Barcaman1993 írta:herr.toth írta:ebben nem értelek h látsz ebbe bele. nálatok most van egy jó generáció. összejön ilyen de mocskosul ritkán. az utánpótlásotok meg ezután sem lesz eget verő. Thiago kiemelkedik de a többiek süllyesztő szvsz. persze jo kis futballisták lesznek de átlagosak, és az egy Xavi,Ini,Messi vonulat után rettentően kevés lesz.
Ezen jót mosolyogtam.
Csak én érzem úgy, ha vmikor, akkor most kéne nagyon megverni őket?
Pedig igaza van. Meg sem közelítik az ifik ezt a 3ast, ami nem meglepő és nem is elvárható persze, de ettől még nem lesz még1 Puyol, Xavi, Iniesta, Messi. Márpedig nélkülük ez a csapat nem is tudom, hol lenne...
Szerencse viszont, hogy még Ini is csak 27, 5 jó év tuti van benne, és még Xavi is bírja ebben a kicsit módosult szerepkörben. Puyol fog legelőször kiválni, de rá már 2 éve azt mondjuk, hogy öregszik, aztán még mindig így lehozza a Klasszikusokat...ez a generáció nem egy generáció, hanem több generáció kiemelkedő játékosainak találkozása egy ( számomra legalábbis ) kiemelkedő edzővel. VV 30, Puyol 33, Xavi 31, Busquets 23, Piqué 24, Cesc 24, Iniesta 27, Messi 24. Azért ez a keret nem holnap fog visszavonulni...azt nem gondolnám, hogy ezek a saját nevelések elmennének másik csapatba. Főleg Piqué és Cesc, már vissza tudtak térni 1x, ők nem mennek már sehova...no mind1, szal csak azt akartam érzékeltetni, hogy bár igaza van a kollégának abban, hogy az utánpótlásunk bár kb fénykorát éli, közel sem ad olyan játékosokat, mint a jelenleg csapat kulcsfigurái, de mégis úgy gondolom, hogy ez a csapat még hosszútávon is versenyképes lehet bárkivel.