszív Madridot várok szóval meg kell majd küzdeni a kp-n a labdákért.
Gólt szerintem lövünk én 2-re számítok, ennél a madridi védelemnél borítékolható a gól.
Remélem játszik Pepe, hogy az alap hangulat meglegyen

biztos bármit csinál szépen kifütyülik majd.
Eredmény 2-0, 2-1 (szeretem Pintot, de pl. egy Madrid vagy más nagy csapat ellen kicsit kevésnek érzem úgyhogy benne van a gól szerintem Kicsit lassú már, de ettől még nagyom bírom a formát).