Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez így van, de nekem a MU-s Ronaldo 1000x jobban tetszett.Amikor ott volt komolyan azt éreztem, h ezt a palit nem lehet megállítani.Gyönyörű cselek, gólok 30-35 méterről, bomba szabadrúgás gólok.Ebből kb alig látni vmit persze nekünk hálistennek.Mikaos írta:Mourinho-nak az a legfőbb gondja, hogy míg a Chelsea-ben és az Interben agyatlan zsoldosokkal dolgozott, a Madridban (legerősebb törekvései ellenére is) azért van pár normális ember a favágók közt. Gondolok itt főleg Casillas-ra, Xabi Alonso-ra, Özilre, CR-re, Benzema-ra (ha az általános kezdőcsapatot veszem alapul, egyébként még Higuain, Kaká, stb).
[most hirtelen eszembe jutott Horti kommentálása az egyik Classico ismétlésen, amikor azt mondta Ramos-ról, hogy minden bizonnyal a legszegényebb könyvtárral rendelkezik a világon]
Az aranylabda-témához meg csak annyit, hogy még mindig nem látom, hogy (a VB-EB éveket kivéve) ki az, aki Messi valódi ellenfele lehetne. Mondhatnak itt butaságokat, hogy Sneijder, Milito, meg CR (the penalty king), de ezek az emberek IS oly messze vannak Messi képességeitől, hogy azt szavakkal nem lehet leírni. Persze, nem képességekre adják az aranylabdát, de amíg Messi ilyen magas szinten tolja minden évben, addig el nem tudom képzelni, miféle vita lehet evvel kapcsolatban.
Ebben egyetértek, Mourinho valódi célja mindig is az volt, hogy visszatérjen Angliába, ez nyílt titok. Gondolom ezen döntését az is megkönnyíti, hogy lényegében csúfosan elbukott a Barca ellen ( holott ezért hozták őt Madridba, és ez is volt a fő célja gondolom ). De én nem tartom valószínűnek, hogy pont a MU kispadjára ülne le. Fergie szerintem még két évet minimum marad, ha nem többet. Szerintem valószínűbb, hogy visszahívják a Chelsea-hez, mivel Villas-Boas megbukni látszik a kékeknél. ( küldtek már ők el edzőt második helyért is, úgy, hogy előtte duplázott az úriember, nemhogy a mostani szereplés után ).Sanama írta:Jó hát szerintem az nyílt titok,hogy kb. addig lesz a Realnál, ameddig nem mehet a M.U-ba Fergie helyére. Ez szerintem 2év még.
Én most már olyat is halottam hogy Fergie, Solskjaert szorgalmazná utódjának.Sanama írta:Jó hát szerintem az nyílt titok,hogy kb. addig lesz a Realnál, ameddig nem mehet a M.U-ba Fergie helyére. Ez szerintem 2év még.
Ubernagy faxságVélemények?
d írta:Én is pontosan ezt akartam válaszolni! Puyolt nemhogy Barca szintű játékosnak nem tartották (pedig akkor még azért a Barca szint is mást jelentett!), hanem egyenest KIRÖHÖGTÉK. Xavi kis híjján el lett zavarva a klubtól, Iniestáról évekig hangoztatták, hogy fizikálisan alkalmatlan a profi footballra, arról nem is beszélve, hogy még Rijkaard alatt is bőven az volt a közvélemény, hogy Xavi és Iniesta nem férnek meg egyszerre a pályán. Messi speciel kakukktojás, őt már a bemutatkozása előtt is iszonyatosan nagyra tartották, de hát tudjuk úgyis ugyebár, hogy Messi 'mit is' ? sem érne a két spanyol nélkül. Ennyit arról, hogy most nincsenek akkora tehetségek.Asys írta:Nos én emlékszek a 2000-es évek elejéről egy bozontos hajú srácra akit a többség nem tartott Barca szintű játékosnak, néhányan Xavi-t elakarták adni anno, mások Iniestát csak klasszikus 13. embernek szánták, míg mások szemében Victor egy harmadrangú kapus volt... remélem érted mire próbálok kilyukadni...
Amúgy az utánpótlásosdi simán működhet hosszútávon. Hazugság, hogy ne lehetne magas színvonalat fenntartani. Simán kitermelhet egy jól felépített rendszer 3-4 évenként ilyen világklasszis potenciálú játékost. És ha nem lesz új Xavi, meg Iniesta? Akkor lesznek új Guardiolák, Ferrerek, Sergik, Amorok (akik szintén saját nevelésűek voltak és fontos részét képezték a Dream Teamnek) legfeljebb nem leszünk minden évben bajnokok, nem lesz minden második évben BL győzelem. Kicsit el van torzulva itt sok ember szemlélete. Könnyen meglehet, hogy életünkben mégegyszer ilyesminek nem leszünk szemtanúi, mint amit most a Barca csinál. Nem ehhez kell viszonyítani. A modell akkor is jó, ha kevés esélye van annak, hogy mégegyszer ilyen eszméletlen zseniket kitermeljen egymás után.
S.Agüero írta:José Mourinho, a Real Madrid mestere nem vette zokon, hogy többször is kifütyülték Real-szurkolók a múlt héten a Santiago Bernabéu Stadionban.
I. RÉSZ: "Kifütyültek? Nem probléma. Először fordul elő ugyan a pályafutásom során, korábban egy klubnál sem volt rá példa, de egyszer meg kellett történnie. Minden egyesületnek megvan a maga történelme, a maga kultúrája. Nem vagyok született madridista, profi vagyok, nem én kértem, hogy a Madrid edzője lehessek, a Madrid kért meg engem, hogy legyen én az edző. (folyt. köv.)
Én is pontosan ezt akartam válaszolni! Puyolt nemhogy Barca szintű játékosnak nem tartották (pedig akkor még azért a Barca szint is mást jelentett!), hanem egyenest KIRÖHÖGTÉK. Xavi kis híjján el lett zavarva a klubtól, Iniestáról évekig hangoztatták, hogy fizikálisan alkalmatlan a profi footballra, arról nem is beszélve, hogy még Rijkaard alatt is bőven az volt a közvélemény, hogy Xavi és Iniesta nem férnek meg egyszerre a pályán. Messi speciel kakukktojás, őt már a bemutatkozása előtt is iszonyatosan nagyra tartották, de hát tudjuk úgyis ugyebár, hogy Messi 'mit is' ? sem érne a két spanyol nélkül. Ennyit arról, hogy most nincsenek akkora tehetségek.Asys írta:Nos én emlékszek a 2000-es évek elejéről egy bozontos hajú srácra akit a többség nem tartott Barca szintű játékosnak, néhányan Xavi-t elakarták adni anno, mások Iniestát csak klasszikus 13. embernek szánták, míg mások szemében Victor egy harmadrangú kapus volt... remélem érted mire próbálok kilyukadni...
Ezenfelül pedig sokkal kevesebb embert foglalkoztatunk, mint bárki más, mondjuk azt osztjuk szét. De a lényeg, hogy megérdemlik.visca el barca írta:amigy ész nélkül nyerünk mindent, folyamatosan alázzuk a madridot, a kutyát nem érdekelik ezek a dolgok...herr.toth írta:ha már igy belemerültetek a shoppingolásba,azzal miért nem foglalkoztok h irdatlan összegü fizetések vannak nálatok. abban nem láttok semmi problémát?
amugy meg megérdemlik..
amigy ész nélkül nyerünk mindent, folyamatosan alázzuk a madridot, a kutyát nem érdekelik ezek a dolgok...herr.toth írta:ha már igy belemerültetek a shoppingolásba,azzal miért nem foglalkoztok h irdatlan összegü fizetések vannak nálatok. abban nem láttok semmi problémát?
Nem, mert ők megérdemlik!herr.toth írta:ha már igy belemerültetek a shoppingolásba,azzal miért nem foglalkoztok h irdatlan összegü fizetések vannak nálatok. abban nem láttok semmi problémát?
Hát akkor ja. De leglább egy tehetséget igazoltak, nem egy kész játékost. Ez szimpatikus, mert ők tovább faragták a jó alapkból. Még ha nem is kedvelem Ramos játékstílusát (enyhén kifejezve), akkor is hasznos eleme a csapatának.szajko írta:Ramos 19 évesen ment a madridba,szóval szerintem sevilla nevelés.
Hát hallod, ilyen teljesítményhez ekkora fizetés dukálherr.toth írta:ha már igy belemerültetek a shoppingolásba,azzal miért nem foglalkoztok h irdatlan összegü fizetések vannak nálatok. abban nem láttok semmi problémát?
Ramos 19 évesen ment a madridba,szóval szerintem sevilla nevelés.Varatrix írta:Ramost nemtudom mennyire tekinthetjük Real nevelésnek?
Ramos kb annyira Real-nevelés, mint mondjuk Abidal a mi esetünkben...Varatrix írta:A mérték beli külömbségek azért nem ennyire elhanyagolhatóak. Ráadásul szerintem ott is nagy külömbésg van, hogy nálunk a "gerinc" sajátnevelés és ezt kiegészíti egy-két igazolás. Igen! Ellenben Madridban az évről évre változó gerincet egészítik kis a saját nevelésű játékosok. Mindezt persze úgy értem hogy Casillas talán a Real legfontosabb eleme. Ramost nemtudom mennyire tekinthetjük Real nevelésnek?herr.toth írta:a shoppingoláshoz meg annyit h Ibra,Hleb,Sanchez,Fabregas,Chigrinskiy. mik voltak? hirtelen ennyi jutott eszembe
A mérték beli külömbségek azért nem ennyire elhanyagolhatóak. Ráadásul szerintem ott is nagy külömbésg van, hogy nálunk a "gerinc" sajátnevelés és ezt kiegészíti egy-két igazolás. Igen! Ellenben Madridban az évről évre változó gerincet egészítik kis a saját nevelésű játékosok. Mindezt persze úgy értem hogy Casillas talán a Real legfontosabb eleme. Ramost nemtudom mennyire tekinthetjük Real nevelésnek?herr.toth írta:a shoppingoláshoz meg annyit h Ibra,Hleb,Sanchez,Fabregas,Chigrinskiy. mik voltak? hirtelen ennyi jutott eszembe