Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja! Egyetértek, hogy a lemaradás nyilván érzékenyebbé teszi az embert. Remélem, holnap meggyőződhetünk arról, hogy teljesen alaptalanul.P.U.Y.O.L. írta:Most is csak azért van több szó a bírókról, mert nem vezetjük a bajnokságot. Nyugodtan meg lehet nézni, hogy az elmúlt pár évben is legalább ugyan ennyit tévedtek a kárunkra, de akkor kevésbé fáj, ha nincs különösebb jelentősége. Így most sokan kikezdték a bírókat, de a hiba az ott keresendő, hogy megnyert meccseket hozunk le döntetlenre lagymatag játékkal.Atomot Nekik! írta:Alapvetően nem szoktam a bírókkal foglalkozni, de az utóbbi időszak eseményei kezdik elkoptatni közönyösségem páncélját. Kicsit sok a tizi nekik, meg kiállítások, meg egyéb. És hát a bírói kar részéről a durvaságokkal szemben megnyilvánuló teljes közöny (l. Messi mennyit szokott kapni, stb.) sem tesz jót a közérzetemnek. Különösen Mourinho régebbi közismert nyafogásainak tükrében.
Végső soron a többi hozzászólónak van igaza - nem érdemes a bírókkal foglalkozni, legalábbis per pillanat. De azért nagyítóval figyelem majd a ténykedését
Most is csak azért van több szó a bírókról, mert nem vezetjük a bajnokságot. Nyugodtan meg lehet nézni, hogy az elmúlt pár évben is legalább ugyan ennyit tévedtek a kárunkra, de akkor kevésbé fáj, ha nincs különösebb jelentősége. Így most sokan kikezdték a bírókat, de a hiba az ott keresendő, hogy megnyert meccseket hozunk le döntetlenre lagymatag játékkal.Atomot Nekik! írta:Alapvetően nem szoktam a bírókkal foglalkozni, de az utóbbi időszak eseményei kezdik elkoptatni közönyösségem páncélját. Kicsit sok a tizi nekik, meg kiállítások, meg egyéb. És hát a bírói kar részéről a durvaságokkal szemben megnyilvánuló teljes közöny (l. Messi mennyit szokott kapni, stb.) sem tesz jót a közérzetemnek. Különösen Mourinho régebbi közismert nyafogásainak tükrében.
Végső soron a többi hozzászólónak van igaza - nem érdemes a bírókkal foglalkozni, legalábbis per pillanat. De azért nagyítóval figyelem majd a ténykedését
Tartom a véleményem, ennek a csapatnak a továbbjutás, de a győzelem is kötelező ezek után. De hozzátenném a mondandóm nem erre volt kihegyezve, hanem hogy nem kellene a játékvezetésre fogni semmit, a Madridot meg lehet és meg is kell verni bármit is fúj. Ahogy a többi elvesztegetett pontjaink egy jó részével is ez volt a helyzet.Tocy írta:Azért vegyünk már vissza...mi az, hogy KÖTELEZŐ verni a Madridot még ellenszélben is? Mintha egy Plzenről lenne szó kb...
Ámen.daffy írta:eddig bármilyen bírót is jelöltek ki a meccsek előtt,csak ilyen hozzászólásokat olvastam. ki az,aki szerintetek vezethetne egy barca meccset? minden csapat talál valami hibát bármely bíróbanAtomot Nekik! írta:Azért alakul a dolog... sajnos...
A holnapi meccs játékvezetője Fernando Teixeira Vitienes. Ha valaki netalán nem emlékezne: ő vezette a Getafe elleni 1-0 bukta meccsünket a mostani szezonban. Akkor befújta Keita nemlétező leshelyzetét, Busquetsnek meg adott egy sárgát akkor, amikor éppen ellene szabálytalankodtak. Ezen kívül is volt jónéhány gázos ítélete, csak most hirtelen ezeket kaptam elő.
Ja, és két évvel ezelőtt Piquét és Marquezt is kiküldte, ugyancsak a Getafe ellen. Cö-cö-cö... Vonzódiki a madridi csapatokhoz, vagy csak szimplán utálja a Barcat?![]()
Hiába, no, nem kell rögtön összeesküvésekre gyanakodni, nem?
Amennyiben jól emlékszem, Márquez azon a meccsen a tizenhatoson belül, utolsó emberként, hátulról rúgta fel az ellenfél támadóját. Piquét meg az első félidőben állította ki, úgy rémlik, hogy páros lábbal, de legalábbis nyújtott lábbal szállt bele az ellenfélbe a kapu előterében. Teljesen jogos kiállítás volt mindkettő.Atomot Nekik! írta:Azért alakul a dolog... sajnos...
A holnapi meccs játékvezetője Fernando Teixeira Vitienes. Ha valaki netalán nem emlékezne: ő vezette a Getafe elleni 1-0 bukta meccsünket a mostani szezonban. Akkor befújta Keita nemlétező leshelyzetét, Busquetsnek meg adott egy sárgát akkor, amikor éppen ellene szabálytalankodtak. Ezen kívül is volt jónéhány gázos ítélete, csak most hirtelen ezeket kaptam elő.
Ja, és két évvel ezelőtt Piquét és Marquezt is kiküldte, ugyancsak a Getafe ellen. Cö-cö-cö... Vonzódiki a madridi csapatokhoz, vagy csak szimplán utálja a Barcat?![]()
Gondolkodtam,h pirossal reagálok,de inkább egyelőre cs sima fórumerként írom amit.herr.toth írta: de mindenki az csak megjátszotta magát, nálatok meg mindenki szent
Azért vegyünk már vissza...mi az, hogy KÖTELEZŐ verni a Madridot még ellenszélben is? Mintha egy Plzenről lenne szó kb...d írta:Szerintem alig találni már olyan játékvezetőt, aki ne fújt volna valamit ellenünk, de az se kevesebb, aki ne fújt volna nekünk. Persze van egy-két kirívó arc, elfogultság, vagy szimplán az egyértelmű inkompetencia ellenére érthetetlenül újra és újra megadott bizalom miatt, de kár ezen a témán agyalni. Még ellenszélben is kötelező verni a Madridot otthon.
eddig bármilyen bírót is jelöltek ki a meccsek előtt,csak ilyen hozzászólásokat olvastam. ki az,aki szerintetek vezethetne egy barca meccset? minden csapat talál valami hibát bármely bíróbanAtomot Nekik! írta:Azért alakul a dolog... sajnos...
B. írta:Maradjunk annyiban, hogy ez az asszisztens dolga.Szerintem kár felfújni ennyire a játékvezetést, tévedtek már a mi javunkra isAkkor befújta Keita nemlétező leshelyzetétMásik pedig, hogy amíg a saját helyzeteinket sem tudjuk rendesen bevágni, én legalábbis, nem tudok a játékvezetésre haragudni.
![]()
Maradjunk annyiban, hogy ez az asszisztens dolga.Szerintem kár felfújni ennyire a játékvezetést, tévedtek már a mi javunkra isAkkor befújta Keita nemlétező leshelyzetét
madridronie írta:Többek közt rengeteg itteni Barca-drukker is (hányan, meg hányan küldték volna el őket Rijkaard-dal egyetemben)!az emberek döntő többsége 2008 nyaráig egy- egy szimplán ügyes játékosnak tartotta Xavit illetve Iniestát![]()
Többek közt rengeteg itteni Barca-drukker is (hányan, meg hányan küldték volna el őket Rijkaard-dal egyetemben)!az emberek döntő többsége 2008 nyaráig egy- egy szimplán ügyes játékosnak tartotta Xavit illetve Iniestát
A 2009-es és az idei győzelme teljesen megérdemelt, a 2010-es esztendő azonban az elért eredmények és a játék képét tekintve is inkább Xavi-é, de még Sneijder-nek is előrébb kellett volna végeznie, na nem a tudása miatt (viszont eredményeket tekintve mindenképp), mert abban évek óta No. 1 az argentin (sajnos)!Aki meg azt mondja hogy Messi nem érdemelte meg a 3 aranylasztit az nem százas! Még a VB-s ,Xavi elleni győzelemre azt mondom talán.
Na igen; tény és való, hogy az elmúlt 10 évben kényelmesebb, jobb dolga van/volt a Barca drukkereknek és szebb pillanatokat élnek át, mint a Madridista társaik; ennek ellenére jó pár emberrel itt is elszállt a ló és akkor még finoman szóltam!Ezzel akarják tompítani azt amit a 110 éves történetükben nem nagyon kellett átélni! Ugyanis a Mou korszak, a legmegalázóbb a Madrid történetében, a klasszikusokat tekintve! 3,5 éve folyamatosan meg vannak alázva, és ez nagyon fájhat! Az irigység, keserűség, kilátástalanság beszél belőlük, de ha így könnyebb nekik, akkor csak tegyék! Mi meg jót nevetünk rajta! A futball nálunk van, és ezt az egész világ látja!
Ezt meg nagyon adom!Nekünk pedig szurkolónak nem ártana, mindig szem előtt tartani azt, hogy az ellenfél nem egy utolsó s..r, hanem egy profi klub, és pedig amíg nem ismerjük el a másik erényeit, addig nem érdemes vitába szállni, mert egyoldalú lesz, és nem vezet soha sem eredményre. Most gondoljatok bele mi lenne, ha a Barcelona sem ismerné el a Real Madrid képességeit, akkor hogyan győzné le? Nektek is az az egyetlen módja, ha egy vitában nyerni szeretnétek, hogy megtanuljátok elismerni, ha a másiknak valóban igaza van. Persze a racionális gondolkodást nem egyszerű dolog elsajátítani, ha olyan emberek vagyunk, akik indulatosak, temperamentumosak, vagy szimplán csak spanyolnak vagy éppen katalánnak képzelik magukat. Szóval ezennel térítő feladatom befejeztetik, áldjon meg Titeket a csatkai szűzanya!
http://www.youtube.com/watch?v=gm8paBMbZTAherr.toth írta:személyeskedni meg csak neked szabad ahogy látomsemmi baj elsiklok felette.. csak nyugodtan
Ezen is látszik, hogy velünk van mindenki! A bírók (főleg mostanában), a Spanyol Labdarúgó szövetség, az UEFA, FIFA! Mi lenne ha ellenünk lennének???Barcaman1993 írta:Na ez az igazán undorító: http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... as-2114130
Hányok az ilyenektől. Pepe undorítót művelt (már párszor kitárgyaltuk), de ez még annál is túltesz. Jelzem Kompanyt és Balotellit utólag 4 meccsre tiltották el.