Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ozsi az egész mondandódra annyit írok, szeretlekozsimiki írta:Bob!
A legideálisabb akkor is az, ha a két különböző szemlélet döntőzne, szóval egy támadó,és egy védekező. Szóval a Pats-Saints hasonlat nem állja most meg a helyét, ott tényleg a D szerelmesei sokat nem látnának.
Viszont ha Pats-49ers döntő lesz, ott meglesz mindkét oldal kívánsága, most miért fáj az neked,ha ezért el kell bukniuk a Baltimoriaknak? (![]()
) persze még meg is nyerhetik, van annyira bolond ez a Flacco,h dobjon egy nagyot...
látványos a D is,de nekem az offense jobban.Eazzy írta:Amúgy szerintem aki nem értékeli a jó D-t, az kevés meccset néz. Legalábbis szerintem. Nem véletlen mondják azt, hogy Defense wins championship.
És valóban a látványossága is megvan. Itt nem az van, hogy fujj védekező csapat undorító stílus. Hanem zseniális tud lenni. Persze egy jó O is rettentő szép dolog.
bevallom,utálom,ha az órával játszik bármelyik csapatEazzy írta:Az nem jut eszedbe, hogy le akarják pörgetni az órát?csababarca írta:a nokedli defense azért ma nem teljesít rosszul![]()
főleg Wilfork. nagyot játszik a pufi.
viszont most kellenek a pontok,egy TD-vel lehetne lezárni a meccset,field goal nagyon meleg.
Az nem jut eszedbe, hogy le akarják pörgetni az órát?csababarca írta:a nokedli defense azért ma nem teljesít rosszul![]()
főleg Wilfork. nagyot játszik a pufi.
viszont most kellenek a pontok,egy TD-vel lehetne lezárni a meccset,field goal nagyon meleg.
ozsi az a nokedli offense továbbra is az egyik legjobb futó offenseozsimiki írta:hát ez szép csapatmunka volt, ez is nagy IC.
nüanszokon fog ez múlni.
Amúgy lehet velem van a baj,de részemről inkább egy nokedli defense jusson be, mint egy nokedli offense. Annyira még nem vok beteg (saját magamhoz képest:D),h a pontokat háttérbe szorítsam...
ozsimiki írta: Amúgy lehet velem van a baj,de részemről inkább egy nokedli defense jusson be, mint egy nokedli offense. Annyira még nem vok beteg (saját magamhoz képest:D),h a pontokat háttérbe szorítsam...
Épp azért szép sport ez, mert itt a jó D is kumma látványos. Ellenben az európai tilitoli focival. Szerintem egy jó D legalább olyan látványos, mint egy jó O.ozsimiki írta:hát ez szép csapatmunka volt, ez is nagy IC.
nüanszokon fog ez múlni.
Amúgy lehet velem van a baj,de részemről inkább egy nokedli defense jusson be, mint egy nokedli offense. Annyira még nem vok beteg (saját magamhoz képest:D),h a pontokat háttérbe szorítsam...