Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Atomot Nekik!
Jugador del Barça

2012.01.24. 18:46:20

P.U.Y.O.L. írta:
Atomot Nekik! írta:Alapvetően nem szoktam a bírókkal foglalkozni, de az utóbbi időszak eseményei kezdik elkoptatni közönyösségem páncélját. Kicsit sok a tizi nekik, meg kiállítások, meg egyéb. És hát a bírói kar részéről a durvaságokkal szemben megnyilvánuló teljes közöny (l. Messi mennyit szokott kapni, stb.) sem tesz jót a közérzetemnek. Különösen Mourinho régebbi közismert nyafogásainak tükrében.

Végső soron a többi hozzászólónak van igaza - nem érdemes a bírókkal foglalkozni, legalábbis per pillanat. De azért nagyítóval figyelem majd a ténykedését
:wink:
Most is csak azért van több szó a bírókról, mert nem vezetjük a bajnokságot. Nyugodtan meg lehet nézni, hogy az elmúlt pár évben is legalább ugyan ennyit tévedtek a kárunkra, de akkor kevésbé fáj, ha nincs különösebb jelentősége. Így most sokan kikezdték a bírókat, de a hiba az ott keresendő, hogy megnyert meccseket hozunk le döntetlenre lagymatag játékkal.
Ja! Egyetértek, hogy a lemaradás nyilván érzékenyebbé teszi az embert. Remélem, holnap meggyőződhetünk arról, hogy teljesen alaptalanul.

Más. Tkp. azért szeretném, hogy alapos verést kapjon a Real (holnap és végig a szezonban), hogy minél valószínűbbé váljon Mourinho távozása a szezon végén. (Persze lehet, hogy hiú ábránd részemről) Szerintem nagyon rosszat tett ennek a klubnak és a focinak egyaránt. Nem kizárt, hogy fóbiás vagyok, de legalább van némi betegségtudatom... :wink:

Mekkora lenne, ha a spanyolok VdB-vel megvédenék a világbajnoki címüket, utána meg az Öreg Bajszos mintegy véletlenül :lol: elejtené, hogy visszavonul válogatottól, és öreg korára szíve egyetlen vágya már, hogy a Real edzője lehessen. :lol: :lol:
Lenne ám sürgés-forgás Madridban, az hétszentség! Mintha alájuk gyújtottak volna... :wink: :lol: :lol:
Persze ez csak ábránd, de annak nem rossz.

Nyilván akkor sem fogok bánkódni nagyon, ha a Reallal szemben minden következő meccsünket 1:0-ra nyerjük s lesz egy újabb "hatkupás" szezonunk. :wink: :roll:
Jose Carreras mondta, h két csapatnak szurkol: a Barcának és a Real ellenfelének. (by barca 1986) ;-)
Robcsyy
Entrenador del Barça

2012.01.24. 18:35:46

simán mehetett volna élőképre, hogy véletlenek nincsenek...
de a mostani is jó lesz :)
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.01.24. 18:30:05

Atomot Nekik! írta:Alapvetően nem szoktam a bírókkal foglalkozni, de az utóbbi időszak eseményei kezdik elkoptatni közönyösségem páncélját. Kicsit sok a tizi nekik, meg kiállítások, meg egyéb. És hát a bírói kar részéről a durvaságokkal szemben megnyilvánuló teljes közöny (l. Messi mennyit szokott kapni, stb.) sem tesz jót a közérzetemnek. Különösen Mourinho régebbi közismert nyafogásainak tükrében.

Végső soron a többi hozzászólónak van igaza - nem érdemes a bírókkal foglalkozni, legalábbis per pillanat. De azért nagyítóval figyelem majd a ténykedését
Most is csak azért van több szó a bírókról, mert nem vezetjük a bajnokságot. Nyugodtan meg lehet nézni, hogy az elmúlt pár évben is legalább ugyan ennyit tévedtek a kárunkra, de akkor kevésbé fáj, ha nincs különösebb jelentősége. Így most sokan kikezdték a bírókat, de a hiba az ott keresendő, hogy megnyert meccseket hozunk le döntetlenre lagymatag játékkal.
Atomot Nekik!
Jugador del Barça

2012.01.24. 18:15:13

Alapvetően nem szoktam a bírókkal foglalkozni, de az utóbbi időszak eseményei kezdik elkoptatni közönyösségem páncélját. Kicsit sok a tizi nekik, meg kiállítások, meg egyéb. És hát a bírói kar részéről a durvaságokkal szemben megnyilvánuló teljes közöny (l. Messi mennyit szokott kapni, stb.) sem tesz jót a közérzetemnek. Különösen Mourinho régebbi közismert nyafogásainak tükrében.

Jose Carreras mondta, h két csapatnak szurkol: a Barcának és a Real ellenfelének. (by barca 1986) ;-)
menczel
Entrenador del Barça

2012.01.24. 17:55:27

Pepének de rosszul jön, hogy nemrég leszerelték a biztonsági hálókat a pálya körül :D
d
Entrenador del Barça

2012.01.24. 17:49:55

Tocy írta:Azért vegyünk már vissza...mi az, hogy KÖTELEZŐ verni a Madridot még ellenszélben is? Mintha egy Plzenről lenne szó kb...
Tartom a véleményem, ennek a csapatnak a továbbjutás, de a győzelem is kötelező ezek után. De hozzátenném a mondandóm nem erre volt kihegyezve, hanem hogy nem kellene a játékvezetésre fogni semmit, a Madridot meg lehet és meg is kell verni bármit is fúj. Ahogy a többi elvesztegetett pontjaink egy jó részével is ez volt a helyzet.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.24. 17:32:06

2 tény :

1. ha nyerünk holnap, megfordítjuk az örökmérleget, ami jelenleg 86-45-86... :shock: azért az nem lenne egy rossz pillanat :)

2. ha nem kapunk ki holnap, akkor pedig a 14. meccs lenne zsinórban, amelyen (rendes játékidőben) nem kaptunk ki a fehérek ellenében!
messideco
Presidente del Barça

2012.01.24. 17:28:23

Holnap meccs :)
Ismét azt mondom, hogy remélem a fociról fog szólni a dolog, és nyer a jobbik,
Visca el Barca! :D
Kép
"And my heart will leave you never."
Andris
Adminisztrátor

2012.01.24. 17:27:49

daffy írta:
Atomot Nekik! írta:Azért alakul a dolog... sajnos...

A holnapi meccs játékvezetője Fernando Teixeira Vitienes. Ha valaki netalán nem emlékezne: ő vezette a Getafe elleni 1-0 bukta meccsünket a mostani szezonban. Akkor befújta Keita nemlétező leshelyzetét, Busquetsnek meg adott egy sárgát akkor, amikor éppen ellene szabálytalankodtak. Ezen kívül is volt jónéhány gázos ítélete, csak most hirtelen ezeket kaptam elő.
Ja, és két évvel ezelőtt Piquét és Marquezt is kiküldte, ugyancsak a Getafe ellen. Cö-cö-cö... Vonzódiki a madridi csapatokhoz, vagy csak szimplán utálja a Barcat? :-k

Hiába, no, nem kell rögtön összeesküvésekre gyanakodni, nem? [-X
eddig bármilyen bírót is jelöltek ki a meccsek előtt,csak ilyen hozzászólásokat olvastam. ki az,aki szerintetek vezethetne egy barca meccset? minden csapat talál valami hibát bármely bíróban
Ámen.

nem a bírók közt kell válogatni, mert olyan mint itthon a választások, egyik sz...bb mint a másik.
a madridnak kéne felhagynia a sok és csúnya szabálytalansággal, és akkor jó kis clasico lehetne.

herr.toth, nem egy ember tartja rajtad a szemét mostanság. változtass.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2012.01.24. 17:28:42-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
peccerta
Jugador del Barça

2012.01.24. 17:27:08

Soha semmi nem múlik a bírákon,ha kikapunk az azért van mert [auto_cenzúra] napot fogtunk ki,bár nem fogunk kikapni:)

Amennyien mégis vereség lenne,akkor meg illik elismerni a "sötét oldalt"ennyire egyszerű a dolog....

Bírókkal az szokott foglalkozni,akinek nincs hite a saját csapatában,azt gondolom ez sok mindent elárul!
Cruyff

Milliónyi gyerek van a világon, akik előtt egy nagyon rossz példa jár, és a Madrid ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Amióta elment Valdano, a dolgok csak rosszabbodtak. Valdanóról mondhat mindenki, amit akar, de azért ő egy úriember. Lehetséges, hogy Mourinho egy nagyon jó ember privát környezetben, és nagyon jó edző is, de amit a világ számára mutat, az egészen más. És a klub kötelessége lenne megváltoztatni ezt a helyzetet.
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.01.24. 17:10:03

A holnapi meccs játékvezetője Fernando Teixeira Vitienes. Ha valaki netalán nem emlékezne: ő vezette a Getafe elleni 1-0 bukta meccsünket a mostani szezonban. Akkor befújta Keita nemlétező leshelyzetét, Busquetsnek meg adott egy sárgát akkor, amikor éppen ellene szabálytalankodtak. Ezen kívül is volt jónéhány gázos ítélete, csak most hirtelen ezeket kaptam elő.
Ja, és két évvel ezelőtt Piquét és Marquezt is kiküldte, ugyancsak a Getafe ellen. Cö-cö-cö... Vonzódiki a madridi csapatokhoz, vagy csak szimplán utálja a Barcat? :-k

Amennyiben jól emlékszem, Márquez azon a meccsen a tizenhatoson belül, utolsó emberként, hátulról rúgta fel az ellenfél támadóját. Piquét meg az első félidőben állította ki, úgy rémlik, hogy páros lábbal, de legalábbis nyújtott lábbal szállt bele az ellenfélbe a kapu előterében. Teljesen jogos kiállítás volt mindkettő.
miihii
KHAL

2012.01.24. 17:05:21

herr.toth írta: de mindenki az csak megjátszotta magát, nálatok meg mindenki szent :roll:
Gondolkodtam,h pirossal reagálok,de inkább egyelőre cs sima fórumerként írom amit.
Ezeket olyan csodálatos gyorsasággal befejezhetnéd,mint a mérgezett nyíl.Hangulatkeltésnek tökéletesen megfelelnek az ilyen egymondatos szépségeid,de az meg sajna tiltott errefele.
Mielőtt fellépsz ide,vegyél egy-két mély levegőt,mert elég sok dologgal fogsz találkozni,ami nem tetszik majd. Így például az a harsány közutálat,ami a csapatod ellen árad.A nagyon nagy többségnek az a szimpla véleménye,h "azok gyökerek" ,mint ahogy odaát gondolom az,h "a színészválogatott". Tehát indulj ki abból,h ezt fogod olvasni,mégha esetleg cizelláltabban is. Nos,itt jön a jóság: próbáld meg inkább azon kevesek véleményét értékelni,aki nem általánosítva lapátolja a fekáliát a királyiak minden tagjára,hanem vannak,akik észreveszik a pozitívabb dolgokat is eközben és nem röstellenek megemlíteni is.Ahogy Asys is tette. Nyilván volt benne piszkálódás,de egyrészt asszem nem tagadhatod az alapját,amíg elég elhíresült támadótechnikákat alkalmaznak rajtunk a fiaitok.Másrészt pedig ő legalább alapvetően dícsérő kritikát fogalmazott meg,legalábbis egy BARCA szurkoló mostani lélektanához mérten (madriddal kapcsolatban) .És ez igenis unicum,amit meg kéne becsülni. Ha átlesnék a ti oldalatokra,én sem csodálkoznék,ha egyöntetűen a szokásos köröket futnák (csítörsz,lájörsz,ektörsz,UNICEFFIFAmindenki...) ,de ha valaki hasonlóan vélekedne,mint Asys (pl. tegnap néztem egy videót és feltűnt,h Messinek 3szor rúgtak oda,jó volt látni,h mégis továbbvitte,nem színészkedett,mint a többi) ,ezt nagyra értékelném és eszembe nem jutna egy ilyen valóban óvodás benyögéshez folyamodni.
Márpedig nálad ez nem újkeletű és itt igenis bicskanyitogató tud lenni.Ahogy próbáltad Daffy-t is megtéríteni,meg a satöbbi,amiket nem is sorolok...
Tehát ezúton nagyon szépen (és vedd úgy,h utoljára) megkérlek rá,h az ilyen hangulatkeltő beböffenéseket mellőzd,mert említettem,h ezek nem épp javallottak errefelé.És könnyű kívül találni magad,ami vélhetően egyik félnek sem lesz ugyan nagy kár,de azért ha már idejársz,akkor gondolom szeretnél írogatni ezt-azt.Kérlek olyan stílusban tedd ezt,amely egy BARCA fórumon belefér.Köszönjük!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.24. 17:03:30

d írta:Szerintem alig találni már olyan játékvezetőt, aki ne fújt volna valamit ellenünk, de az se kevesebb, aki ne fújt volna nekünk. Persze van egy-két kirívó arc, elfogultság, vagy szimplán az egyértelmű inkompetencia ellenére érthetetlenül újra és újra megadott bizalom miatt, de kár ezen a témán agyalni. Még ellenszélben is kötelező verni a Madridot otthon.
Azért vegyünk már vissza...mi az, hogy KÖTELEZŐ verni a Madridot még ellenszélben is? Mintha egy Plzenről lenne szó kb...
d
Entrenador del Barça

2012.01.24. 16:50:03

Szerintem alig találni már olyan játékvezetőt, aki ne fújt volna valamit ellenünk, de az se kevesebb, aki ne fújt volna nekünk. Persze van egy-két kirívó arc, elfogultság, vagy szimplán az egyértelmű inkompetencia ellenére érthetetlenül újra és újra megadott bizalom miatt, de kár ezen a témán agyalni. Még ellenszélben is kötelező verni a Madridot otthon.
daffy
Madridista

2012.01.24. 16:49:55

eddig bármilyen bírót is jelöltek ki a meccsek előtt,csak ilyen hozzászólásokat olvastam. ki az,aki szerintetek vezethetne egy barca meccset? minden csapat talál valami hibát bármely bíróban
mest
Barça C
Kapcsolat:

2012.01.24. 16:42:17

B. írta:
Akkor befújta Keita nemlétező leshelyzetét
Maradjunk annyiban, hogy ez az asszisztens dolga.Szerintem kár felfújni ennyire a játékvezetést, tévedtek már a mi javunkra is :roll: Másik pedig, hogy amíg a saját helyzeteinket sem tudjuk rendesen bevágni, én legalábbis, nem tudok a játékvezetésre haragudni. :) :!:

El Barça sempre
B.
Jugador del Barça

2012.01.24. 16:34:47

Akkor befújta Keita nemlétező leshelyzetét
Maradjunk annyiban, hogy ez az asszisztens dolga.Szerintem kár felfújni ennyire a játékvezetést, tévedtek már a mi javunkra is :roll: Másik pedig, hogy amíg a saját helyzeteinket sem tudjuk rendesen bevágni, én legalábbis, nem tudok a játékvezetésre haragudni. :) :!:
B.
Atomot Nekik!
Jugador del Barça

2012.01.24. 16:27:23

Azért alakul a dolog... sajnos...

thebrutalman
Barça C

2012.01.24. 15:17:12

Sziasztok!!!Holnapra 1 simma meccset varok(unk) javunkra!!!
2-0 ra tippelek!!!Messi1x, Alexis1x
Visca,Vicva,Visca!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.24. 15:00:01

madridronie írta:
az emberek döntő többsége 2008 nyaráig egy- egy szimplán ügyes játékosnak tartotta Xavit illetve Iniestát
Többek közt rengeteg itteni Barca-drukker is (hányan, meg hányan küldték volna el őket Rijkaard-dal egyetemben)! :oops:

Xavi már a Rijkaard-érában is az egyik legfontosabb játékos volt, amikor 2005végén,2006 elején megsérült pánikhangulat volt itt a fórumon is.
De az igaz,hogy 2008as nyári EB volt nála szvsz a vízválasztó, onnantól kezdve világklasszis módban focizik,és azóta tartja mindenki annak.

Ebben nem értem mi a probléma?!
Ronaldinho is egy jó játékos volt mielőtt idekerült,de nálunk vált azzá,aki lett.
De nálatok is mondhatnám Ramost pl, aki nálatok vált klasszis védővé.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
barca2010
Jugador d'estrella

2012.01.24. 14:47:22

Én elismertem a 1998-2002 közt 3 BL t nyert Madrid erényeit és tudását!!! Pedig biztos akkor is voltak olyan bírói döntések amik őket segítették, DE eszembe nem jutott azt mondani, hogy nem a tudásuk miatt nyertek, hanem ilyen meg olyan segítségekkel!!! 2 trófeát lehet szerencsével nyerni, de 13-at nem! Egyébként, ha már boncolgatjuk, akkor nézzük csak meg az "isteni mou" BL trófeáit! A Portói nem lenne, ha 1-0 nál megadják a szabályost United gólt, az Interest meg nem is említem! Az első meccsen les gól, ill. szabálytalanul szerelték Messit. A másodikon Bojan szabályos gólja! Ha nincsenek a Bírói tévedések, akkor Műrinygyó úrnak nincs is BL serlege!
Ezért szép játék a foci, mert a tévedések hosszú távon kiegyenlítik egymást, csak ami éppen aktuális, az fáj vagy nem fáj egy csapatnak!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
madridronie
Madridista

2012.01.24. 14:28:06

az emberek döntő többsége 2008 nyaráig egy- egy szimplán ügyes játékosnak tartotta Xavit illetve Iniestát
Többek közt rengeteg itteni Barca-drukker is (hányan, meg hányan küldték volna el őket Rijkaard-dal egyetemben)! :oops:
Aki meg azt mondja hogy Messi nem érdemelte meg a 3 aranylasztit az nem százas! Még a VB-s ,Xavi elleni győzelemre azt mondom talán.
A 2009-es és az idei győzelme teljesen megérdemelt, a 2010-es esztendő azonban az elért eredmények és a játék képét tekintve is inkább Xavi-é, de még Sneijder-nek is előrébb kellett volna végeznie, na nem a tudása miatt (viszont eredményeket tekintve mindenképp), mert abban évek óta No. 1 az argentin (sajnos)!
Ezzel akarják tompítani azt amit a 110 éves történetükben nem nagyon kellett átélni! Ugyanis a Mou korszak, a legmegalázóbb a Madrid történetében, a klasszikusokat tekintve! 3,5 éve folyamatosan meg vannak alázva, és ez nagyon fájhat! Az irigység, keserűség, kilátástalanság beszél belőlük, de ha így könnyebb nekik, akkor csak tegyék! Mi meg jót nevetünk rajta! A futball nálunk van, és ezt az egész világ látja!
Na igen; tény és való, hogy az elmúlt 10 évben kényelmesebb, jobb dolga van/volt a Barca drukkereknek és szebb pillanatokat élnek át, mint a Madridista társaik; ennek ellenére jó pár emberrel itt is elszállt a ló és akkor még finoman szóltam!
Nekünk pedig szurkolónak nem ártana, mindig szem előtt tartani azt, hogy az ellenfél nem egy utolsó s..r, hanem egy profi klub, és pedig amíg nem ismerjük el a másik erényeit, addig nem érdemes vitába szállni, mert egyoldalú lesz, és nem vezet soha sem eredményre. Most gondoljatok bele mi lenne, ha a Barcelona sem ismerné el a Real Madrid képességeit, akkor hogyan győzné le? Nektek is az az egyetlen módja, ha egy vitában nyerni szeretnétek, hogy megtanuljátok elismerni, ha a másiknak valóban igaza van. Persze a racionális gondolkodást nem egyszerű dolog elsajátítani, ha olyan emberek vagyunk, akik indulatosak, temperamentumosak, vagy szimplán csak spanyolnak vagy éppen katalánnak képzelik magukat. Szóval ezennel térítő feladatom befejeztetik, áldjon meg Titeket a csatkai szűzanya!
Ezt meg nagyon adom! :wink:
jelwaz
Entrenador del Barça

2012.01.24. 14:11:24

herr.toth írta:személyeskedni meg csak neked szabad ahogy látom :) semmi baj elsiklok felette.. csak nyugodtan ;)
http://www.youtube.com/watch?v=gm8paBMbZTA
barca2010
Jugador d'estrella

2012.01.24. 13:57:40

Barcaman1993 írta:Na ez az igazán undorító: http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... as-2114130

Hányok az ilyenektől. Pepe undorítót művelt (már párszor kitárgyaltuk), de ez még annál is túltesz. Jelzem Kompanyt és Balotellit utólag 4 meccsre tiltották el.
Ezen is látszik, hogy velünk van mindenki! A bírók (főleg mostanában), a Spanyol Labdarúgó szövetség, az UEFA, FIFA! Mi lenne ha ellenünk lennének???
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.24. 13:47:13

Na ez az igazán undorító: http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... as-2114130

Hányok az ilyenektől. Pepe undorítót művelt (már párszor kitárgyaltuk), de ez még annál is túltesz. Jelzem Kompanyt és Balotellit utólag 4 meccsre tiltották el.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Válasz küldése