Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Initom
Entrenador del Barça

2012.01.25. 15:02:05

Drigo írta:
Initom írta:Szerintem meg teljesen jogos!
Az ilyeneket nem szabad megtorlatlanul hagyni! Ha nincs visszatartó erő,többet fogják csinálni.
(az más hogy Suarez nem érdemelt 8 meccset de mind1 :roll: )
Nem teljesen erről beszélek.

Akkor felteszem így a kérdést:
Mennyire tartod azt jogosnak/fairnek/elfogadhatónak, hogy a későbbi győztes tizenegyes kiharcolóját, és értékesítőjét utólag eltiltják, a döntés szerint ekkor már rég nem szabadott volna a pályán lennie, a meccs eredménye mégis a 3-2 marad?

Mert szerintem ez így, ebben a formában teljesen elfogadhatatlan. Én azért nem tartom ezt helyes dolognak, mert hiába tiltják el utólag, ez a másik csapaton már semmit sem segít. Nem az eltiltással van bajom, hanem ezzel a "félmegoldással". Ezt vagy még melegében kéne eldönteni, vagy sehogy.
ebben igazad van,de ez ellen jelen helyzetben semmit nem lehet tenni!
El kell fogadni.
De az nem azt jelenti,hogy a játékost nem kell eltiltani.

"mert hiába tiltják el utólag" nem hiába,mert a saját csapatát ezzel sújtja jelen esett ben Mario Balotelli.

Amit írsz,jogos,de nem lehet ellene mit tenni.
(az jött le a szavaidból,hogy helyesled a videóbírót. szerintem hatalmas hiba lenne)
Abi & Tito
Drigo
Eurobarca Staff

2012.01.25. 14:37:32

Initom írta:Szerintem meg teljesen jogos!
Az ilyeneket nem szabad megtorlatlanul hagyni! Ha nincs visszatartó erő,többet fogják csinálni.
Nem teljesen erről beszélek.

Akkor felteszem így a kérdést:
Mennyire tartod azt jogosnak/fairnek/elfogadhatónak, hogy a későbbi győztes tizenegyes kiharcolóját, és értékesítőjét utólag eltiltják, a döntés szerint ekkor már rég nem szabadott volna a pályán lennie, a meccs eredménye mégis a 3-2 marad?

Mert szerintem ez így, ebben a formában teljesen elfogadhatatlan. Én azért nem tartom ezt helyes dolognak, mert hiába tiltják el utólag, ez a másik csapaton már semmit sem segít. Nem az eltiltással van bajom, hanem ezzel a "félmegoldással". Ezt vagy még melegében kéne eldönteni, vagy sehogy.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2012.01.25. 14:35:31

Game90 írta:

Chamberlain - Arshavin csere után:

Kép
Ez mi? Kinek szólta ezt a szépet Persie? (jól olvasom hogy F.U.-t mond ugye?)
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.01.25. 14:34:03

Drigo írta:
Initom írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-m ... lire-59392

Angliában jól csinálják.
Bezzeg spanyol honban :evil: :roll:
De ennek mi értelme van? Ha eltiltják, akkor nem kéne a meccset is újrajátszani? Mert azért nem kis szerepe volt abban, hogy a City nyert.

Vagy nézzék vissza egyből, vagy akkor ne legyen semmi. Annyira értelmetlennek tartom, ezeket az utólagos eltiltásokat, meg a fellebbezést a sárgák ellen - igen, azt is szánalmasnak tartom, amikor mi csináljuk - hibázik a bíró, kész. Vagy legyen videóbíró, és akkor tart 3 órán keresztül egy meccs, vagy semmi. Mert így, hogy olyan döntéseket hoznak, ami nyilvánvalóan befolyásolta volna a mérkőzést, a végeredmény mégis megmarad, a legrosszabb, amit tehetnek.
Miért lenne ez rosszabb, mintha hagynák az egészet? Initommal értek egyet. Nyilván a már lejátszott meccset nem lehet utólag befolyásolni, de ilyen komoly szabálytalanságokat szerintem is meg kell torolni. Így legalább nem áll fent annak a veszélye, h a következő meccsen is ugyanezt eljátssza. Ha rendszeresen menni fognak ilyenekért az eltiltások, és a visszaesők mindig súlyosabb büntetéseket kapnak, akkor talán lesz annak vmi visszatartó ereje.
Initom
Entrenador del Barça

2012.01.25. 14:24:01

Drigo írta:

Angliában jól csinálják.
De ennek mi értelme van? Ha eltiltják, akkor nem kéne a meccset is újrajátszani? Mert azért nem kis szerepe volt abban, hogy a City nyert.

Vagy nézzék vissza egyből, vagy akkor ne legyen semmi. Annyira értelmetlennek tartom, ezeket az utólagos eltiltásokat, meg a fellebbezést a sárgák ellen - igen, azt is szánalmasnak tartom, amikor mi csináljuk - hibázik a bíró, kész. Vagy legyen videóbíró, és akkor tart 3 órán keresztül egy meccs, vagy semmi. Mert így, hogy olyan döntéseket hoznak, ami nyilvánvalóan befolyásolta volna a mérkőzést, a végeredmény mégis megmarad, a legrosszabb, amit tehetnek.
Szerintem meg teljesen jogos!
Abi & Tito
Drigo
Eurobarca Staff

2012.01.25. 14:12:02

Angliában jól csinálják.

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.23. 23:48:35

4 meccs ?

mondjuk még mindig jobb, mint a spanyoloknál, na de ha suarez kapott nyolcat, akkor ez a 4 szerintem fail.
matador
Jugador d'estrella

2012.01.23. 23:13:56

Game90 írta: ManUnited-fanoktól kérdezném, hogy ti örülnétek neki? Mert nem rossz játékos, de eléggé overrated és 30+ millióért lehet, hogy találnátok jobbat is.
Én személy szerint nagyon örülnék neki.

Nem érzem overrated játékosnak, kifejezetten bírom, van esze, gyors, jól lát a pályán. Emellett tud védekezni is, rengeteget fut, ami a MU két belső középpályásos rendszerében nagyon fontos. Épp ez utóbbi tény miatt nem preferálok semmilyen Sneijdert vagy Götzét, ők véletlenül se tudnak védekezni.

Sajnos Redknapp nagyon ragaszkodik hozzá, illetve szereti borsos áron eladni nekünk az embereit (Berbatov, Carrick), tehát... meglátjuk.
PCsabi
aka Game90

2012.01.23. 22:54:14

Angliában jól csinálják.
Mostanában nagyon bekeményített az FA, régebben ez nem volt rájuk jellemző :roll:
Stalkyard írta:Modricot állítólag megkörnyékezte a MU.

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ze-2114103

Igazság szerint Fergusonnak már nagyon szüksége van egy kreatív középpályásra, szóval el tudom képzelni, hogy beruházzanak a horvátra.
ManUnited-fanoktól kérdezném, hogy ti örülnétek neki? Mert nem rossz játékos, de eléggé overrated és 30+ millióért lehet, hogy találnátok jobbat is.

Chamberlain - Arshavin csere után:

Kép

Kiegészült az együttes:

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Initom
Entrenador del Barça

2012.01.23. 22:22:20

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-m ... lire-59392

Angliában jól csinálják.
Abi & Tito
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.01.23. 20:33:14

Modricot állítólag megkörnyékezte a MU.

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ze-2114103

Igazság szerint Fergusonnak már nagyon szüksége van egy kreatív középpályásra, szóval el tudom képzelni, hogy beruházzanak a horvátra.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.01.23. 17:58:31

A hétvégi eredmények után nyugodtan kijelenthető hogy ismét Manchesterbe kerül a bajnoki cím, és bár egyáltalán nem tartoznak a kedvenceim közé, de nagyon remélem hogy a United nyer a végén!

Abban pedig nagyon bízok hogy az Arsenal ki tudja harcolni a BL szereplést!

Buzsáky szabadrúgás gólja:
http://www.pixter.hu/video?id=32543
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.23. 02:14:53

Ez alapján, nem mondom, hogy egyensúly miatt csinálta, a videón folyamatos mozgásnál benne éreztem, hogy elesés miatt!
Balotellire így viszont komoly büntetésre számíthat!
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.23. 01:30:25

Bob_Marley írta:Tőlem kaphat 10et vagy 15öt is, ha lenne szemben lévő kameraállás jobban látszana!
Én jóhiszemű vagyok, s nem vagyok benne teljesen biztos, hogy rá akart lépni, egy lábon állt, furcsa mozdulat hátrafelé a jobb lábával az biztos, de egyensúlyát úgy látom már elvesztette!
Nem volt normális mozdulat, így jogos lesz az eltilás, de nem vagyok benne biztos 100kig, hogy nem az eldőlés miatt lépett ilyen furcsán!
Ez mondjuk sokkal inkább piros mint Kompany-é (bár szemben lévő kamerát követelek :lol:)
http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... t_Parkert/

ha ez alapján azt mondod,h egyensúlyi kérdés miatt csinálta amit csinált, akkor nem lesz több kérdésem. Meg utána hogy dobja magát...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
messideco
Presidente del Barça

2012.01.23. 00:46:55

Nem kezdek most vitába. Legyen igazad...
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.23. 00:36:28

Tőlem kaphat 10et vagy 15öt is, ha lenne szemben lévő kameraállás jobban látszana!
Én jóhiszemű vagyok, s nem vagyok benne teljesen biztos, hogy rá akart lépni, egy lábon állt, furcsa mozdulat hátrafelé a jobb lábával az biztos, de egyensúlyát úgy látom már elvesztette!
Nem volt normális mozdulat, így jogos lesz az eltilás, de nem vagyok benne biztos 100kig, hogy nem az eldőlés miatt lépett ilyen furcsán!
Ez mondjuk sokkal inkább piros mint Kompany-é (bár szemben lévő kamerát követelek :lol:)
Kép
Kép
Kép
argyelan
Barça B

2012.01.23. 00:30:14

messideco írta:Teljes csapat? És akkor az Arsenal: Sagna,Jenkinson, Gibbs,Santos,Arteta,Wilshere,Diaby,Henry + Gervinho és Samah ANK-n van...

De nem emiatt fájó a vereség. Egy-egy játékos, amint írtam nagyon nem üti a szintet. A Unitednél ott van Rooney, ok. De a padon ott van még Berbatov, Chicarito, nekünk Samah és Park. Na ennyit erről.
Az idén a sikerek elkerülnek, és remélem rendszerváltás lesz a klub háza táján.
ne röhögtes már Artétával meg Jenkinsonal na meg Samah-al.
kb Wilshere-Gervinho-Sagna az aki hiányzik emellet nézd meg nálunk mi van.

R. Ferdinand
N. Vidic
Jones
A. Young
Anderson
T. Cleverley
D. Fletcher
M. Owen
Nani ?
Carrick ?
Rooney ?
Evra ?

ég és föld a kettő.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.23. 00:02:21

gergo9 írta:
Bob_Marley írta:]
Necces, mert lendületben volt, de nyilván máshova is léphetett volna!
Mégis mi? Esetleg az hogy 10 vagy 15 meccset kapjon a parasztja.
Itt most úgy döntöttem, bevédem Bobot :D

Szerintem ő csak a leérkezést nézte, ott valóban lehet véletlen, és lendület, viszont BOB! mi az utánalévő mozdulatról beszélünk,amikor direkte odatapos, lehet látni a düht a mozdulatban :D (pont 0.05nél nézd...)

http://www.youtube.com/watch?v=gIFPQVqEXho
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gergo9
Director del Fútbol

2012.01.22. 23:58:03

Bob_Marley írta:]
Necces, mert lendületben volt, de nyilván máshova is léphetett volna!
Mégis mi? Esetleg az hogy 10 vagy 15 meccset kapjon a parasztja.
messideco
Presidente del Barça

2012.01.22. 23:56:14

Teljes csapat? És akkor az Arsenal: Sagna,Jenkinson, Gibbs,Santos,Arteta,Wilshere,Diaby,Henry + Gervinho és Samah ANK-n van...

De nem emiatt fájó a vereség. Egy-egy játékos, amint írtam nagyon nem üti a szintet. A Unitednél ott van Rooney, ok. De a padon ott van még Berbatov, Chicarito, nekünk Samah és Park. Na ennyit erről.
Az idén a sikerek elkerülnek, és remélem rendszerváltás lesz a klub háza táján.
Kép
matador
Jugador d'estrella

2012.01.22. 23:41:40

Game90 írta: Gyenge meccs volt, de legalább nem lett 8-2 a vége. Djourou - Yennaris csere okés volt, mert a svájci egyszerűen nem bírt Orsós Nani-val, viszont Chamberlain-t lekapni, amikor ő volt a legveszélyesebb emberünk és behozni Arshát... :roll: Várható volt, hogy Nani-val és Valencia-val lesz a legnehezebb dolgunk, benne is voltak mindkét gólban.

Sajnos RvP kivételével kb. Everton-szintű csapat vagyunk, a 2-3 évvel ezelőtti szép játék már sehol sincs.

Oxlade-Chamberlain > Walcott, erre remélem Wenger is rájön majd és Ox kiszorítja a kezdőből Theo-t.
Szerintem kifejezetten élvezetes meccs volt, sok helyzettel, hatalmas irammal. Egy elfogulatlan néző biztos nagyon élvezte.

Chamberlain tényleg jó képességű játékos, nagyon gyors, emellett szélsőhöz képest viszonylag jól látja át a pályát, a játékintelligenciája veri Walcottot, technikailag szintén.

Valenciával hosszú ideje nagyon elégedett vagyok. Sokan lenézik, hogy nem cselez látványosan, illetve egylábas, de ennek ellenére remek spíler, gyors, fizikálisan is jó és az egyik legintelligensebb szélső a világon, rendre jó döntéseket hoz a pályán. Utóbbi tulajdonságot tekintve messze Nani előtt jár.

A sérülések viszont nagyon nem tetszenek... Jones, Nani le is lett cserélve, Rooney, Carrick és Evra pedig már meccs közben jelezte, hogy fájdalmai vannak. Nagyon húz minket az a bizonyos ág idén, remélem, hogy nem lesznek komoly kihagyások. Elvileg jövő héten már Cleverley és Young is visszatérhet, jó lenne egyszer teljes csapattal kiállni...
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.01.22. 21:27:06

ab1daL írta:Az ágyúsoknak nem igen tetszett a Chamberlain-Arshavin csere:
http://www.dailymotion.com/video/xnwuw8_mansub_news :D
Vmi magyarázatot kérhetnek vagy vmi elő sztori van esetleg?
Baj van Arshavinnal?
Mit énekelnek a szurkolók?

Nagyon kiestem az angol fociból, amióta nincs digim. :?
Kép
szajko
Director del Fútbol

2012.01.22. 20:57:29

ab1daL írta:Az ágyúsoknak nem igen tetszett a Chamberlain-Arshavin csere:
Van Persie-nek se tetszett ahogy látom :D
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.22. 20:27:27

Az ágyúsoknak nem igen tetszett a Chamberlain-Arshavin csere:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
messideco
Presidente del Barça

2012.01.22. 20:17:02

Szerintem Wengernek most már tényleg mennie kellene, Ramseyvel, Arshavinnal, Rosickyvel, Djorouval,Squillacival és Almuniaval együtt. Remélem nem hagytam ki senkit...
Kép
Válasz küldése