Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Goaltending onnantól számít, miután a labda elhagyta a képzetbeli csúcspontját ez eldobás után!Tehát ha már leszálló ívben van nem lehet blokkolni!daffy írta:előre is bocs az off miatt,de talán itt kapok választ a kérdésemre.
hol a határ a lepattanó és a goaltending között? honnantól lepattanó a lepattanó?
Jónak gondoltam azt a +13-at, de már az első negyed után látszott, hogy itt bajok lehetnekEazzy írta: Na hát teee, a Sixers ellen fogadni...öreg hiba
Nem tudom miért, egyszerűen amikor már meglátom, már fogom a fejem, ráadásul ez a kék mez még kövéríti is őtBob_Marley írta:De most miért??:DGame90 írta:Ezen a Pig Baby-n mindig röhögnöm kell, amikor pályára lép![]()
És a Washintonnnál kirúgták Sanders-t így van esélyed, hogy fogadj rájuk
www.kezdo5.huBarcaádám írta:Üdv NBA mesterek!
Tudtok-e nekem ajánlani olyan magyar kosárlabdával(főleg NBA-vel) foglalkozó oldalt amely bővelkedik, cikkekben, elemzésekben, képek videók satöbbi. Amolyan eurobarca.hu csak kosárbanNe mondjátok az nba1.hu-t az alig van frissítve.
Előre is köszi.
És ez is ilyen oldal :http://kezdo5.hu/index.php/nbaBarcaádám írta:Üdv NBA mesterek!
Tudtok-e nekem ajánlani olyan magyar kosárlabdával(főleg NBA-vel) foglalkozó oldalt amely bővelkedik, cikkekben, elemzésekben, képek videók satöbbi. Amolyan eurobarca.hu csak kosárbanNe mondjátok az nba1.hu-t az alig van frissítve.
Előre is köszi.
Bob_Marley írta:De most miért??:D
Ok nem egy nagy játékos, én szerettem a Celticsben, súlypont emelkedése igaz nincsen, de erőszakos, s az Orlando elleni buzzerje a PO-ban felejthetetlenhttp://www.youtube.com/watch?v=9e8QHkkoQ0c
Meg még azért a sírása, vagy Lakers elleni nagy játéka! (persze Bass-t jobbnak tartom, s jól jártunk a sign&trade cserével)
Természetesen ő is megkapta a kis videóját tegnap a meccsen, el is érzékenyült, s segítve minket borzalmasan játszott
http://www.youtube.com/watch?v=gcJ6i5YU ... r_embedded
De most miért??:DGame90 írta:Ezen a Pig Baby-n mindig röhögnöm kell, amikor pályára lép![]()
Erről még én sem hallottam. Mondjuk egy 1/1-et így bebukni az eléggé fail.Barcaforever írta:Ezt nem is tudtam!![]()
Elérkezett hát a draft ideje. Amikor Paul Tagliabue felment a pódiumra, hogy felolvassa az 1. választott nevét. Eli Manning volt az. Eli felment, felemelte a Chargers mezét egyetlen mosoly nélkül. Három körrel később a New York Giants Philip Riverst választotta.
Percekkel később, mikor Eli leült a sajtótájékoztatón, kijelentette, hogy ő bizony nem fog játszani a Chargersnél. Pár perce rá közlemény jött egy cseréről a Giants és a Charges közt. Tehát Eli már Giants-játékos volt és az új edzővel, Tom Coughlinnal mosolygott.
Na hát teee, a Sixers ellen fogadni...öreg hibaGame90 írta:Ezen a Pig Baby-n mindig röhögnöm kell, amikor pályára lép![]()
Mindent elmond a meccsről, hogy úgy vezet simán a Boston, hogy Bradley irányít. Bass eddig nagyon jó. Orlando-nak meg nagyon impotens a támadójátéka.
Washington a másik, tettem egy Wizards +13-at, mondom Hawes és Vucevic nincs, csak nem lesz sima a meccs. Erre az utolsó negyed előtt majdnem 30-cal vezet a Philly. Mondjuk én vagyok a barom, hogy bízok egy olyan csapatban, ahol McGee, Blatche és Young játszik... Ha máskor rájuk akarok fogadni, akkor inkább vágjátok le a kezeimet.
Pedig így volt, a kis Elisha biztos nem véletlenül kapott lány nevet, megfelelően hisztis.Barcaforever írta:Ezt nem is tudtam!![]()
Elérkezett hát a draft ideje. Amikor Paul Tagliabue felment a pódiumra, hogy felolvassa az 1. választott nevét. Eli Manning volt az. Eli felment, felemelte a Chargers mezét egyetlen mosoly nélkül. Három körrel később a New York Giants Philip Riverst választotta.
Percekkel később, mikor Eli leült a sajtótájékoztatón, kijelentette, hogy ő bizony nem fog játszani a Chargersnél. Pár perce rá közlemény jött egy cseréről a Giants és a Charges közt. Tehát Eli már Giants-játékos volt és az új edzővel, Tom Coughlinnal mosolygott.
Egy legendás meccs volt az tény.azért remelem a mostani sb jobb lesz mint a 2007-es. ha emlékeim nem csalnak egy szornyu meccs volt.
Biztos, hogy hozzá tudnál szólniMihu írta:Elolvasva ezt a hsz-t, rájöttem hogy olyan édes kevés vagyok én ide, mint egy medve ellen a vajazókés, szóval nem is nagyon folynék bele a dolgokba inkább![]()
![]()
Asszem inkább megyek aludni, érdemben hozzászólni úgyse tudnék a témához
Elolvasva ezt a hsz-t, rájöttem hogy olyan édes kevés vagyok én ide, mint egy medve ellen a vajazókés, szóval nem is nagyon folynék bele a dolgokba inkábbBob_Marley írta:Howard bekezdett, itt ma sajnos lesznek gondjaink a festékben bőven![]()
De soha ne fogadj a Celtics ellenMeglátod izgi lesz ez a mai meccs
szerk: na bejött BigBaby, jó kis matchup Bass-szel
Na vezettünk 10el a szünetben!
Nem ezt vártuk, de a 2 öregen nagyon érződik a Celtics pride!
PP nagyon darál, KG meg erőn felül a palánk alatt Howard ellen, támadásban meg Bass kisegíti, s ő dobálja Garnett helyett a középtempókat!
Nem egy nagy meccs sok a hiba, viszont látszik a védekezésünkkel nincsen gond!Támadás az elég egysíkú, s körülményes, ezen nem tudunk változtatni már egy ideje sajnos
Magic gyengén dob, s nem is mozog náluk a labda, préselik be Howarnak, s ennyi, vagy Nelson felső elzáráasból próbál pick&roll-t játszani, de ezt védjük folyamatosan!
Jó látni, hogy a perimeter emberek nagyon akarnak, s jönnek a hustle playek Daniels-től és pl Pavlovictól is, vagy Bradley megint piócáskodik!
Mint már írtuk ezerszer jó lenne ez, cs ak ami támadásban megy az viszont elég kiábrándító úgy összességében a szezonban, bár ma még a jobbik kategória!
Hasonló második félidőt, s nyerjünk már 50% feletti ellen könyörgöm
Akkor teszek még egy kis pénzt az Orlando-ra. Howard-nak amúgy is kinéz egy 20/20-as meccs.Bob_Marley írta:Szépek leszünk ma:
Rondo, Allen, Dooling, Pietrus, Wilcox out![]()
![]()