herr.toth írta:
Pedig az "értelmesebbjét" még tegnap töröltem, szóval Te már a normálisabb verziót kaptad
akkor köszi a munkádat. legalább kevesebb szemetet kellett olvasnom
de hosszú távon a különbség ami köztük és köztünk van eredményekben is látszódni fog
ebben nem értelek h látsz ebbe bele. nálatok most van egy jó generáció. összejön ilyen de mocskosul ritkán. az utánpótlásotok meg ezután sem lesz eget verő. Thiago kiemelkedik de a többiek süllyesztő szvsz. persze jo kis futballisták lesznek de átlagosak, és az egy Xavi,Ini,Messi vonulat után rettentően kevés lesz.
Abban még egyetérthetünk, hogy a mostani utánpótlás, amit látunk, nem Xavi, Ini, Messi szint, na de azt te is tudod, hogy még Xaviban is több ilyen év lehet, a többiek pedig jóval fiatalabbak. Honnét tudod, hogy 2-3 év múlva nem lesznek olyan tehetségek, akik újra ezt a szintet képviselik majd? Sokkal több esély van erre itt, mint nálatok, mert az utánpótlásban van koncepció és azt is látják a fiatalok, hogy érdemes küzdeni, mert felkerülhetnek az első csapathoz. Szóval ezen a szinte nem arcoskodnék a helyetekben, mert ez a generáció is még verhet titeket és a világot 5-6 évig, aztán pedig jöhet egy új... Nektek lassan el kellene kezdeni koncepciót váltani az utánpótlásban, én lennék a legboldogabb, ha spanyol tehetségek ellen küzdhetne kiegyenlítetten a csapatom ( akkor is, ha többször, vagy egyáltalán kikapnánk). Az hogy veszünk játékosokat, mert fenn kell tartani ezt az irgalmatlan eredményességet egy dolog. Azért van, mert 11 világklasszis tényleg nem igazán tud jönni az utánpótlásból. A másik dolog, hogy nem minden igazolás sikerül, de azért ezt shoppingolásnak nevezni és példálózni vele pont nektek, szerintem erős. Ugyanis a legerősebb kezdőnkben jelenleg 6-7 saját neveléssel állunk fel, néha 8-al. Hogy a másik 3-4-5 ember nem az? Borzasztó, mi több felháborító, vásárlunk össze-vissza. Kell pár ilyen ember igen és nem mindig sikerül, de az európai élcsapatok közül csak mi rendelkezünk ilyen arányokkal, ami önmagáért beszél.