USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.23. 22:56:05

Maradok, majd egy félidő után miután dobtunk megint kb 30 pontot, lefekszek, ahogy a csapat is :lol:

Egyébként visszanézve tényleg hihetetlen volt Tyler :lol:
Bár Aguilera-t nehéz überelni, aki Király Lindásan nem tudja a szöveget :lol:Ráadásul az a SB volt, de a legjobb:
http://www.youtube.com/watch?v=ls1YVhcLD2c
the land of the freeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.23. 22:51:54

Pats-Giants lesz akkor az SB-n,ideje visszavágni.
de nagyon nehéz lesz.
Giants defense nagyon jó,bár a baltimore jobb szerintem,főleg a secondary amit védekezett tegnap is, egyszerűen nem volt célpontja Bradynek. ebben talán gyengébb a Giants defense.
Ugye az Eli vezette offense erősebb a Ravens O-nél, de ha a Pats védelem Wilfork vezérletével hozza azt,amit tegnap, akkor bizony lehet félelme Ilájnak is rendesen :)

nagy döntő lesz,biztosan ott lesz a fejekben az a bizonyos SB.
Jah,és remélem Brady most nem csinál olyat,hogy vakra feldobja a labdát, mint tegnap az utolsó negyedben,amiből interception lett.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
PCsabi
aka Game90

2012.01.23. 22:45:04

Bob_Marley írta:
Ma Celtics-Magic, öröm lesz nézni Howard mennyi pattanót szed, lehet csak támaódból lesz 10, de akkor is LETS GO C's, Rondo talán játszhat, kellene nagyon igaz PP tegnap 10 évvel ezelőtti önmagát nyújtotta, de nem várható tőle, főleg nem b2b meccsen!Viszont illene már tényleg megverni egy 50% feletti csapatot :? :twisted:
Leszel a meccs alatt? :) Mert a mai meccsek közül talán ez ígérkezik a legjobbnak, aztán szerintem ezt nézem. De ha mégsem lesz izgalmas, akkor max. váltok a Rockets - Wolves-ra.

Aki nem látta volna tegnap, Steven Tyler és az amerikai himnusz:
http://www.youtube.com/watch?v=i25CmHx2kbM
Kb. úgy néz ki, mint a saját nagyapja.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
bali 15
Director del Fútbol

2012.01.23. 20:50:37

Tudni sem merem, hogy mekkora lesz a nézettség.
Általában évről évre növekvő tendenciát mutatnak a nézettségek,tehát az aktuálisabb Super Bowl mindig népszerűbb az előzőnél...
De áááá...
Giants-Patriots megint.
Pont az a Super Bowl volt az első amit láttam, sőt nemcsak Super Bowl, első NFL meccs. Nagyon sajnáltam a Patset. Remélem, hogy a kis Ílájt földbe döngölik majd a bátyóka stadionjában...de erős kétségeim vannak.
Remélem, hogy a Pats játékosok már most ülnek az elsötétített szobában és nézegetik a tekercseket a Giants meccseiről.
A Giantset tartom az esélyesebbnek. Az a Cruz gyerek a liga egyik legjobb elkapójává nőtte ki magát. Para lesz nagyon
A Pats védelmének nagyon össze kell kapnia magát, ami szerintem azért meglesz.
:?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.23. 20:47:15

Azért valamelyest kijött szerintem a rutin!Mondjuk a Ravens sem fiatal csapat, s végig iksz meccs volt, valahogy el kellett dőljön, jött Cundiff és visszarúgta Baltimore-ba :lol:
Viszont a Frisco-n tényleg érződött, hogy még nincsenek teljesen készen, viszont jövőre nagyon kell velük számolni!
Amit ozsi is írt, 2tiszta INT rontottak el a túlbuzgóság miatt, s a Punt visszahordásnál is a plusz 5 yard volt a cél, s nem a már rutinból inkább lefekszek, de NÁLUNK a labda effektus!
Fiatalság, bolondság :lol:

SB-n szerintem megjósolhatatlan, én íbzom benne, hogy hasonló meccs lesz mint mondjuk a konf döntőből bármelyik, óriási küzdelem szoros végeredmény, remek D-k!

A kis Manning az utóbbi években már tényleg kezd felnőni (bár a bamba tekintete, örök), s ne felejtsük 2 SB MVP fog játszani, ráadásul a Visszavágó-ként is lehet beharangozni a meccset!
Én most is ahogy akkor inkább a Giantsnek fogok szurkolni!

És ilyet kívánok:
http://www.youtube.com/watch?v=DODg_0fnDeA aztán :arrow:

http://www.youtube.com/watch?v=JBjZBFdg73k

"Touschdown Plaxico Burressssssssssss vezet a Giaaaaantssssss" :lol:

Ma Celtics-Magic, öröm lesz nézni Howard mennyi pattanót szed, lehet csak támaódból lesz 10, de akkor is LETS GO C's, Rondo talán játszhat, kellene nagyon igaz PP tegnap 10 évvel ezelőtti önmagát nyújtotta, de nem várható tőle, főleg nem b2b meccsen!Viszont illene már tényleg megverni egy 50% feletti csapatot :? :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.01.23. 20:52:26-kor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.23. 19:08:27

Hát hogy mindkét meccs így dőljön el...hihetetlen :D Nem lesz nyerő a SB, igazából egyik csapatot sem bírom, aki többet tesz érte, az nyerjen és ne ilyen amatőr hibákból legyenek pontok :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.23. 18:39:11

Jujj, ezt még nem is láttam, hogy maradhattam le erről?

http://www.youtube.com/watch?v=YBTUqSV7 ... e=youtu.be

Aszondja: Na ezt blokkoljad cseszed :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.23. 12:31:28

lluisllach89 írta:
Eazzy írta: Na ON:

Hát ezt nem hiszem el....bejutott a liga 2. és 3. számú legutálatosabb csapata az SB-be...d
Ki az első? :D
Cowgirls.
ferninho
Madridista

2012.01.23. 12:27:53

erre nincs jobb szó, mint hogy szánalmas...
az még oké, hogy elront a rugó egy field goalt, de amit ez a Williams leművelt már elnézést...
tenném is ki a csapatból...
nem elég, hogy egy TD-t csinált már a Giantsnek, nem... ő elkezd hősködni a hosszabbításban, hogy kb 5 yard-dal előrébb legyenek...
meg is érdemlik, hogy kiestek, ha ennyire hülye játékosaik vannak...

a Super Bowl-on meg kell csapkodni ezt a Giants-et, remélem Brady-ék addigra összeszedik magukat :)
madridista
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.01.23. 12:26:07

Eazzy írta: Na ON:

Hát ezt nem hiszem el....bejutott a liga 2. és 3. számú legutálatosabb csapata az SB-be...d
Ki az első? :D

Csak az első meccset láttam sajna mert korán kellett kelnem, de vége volt számomra mikor Brady TD-t futott :mrgreen:

Nagyon szeretnék egy NYG győzelmet, remélem nem hoz szégyent Eli a családra :) Valahogy összeszedettebnek érzem a Giants-t, mert tegnap a Pats védelme egyáltalán nem volt nyomás alatt, persze alulteljesítettek, de nem érzem azt a hú de nagy elsöprő erőt.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.23. 12:24:52

visca el barca írta:nincs még két csapat akit ennyire utálok az nfl-ben :D illetve van, sőt kár h nem lehet 3 csapat egyszerre a pályán, mert akkor még betehetnénk a philadelphiát és akkor végighányhatnám az egész SB-t :D
Nálam is ez van, csak a Philly a kedvencem, így helyettük a Cowgirls akik hányadékok :D
visca el barca
Presidente del Barça

2012.01.23. 11:43:42

gutenmorgen!

félidőig bírtam a 2. meccset, most látom, h itt is mi volt :D nem semmi h mind a 2 tovabbjuto a masik óriási hibájából megy tovább...

ray finkle for president! ööö... izé cundiff for president! :D még mindig sokkol az a missed FG :D

nincs még két csapat akit ennyire utálok az nfl-ben :D illetve van, sőt kár h nem lehet 3 csapat egyszerre a pályán, mert akkor még betehetnénk a philadelphiát és akkor végighányhatnám az egész SB-t :D

remééem azért iláj megtréfálja a patset és behuzzák. de sajna nem fogják.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.23. 10:16:28

Azért Ilájnak is volt kétszer óriási mákja, amikor mind a kétszer sima IC-t dobott volna, csak SF pechjére mindkétszer összefutottak a hazaiak, pedig már az egyik kezében volt mind a két alkalommal a laszti. Az elsőből komoly sérülés is kinézett.

Williams hibáira nem is tudom mit írjak, főleg az első volt hihetetlen amatőr, ilyenkor tényleg el kell onnan menni a fenébe, eddig még senki sem számította ki a pattogó laszti irányát, ő is bebukott vele.

SB-n természetesen Pats-nek fogok drukkolni, viszont 2008al ellentétben most úgy érzem,h a Giants az esélyesebb. Remélem ezúttal is az esélytelenebb nyer :)

Védelmük nagyon ott van, és támadójátékuk is jóval erősebb azokénál, akik szintén magas szinten szoktak védekezni (Ravens,49ers). De láthattuk azért a Pats D-t,hogy képes felszívni magát, Ilájék ellen muszáj lesz vhogy nyomás alatt tartani Manninget.

Bár a 49ers is csak a 3., 4.harmadra tudott többször odaérni hozzá, viszont onnantól kb minden 2. kísérletre sikerült. New England esetében nem lesz elég ha csak egyvalaki emelkedik ki a védőfalból.

Amúgy mind a 4 D, hihetetlen mennyit tett,h továbbjusson a csapatuk, ezen a meccsen is ember felettit nyújtott mindkét oldal Defense-e.

kár,h a speciális team hazai oldalon betlizett, ugye Williams személyében. (mert azért arra lehetett számítani,h Smith nem fog ismételten meghatározó lenni, az a 2 TD a "semmiből" is bőven elfogadható tőle szntem)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.23. 10:11:57

Jah, csak vicceltem természetesen Ozsival. Egyébként én még Webbert is a Minardiban meg a Jaguárba szerettem meg, Alonsot igazán a Renaultban, amikor Monacoban tolta, és kiesett, tehát még nagyon az elején, de már a Minardiban is bírtam, persze pl. kb minden évben van egy gyenge csapatos akit bírok.

Na ON:

Hát ezt nem hiszem el....bejutott a liga 2. és 3. számú legutálatosabb csapata az SB-be...de még nem is lenne gond, na de hooogy? Hát ez szánalom. Ekkora szarvashibákkal....jó mindig hiba miatt nyer valaki, na de ilyen miatt...szánalom.

Soha nem nyert még csapat Super Bowlt úgy, hogy az alapszakaszban csak 9 győzelme legyen. Sőt, lehet döntőbe se jutott, ebben mondjuk nem vagyok bizti...

Nem hiszem, hogy megnézem ezt az SB-t...hulladékok.
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.01.23. 09:21:28

Bob_Marley írta:mihii köszönöm :lol:
Már csak nevetni tudok az egészen, Cundiff te kis cukorborsó, hogy nem rúgtad be :lol:

Most meg talán még a Ravens-Pats meccsnél is nagyobb csata van!Óriási meccs, hatalmas darálás, 17-17 2 perc hátra, egész meccsen 1 eladott labda, 2 rendkívül jól felkészült társaság, bárki is lesz a NE ellenfele, egyáltalán nem lefutott a SB!

szerk: na és akkor OT

Williams te jó ég, már egy puntot elrontott, sz OT-ben kiütötték a kezéből punt után, pedig 2 óirási védekezés volt a Friscotól és abból punt...
Igaz hatalmas Special Team munka volt, de két elrontott punt return Williamstől, s az elsőből TD lett, másodikból elvesztették a meccset!
Harbaughék meghívhatják Williamset, s Cundiffot a SB esti vacsorára, hogy együtt nézhessék OTTHON....
Teljesen így van, a nap lúzerei egyértelműen Williams és Cundiff.

Mindkét csapatnak hatalmas szerencséje volt, nem a saját kezükben volt a sorsa se a Pats, se a Giants, mégis jól jöttek ki belőlük.

Remélem ismét megleckézteti a Giants a Pats-et! :wink:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.23. 03:54:20

mihii köszönöm :lol:
Már csak nevetni tudok az egészen, Cundiff te kis cukorborsó, hogy nem rúgtad be :lol:

Most meg talán még a Ravens-Pats meccsnél is nagyobb csata van!Óriási meccs, hatalmas darálás, 17-17 2 perc hátra, egész meccsen 1 eladott labda, 2 rendkívül jól felkészült társaság, bárki is lesz a NE ellenfele, egyáltalán nem lefutott a SB!

szerk: na és akkor OT

Williams te jó ég, már egy puntot elrontott, sz OT-ben kiütötték a kezéből punt után, pedig 2 óirási védekezés volt a Friscotól és abból punt...
Igaz hatalmas Special Team munka volt, de két elrontott punt return Williamstől, s az elsőből TD lett, másodikból elvesztették a meccset!
Harbaughék meghívhatják Williamset, s Cundiffot a SB esti vacsorára, hogy együtt nézhessék OTTHON....
Kép
Kép
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.01.23. 03:10:53

Miami megint betlizett otthon igaz Wade nélkül, de azért a Bucksot illett volna elverniük. Iszonyatosan gyengén dobott mindkét csapat (kivéve a büntetőket), Bucks pl. 5-30-al hármasozott, igaz Jennings egymaga 1-10-et vállalt. Cole a kezdeti lendületből visszavett, utolsó 8 meccséből csak egyszer ért el legalább 10 pontot.
Jordannek jó meccse volt, 16 pont (7-9 mezőnyből), 16 lepattanó meg pár nagy tömés és nyert a LAC.

Most visszakapcsolódom az NFL-be, az első meccsből is kb. ennyit láttam, a vége izgalmasan alakult, remélem itt is hasonló lesz...
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
ferninho
Madridista

2012.01.23. 02:47:24

Mekkora TD :D
Davis...
megint.... :lol: beteg ez a pali :D
14-10
SF-NY

de gondolom Eli Manning magához tér és összehoz egy TD-t...
madridista
miihii
KHAL

2012.01.23. 02:00:11

Bob!

Fogadd őszinte részvétem,ez nagyon övön aluli érzés lehetett!
Együtt tudok érezni veled Dallas szurkolóként,jó néhány peches meccs után már rutinból :D

Nem gondoltam,h ennyire izgalmas meccs lesz,de a szezon egyik legjobb összecsapása volt a ma esti sztem.Én élveztem végig,pedig a Pats-et kifejezetten nem szeretem,a Ravens meg pont a védekezős beállítottsága miatt nem annyira a szívem csücske nekem sem. De most végig a Baltimore-nak szorítottam (már cs h bosszantsam pici a társaságomat,aki NE fan :P )

Durva volt az a rontás a végén,meg ezek a fordulatok,minden volt,ami szem-szájnak ingere. Szerencsétleneket nagyon sajnáltam,amikor mutatták a kispad reakcióját,egy világ omlott össze bennük. De még Belichick sem hitte el,h mellément :D

A másik meccsnek majd az ismétlését nézem,mert mindjárt megyek dolgozni.Dea kkor rajtam is NO ILÁÁÁÁÁJJJ póló lesz,uh GO FRISCO!

Nektek további jó szurkolást :)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.23. 01:39:47

ezen a meccsen is hasonló izgalmak lesznek majd mint az előzőn.
abszolút megjósolhatatlan mi lesz. Iláj is bármikor villanhat,de Alex Smith is!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.23. 01:34:34

7-7

most mondja meg vki,h ki nyer :D

ezt bírom ebben a sportban :D itt egy lasztivesztés bármikor benne van,és az 7pontot is jelenthet akár pár másodpercen belül. Jóval nagyobb árat fizethetnek itt a hibákért,mint más sportokban. (igaz, itt talán könnyebb is hibát kicsikarni )
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.01.23. 01:09:50

nehogy ölre menjetek itt a divatdrukkerségen, tényleg csak vicc volt! mindenkinek szive joga h kinek szurkol.

hajrá yankees! (pfff.. :D)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.23. 01:06:36

Ezt a példát csak azért írtam, mert én Schuminak 91óta drukkolok, akkor azért nem Ferrariban tolta, persze benne van a pakliban,h Eazzy barátom meg a Minardis Alonsonak is drukkolt már :)

On:

azért milyen nüanszokon múlik ez a cucc:D Most is a sarka a vonal felett, nem ér le, úgy,hogy közben 1000el fut :D
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.23. 01:03:52

ozsimiki írta:
Bár most elképzeltem, ahogy minardis pólóban vért izzad otthon, hogy Alo a 15.helyett a 14.re hozza be a vasat.
Off :
miért most csak az autó színe más, a kocsi ugyanaz a talicska :lol:És a helyezés is hasonló :twisted: :lol: (kis ércelődés, ne vegye senki a szívére)

on: viszont vezet a frisco, könnyen extázisba kerülhetnek megint :lol:
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.23. 01:00:32

Igen, az ilyen "új" sportok terén mindenki divatként kezdi, a lényeg az,hogy akit megszeret akkor is bírja,amikor nem megy neki, ettől nem lesz divat.

Amúgy azok akiket felsoroltam (egyéni sportolók) , meg pont az ellenkező eset, ott szimpátia miatt kezdtem drukkolni nekik,és szerencsémre elég sikeresek is lettek.

De ezeket Eazzy pontosan tudja,csak szerinte jó móka, ha pár ember számára akik esetleg kevésbé ismerik itt azokat a dolgokat,h ki kinek mióta szorít, számukra én, vagy más divatként van beállítva.

Bár most elképzeltem, ahogy minardis pólóban vért izzad otthon, hogy Alo a 15.helyett a 14.re hozza be a vasat.

ON:

wörnon dévíssz, jó kezdés
8)
Kép
Válasz küldése