Utazás Barcelonába

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
startland
Jugador del Barça

2012.01.24. 13:17:57

Sziasztok!

Ti mennyiért és hol szereztetek repülőjegyet? Van valami jó olcsó tippetek?? Azért kérdem, mert nagyon nem találok a wizz jelenlegi 20e Ft-os egy útra szóló jegyén kívül semmit, pedig már kb. két hónapja nézem az oldalukat. március 28-tól április 4-ig mennénk a barátnőmmel, az atletic elleni meccset néznénk....
Köszi a segítséget! :)
tri_campeones
Jugador del Barça

2012.01.23. 21:48:58

barca52 írta:
tri_campeones írta: Én egyik napról a másikra foglaltam Zsoltinál le a jegyeket meg az egész utazást. Azt hiszem a facen olvastam először hogy cakkom pakk 350euro a 3 nap. Nem haboztam és egyből belevágtam a dolgokba.

Ezzel megyünk haza majd
visszaút - Barcelona - Terminal 2 (BCN) >> Budapest - Ferihegy 1 (BUD)
Csütörtök, 08 Már 12 járat W62376 indulás Barcelona - Terminal 2 (BCN) 09:15 érkezés Budapest - Ferihegy 1 (BUD) 11:50

köszi szépen! Nekem szállásom már van, mert ismerőshöz megyek látogatóba :) Akkor várok még ezzel a jegyvásárlással, megpróbálom kint megvenni 1-jén :) ha nem jön össze, akkor meg marad a Gijón, az is biztos nagy élmény lesz (csak ne pihenjen a fél keret :D )
Én annak "drukkolok" hogy a Lever elleni 1. meccsen ne győzzenek 0-5re :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tri_campeones 2012.02.07. 19:02:21-kor.
barca52
Jugador d'estrella

2012.01.23. 21:46:23

tri_campeones írta: Én egyik napról a másikra foglaltam Zsoltinál le a jegyeket meg az egész utazást. Azt hiszem a facen olvastam először hogy cakkom pakk 350euro a 3 nap. Nem haboztam és egyből belevágtam a dolgokba.

Ezzel megyünk haza majd
Csütörtök, 08 Már 12 járat W62376 indulás Barcelona - Terminal 2 (BCN) 09:15 érkezés Budapest - Ferihegy 1 (BUD) 11:50

http://www.spanyolfociut.hu
köszi szépen! Nekem szállásom már van, mert ismerőshöz megyek látogatóba :) Akkor várok még ezzel a jegyvásárlással, megpróbálom kint megvenni 1-jén :) ha nem jön össze, akkor meg marad a Gijón, az is biztos nagy élmény lesz (csak ne pihenjen a fél keret :D )
tri_campeones
Jugador del Barça

2012.01.23. 21:42:01

Barcaforever írta:
Sanama írta:
tri_campeones írta:Mennyire van igazság alapja annak hogy tükörreflexes gépet nem lehet bevinni a stadionban? JElen esetben egy Canon D550-ről lenne szó...
Miért ne lehetne, mármint mi olyan különleges benne?

Mikor mi bementünk meccsre, motozás??? :D semmi nem volt. még azt se kérték,hogy mutasd meg mi van nálad. tereltek befelé és kész .
sosem értem,mikor mondják,hogy szigoru ellenorzesek, a lezerek miatt, egy ember nem kerdezte meg hogy van e nalad valami
Ez így van.Kb egy AK 47-est be lehet vinni..... :shock:

A Leverkusen elleni meccsről.Ahogy kérdezgettem elég szépen vitték a jegyeket, de lesz még 1-én 1.kategóriás hely is, persze kérdés hány jegyet akarsz venni.1-2 lesz sztem bárhova.

Bevezethetnénk, h akik voltak kinn meccsen néhány érdekes képet felrakhatnának a meccsről,szurkolókról, játékosokról!! :wink:

Néhány képet én is rakok majd fel a spanyol szuperkupáról.De akik a Betis ellen voltak kinn legutóbb pl, rakjanak már fel néhány képet pls, kíváncsi vagyok és mások is!Egy kis beszámoló topic is lehetne ez képekkel!
Teljes mértékben támogatom az ötletet :)
tri_campeones
Jugador del Barça

2012.01.23. 21:38:46

barca52 írta:
tri_campeones írta:Csak 4 hozzászólást kell visszaolvasnod :D (ott leszek)
ja bocs, tényleg, látom a kommentedet. na és ti hol vettétek meg a jegyeket? :) servicaixan is néztem, ott is Visa, MC és American Express játszik. Van egyáltalán olyan internetes oldal, ahol lehet Maestroval fizetni? :D komolyan, mindjárt megyek és csináltatok egy VISA kártyát csak emiatt xD
Még valami: ti mikor utaztok és mikor jöttök vissza? Én ugye meccs utáni reggel, jó lenne a BL-továbbjutást megünnepelni még a helyszínen:D (lekopogtam)
Én egyik napról a másikra foglaltam Zsoltinál le a jegyeket meg az egész utazást. Azt hiszem a facen olvastam először hogy cakkom pakk 350euro a 3 nap. Nem haboztam és egyből belevágtam a dolgokba.

Ezzel megyünk haza majd
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tri_campeones 2012.02.07. 19:03:50-kor.
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.01.23. 21:36:06

Sanama írta:
tri_campeones írta:Mennyire van igazság alapja annak hogy tükörreflexes gépet nem lehet bevinni a stadionban? JElen esetben egy Canon D550-ről lenne szó...

Mikor mi bementünk meccsre, motozás??? :D semmi nem volt. még azt se kérték,hogy mutasd meg mi van nálad. tereltek befelé és kész .
sosem értem,mikor mondják,hogy szigoru ellenorzesek, a lezerek miatt, egy ember nem kerdezte meg hogy van e nalad valami
Ez így van.Kb egy AK 47-est be lehet vinni..... :shock:

A Leverkusen elleni meccsről.Ahogy kérdezgettem elég szépen vitték a jegyeket, de lesz még 1-én 1.kategóriás hely is, persze kérdés hány jegyet akarsz venni.1-2 lesz sztem bárhova.

Bevezethetnénk, h akik voltak kinn meccsen néhány érdekes képet felrakhatnának a meccsről,szurkolókról, játékosokról!! :wink:

Néhány képet én is rakok majd fel a spanyol szuperkupáról.De akik a Betis ellen voltak kinn legutóbb pl, rakjanak már fel néhány képet pls, kíváncsi vagyok és mások is!Egy kis beszámoló topic is lehetne ez képekkel!
Kép
barca52
Jugador d'estrella

2012.01.23. 21:31:14

tri_campeones írta:Csak 4 hozzászólást kell visszaolvasnod :D (ott leszek)
ja bocs, tényleg, látom a kommentedet. na és ti hol vettétek meg a jegyeket? :) servicaixan is néztem, ott is Visa, MC és American Express játszik. Van egyáltalán olyan internetes oldal, ahol lehet Maestroval fizetni? :D komolyan, mindjárt megyek és csináltatok egy VISA kártyát csak emiatt xD
Még valami: ti mikor utaztok és mikor jöttök vissza? Én ugye meccs utáni reggel, jó lenne a BL-továbbjutást megünnepelni még a helyszínen:D (lekopogtam)
tri_campeones
Jugador del Barça

2012.01.23. 21:25:16

barca52 írta:Sziasztok!

Március 1-től 8-ig Katalóniában leszek, ami azt jelenti, hogy lehetőségem lesz meccsre menni. A Leverkusen elleni meccset ugye 7-én játsszuk, szerintetek 1-jén lesznek még jegyek vagy jobban járok, ha előre megveszem? Ahogy néztem, a honlapon csak MasterCard vagy Visa kártyával lehet fizetni, én viszont Maestro-s vagyok. Itthoni utazási irodáktól nem szeretnék venni, mert azok dupla annyiért adják a jegyet. Van köztetek valaki, aki szintén megy a Leverkusen ellen? :)

(Ha nem jön össze a BL, a Gijón ellenire szerintem tuti maradnak jegyek, szóval egy meccs mindenképp benne van a kalapban)
Csak 4 hozzászólást kell visszaolvasnod :D (ott leszek)
barca52
Jugador d'estrella

2012.01.23. 21:13:18

Sziasztok!

Március 1-től 8-ig Katalóniában leszek, ami azt jelenti, hogy lehetőségem lesz meccsre menni. A Leverkusen elleni meccset ugye 7-én játsszuk, szerintetek 1-jén lesznek még jegyek vagy jobban járok, ha előre megveszem? Ahogy néztem, a honlapon csak MasterCard vagy Visa kártyával lehet fizetni, én viszont Maestro-s vagyok. Itthoni utazási irodáktól nem szeretnék venni, mert azok dupla annyiért adják a jegyet. Van köztetek valaki, aki szintén megy a Leverkusen ellen? :)

(Ha nem jön össze a BL, a Gijón ellenire szerintem tuti maradnak jegyek, szóval egy meccs mindenképp benne van a kalapban)
tri_campeones
Jugador del Barça

2012.01.23. 20:58:18

Sanama írta:

Csak mert legutóbb egy NHL meccsre nem engedtek bevinni tükörreflexes gépet. :evil:
De köszönöm az infód :wink:
Sanama
Llegenda del Barça

2012.01.23. 20:51:19

tri_campeones
Jugador del Barça

2012.01.23. 20:48:27

Mennyire van igazság alapja annak hogy tükörreflexes gépet nem lehet bevinni a stadionban? JElen esetben egy Canon D550-ről lenne szó...
tri_campeones
Jugador del Barça

2012.01.22. 15:49:47

sopisz írta:nem tudja valaki hogy a leverkusen elleni idegenbeli meccs mikor lesz és hogy mennyibe kerülnek kb rá a jegyek?
Szia. Mi 3an megyünk majd. Le van foglalva minden.Utazás,jegy szállás 349euro ami szerintem nagyon jó ár érte. :)
Zsolti95
Jugador d'estrella

2012.01.21. 21:19:59

pepbomess írta:Sziasztok!
Az áprilisi Bilbao elleni meccsre szeretnénk kimenni és több kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.
Először is a Barca edzőközpontjának tudja valaki a pontos címét?
Illetve két személyre szeretnénk szállást, esetleg akik már jártak kint tudnának valamit ajánlani?
Végül pedig meccsre jegyeket hol érdemes nézni/rendelni?
Előre is köszönöm! :)
Az edzőközpont 4.5 km-re van a stadiontól a honlap szerin (nekünk nem volt időnk megnézni) de nincs az messze ha van időtök és biztos útbaigazít ha megkérdezed egy helyitől.
a hotel senator 4-500 méterre van a stadiontól kényelmesen el lehet menni a stadionhoz nézelődni, stadiontúra stb.
jegyet faterom intézte de a honlapon lehet jegyet rendelni, v próbáld meg valameik kevésbé lehúzós magyar oldalon.
:D
Initom
Entrenador del Barça

2012.01.21. 21:06:50

mariann35 írta:Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!!A Párom hatalmas Barcelona rajongó:D.Áprilisban lesz a születésnapja,ezért arra gondoltam a legszebb ajándék az lenne,ha vennék neki jegyet valamelyik meccsre.Csak nem tudom merre induljak....vannak jegyirodák akik ezzel foglalkoznak,de sok panaszt olvastam,hogy kimennek jegy pedig sehol..Ápr.22-én a Real Madrid elleni meccsre gondoltam..ha bárki tud segíteni aki már kitapasztalta hol,hogyan érdemes jegyet venni akár utazással együtt kérem segítsen a tapasztalataival:)Nagyon Köszönöm.
Mariann
Hát van egy rossz hírem...az el Classicókra nagyon hamar el kelnek a jegyek.
de azért megpróbálok segíteni...a szabella.hu-n érdeklődj :)
Abi & Tito
mariann35
Barça C

2012.01.21. 21:02:54

Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!!A Párom hatalmas Barcelona rajongó:D.Áprilisban lesz a születésnapja,ezért arra gondoltam a legszebb ajándék az lenne,ha vennék neki jegyet valamelyik meccsre.Csak nem tudom merre induljak....vannak jegyirodák akik ezzel foglalkoznak,de sok panaszt olvastam,hogy kimennek jegy pedig sehol..Ápr.22-én a Real Madrid elleni meccsre gondoltam..ha bárki tud segíteni aki már kitapasztalta hol,hogyan érdemes jegyet venni akár utazással együtt kérem segítsen a tapasztalataival:)Nagyon Köszönöm.
Mariann
pepbomess
Barça C

2012.01.21. 11:57:06

Sziasztok!
Az áprilisi Bilbao elleni meccsre szeretnénk kimenni és több kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.
Először is a Barca edzőközpontjának tudja valaki a pontos címét?
Illetve két személyre szeretnénk szállást, esetleg akik már jártak kint tudnának valamit ajánlani?
Végül pedig meccsre jegyeket hol érdemes nézni/rendelni?
Előre is köszönöm! :)
CCJoco
Barça B

2012.01.21. 11:32:26

Bányász írta:
CCJoco írta:Valahol van vmi "tutorial" hogy repülőtérről hogy jutok a stadionhoz tömeg közlekedéssel, vagy vki ebben tud segíteni pár infóval? (jegyár, hanyas busz/metró visz arra) :-k
Reptérről kb félóránként jár vonat be a városba.Azzal mondjuk elmész a Sants állomásig és ott felpattansz a 3as vagy az 5ös metróra.5ösön Collblanc 3ason Les Corts lesz ahol érdemes leszállni.Innen már csak egy köpés a stadion kb.Aktuális árakat sajnos nem tudok mondani.

Egyébként van még számtalan más módja is gondolom a stadionhoz jutásnak,más biztos mást tanácsolna. :)
Köszi a segítséget:)
N7
Jugador del Barça

2012.01.20. 20:20:30

sopisz írta:nem tudja valaki hogy a leverkusen elleni idegenbeli meccs mikor lesz és hogy mennyibe kerülnek kb rá a jegyek?
február 14-én lesz és 20:45től,sajnos a jegyárakat nemtudom!
sopisz
Jugador del Barça

2012.01.20. 17:16:57

nem tudja valaki hogy a leverkusen elleni idegenbeli meccs mikor lesz és hogy mennyibe kerülnek kb rá a jegyek?
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2012.01.20. 16:27:22

CCJoco írta:Valahol van vmi "tutorial" hogy repülőtérről hogy jutok a stadionhoz tömeg közlekedéssel, vagy vki ebben tud segíteni pár infóval? (jegyár, hanyas busz/metró visz arra) :-k
Reptérről kb félóránként jár vonat be a városba.Azzal mondjuk elmész a Sants állomásig és ott felpattansz a 3as vagy az 5ös metróra.5ösön Collblanc 3ason Les Corts lesz ahol érdemes leszállni.Innen már csak egy köpés a stadion kb.Aktuális árakat sajnos nem tudok mondani.

Egyébként van még számtalan más módja is gondolom a stadionhoz jutásnak,más biztos mást tanácsolna. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
CCJoco
Barça B

2012.01.20. 16:12:02

Valahol van vmi "tutorial" hogy repülőtérről hogy jutok a stadionhoz tömeg közlekedéssel, vagy vki ebben tud segíteni pár infóval? (jegyár, hanyas busz/metró visz arra) :-k
CCJoco
Barça B

2012.01.20. 16:08:26

Na vettem jegyet servicaixa-n, csak fedezet nem volt a számlámon, és azért dobta vissza:) úgyhogy megvan a jegyem hosszú oldalra, nem távol a pályától, és harmad annyiért, mint a Quaestor adja a jegyet, úgyh kerülni kell ezeket az utazási irodákat, kivéve, ha milliomos az ember:D
Szállásom, repjegyem olcsón megvan, már csak arra parázok, nehogy áttegyék május 5.-re a meccset, mert akkor variálhatok elég rendesen:)
Köszi azért a nyugtatást, de csak nem állít meg semmi, hogy eljussak harmadszor is a Nou Campba, és talán ünnepelni is lehet ott a bajnoki trófeát;)
haze71
Entrenador del Barça

2012.01.20. 10:53:21

CCJoco írta:na annyit már kiderítettem, hogy a Quaestor travel 3szoros áron adja ugyanazt a jegyet! úgyhogy az felejtős, de servicaixa jegyrendelésem végén ezt írja ki: - 666.0001-AUTH. DENIED
pedig a kártyám érvényes elvben, semmi baja nincsen...
Valaki tudna segíteni?
Ne aggódj! A Madrid elleni és egy esetleges bajnokavató meccs kivételével MINDIG kapsz jegyet a jegypénztárban a meccs előtti napon. (vagy a meccsnapon).
CCJoco
Barça B

2012.01.20. 10:16:46

na annyit már kiderítettem, hogy a Quaestor travel 3szoros áron adja ugyanazt a jegyet! úgyhogy az felejtős, de servicaixa jegyrendelésem végén ezt írja ki: - 666.0001-AUTH. DENIED
pedig a kártyám érvényes elvben, semmi baja nincsen...
Valaki tudna segíteni?
Válasz küldése