Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Visca el barca a legnagyobb hater, ő mindenkit utálvisca el barca írta:jaj ugyanmár csak vicceltemferninho írta:..(remélem azért a lakers, meg a rangers nem jatszik be
)
friscot is giantset is utálom, de mivel a giantset eselyesebbnek érzem a NE ellen, go óriások!
neeem, ozsi a nagy minden sportágban a topnak szurkolóvisca el barca írta:jaj ugyanmár csak vicceltemferninho írta:..(remélem azért a lakers, meg a rangers nem jatszik be
)
friscot is giantset is utálom, de mivel a giantset eselyesebbnek érzem a NE ellen, go óriások!
jaj ugyanmár csak vicceltemferninho írta:..
úgy volt, hogy nem nézem, csak gyönyörűen lebetegedtem és így nincs holnap suli és mivel nem is érzem magam álmosnak tervezem végignézniszerk: ki tart velem egy NO ILÁJJJ hangvételű 49eersnek szorító második főcsoport döntő alatt?
off:visca el barca írta:ferni!ferninho írta:igen....![]()
végre megint Super Bowl-ban a Pats
Te minden divatcsapatnak szurkolsz?(bocs, nem birtam magamban tartani, remelem nincs harag
)
Konkrétan sisakrácsnál fogva rántotta maga után a védőt.csababarca írta: egyébként az a passzolt td a baltimore-nál érdekes volt, lehet csak elfogultságból,de mintha nem csak tolta volna a rácsnál a védőt,hanem bele is kapaszkodott,és húzta is...
én itt leszek,de Giantsnek szurkolok. sajnos nem tudom elnézni a frisconak hogy kiverték a Saintstozsimiki írta:
szerk: ki tart velem egy NO ILÁJJJ hangvételű 49eersnek szorító második főcsoport döntő alatt?
Én is, hogy gohy lehet ilyen fos SB párosítás.bali 15 írta:Ha most a Giants is bejut a Pats mellé èn a körmeimet fogom rágni 2 hétig...
ferni!ferninho írta:igen....![]()
végre megint Super Bowl-ban a Pats
ferninho írta:MELLÉMENT A FIELD GOAL!!!!![]()
![]()
![]()
Juppi