Mindig így szoktak gálázni...S.Agüero írta:2 tizi + emberelőny = gálázik a real.

Mindig így szoktak gálázni...S.Agüero írta:2 tizi + emberelőny = gálázik a real.
jó akkor gondolom megértetted hogy ez NEKEM nem szimpi...szilamer írta:
igen és ugyan oda jutottam.
pont. Ezen lehetne reggelig vitázni.dak900 írta:Szerintem nincs értelme vitatkozni ezen a 11-es témán!Ronaldo belövi őket, mert kapnak...Messi nem lőheti be azt, ami nincs...ha kapnánk Messi is belőné!
Ha Ronaldo ezzel lesz aranylabdás, akkor gratuláljunk neki!
Ezek még nyertes helyzetben sem tudnak szimpik lenni.hajnesz írta:Nemtudom nézitek-e a meccset, de Diarra már gyakorol szerdára![]()
![]()
szilamer írta:A végén kiderül, hogy 11-es gól után nem szabad gól örömet csinálni...Tdavid írta:igazából engem a 11-es utáni, közel se visszafogott gólöröme tud idegesíteni..
néha úgy veri a mellkasát mintha mind a 11 ember kicselezte volna és egy 3 kapufás csodagólt lőtt volna.
Ha meg nem nagy a gól öröme, akkor a sajtó azon eszi magát 2 hetet, hogy biztos elmegy, meg mittudom én.
A végén kiderül, hogy 11-es gól után nem szabad gól örömet csinálni...Tdavid írta:igazából engem a 11-es utáni, közel se visszafogott gólöröme tud idegesíteni..
néha úgy veri a mellkasát mintha mind a 11 ember kicselezte volna és egy 3 kapufás csodagólt lőtt volna.
Ezt még te sem gondolhatod komolyan... Egyáltalán minek vennénk több játékost?Pavel írta:Tavaly is több tizit kaptak, mint mi. Szerintem feljebb kell keresni a hibát. Nyáron keveset költöttek játékosokra, mert másra kellett a pénz.csababarca írta:11es gól is gól,nem ez a lényeg.
engem nem ez zavar.
hanem az,hogy mi ritkán kapunk mint a fehér holló,szinte csak tényleg olyat adnak meg, amikor még a vak is látja,hogy ez tizi.
egyébként tényleg ezért nagy edző a portugál,tavaly is addig addig sírt,hogy ez tudat alatt benne van a bírókban.
11-es is gól ahoy elmondták, már. Amúgy ősszel messi kihagyott egyet amit kapott, és 2-2 lett.. mér nem lőttem be?cyrax írta:Nem számít? HááhháháháhhháááTény most nem megy annyira neki az 1v1 mint a MU ba, de mégis rúgja a gólokat (11-esből vagy nem az most nem számít)Vicces gyerek vagy
Tavaly is több tizit kaptak, mint mi. Szerintem feljebb kell keresni a hibát. Nyáron keveset költöttek játékosokra, mert másra kellett a pénz.csababarca írta:11es gól is gól,nem ez a lényeg.
engem nem ez zavar.
hanem az,hogy mi ritkán kapunk mint a fehér holló,szinte csak tényleg olyat adnak meg, amikor még a vak is látja,hogy ez tizi.
egyébként tényleg ezért nagy edző a portugál,tavaly is addig addig sírt,hogy ez tudat alatt benne van a bírókban.
Vagy ha esetleg szerdán, valami csoda folytán a bíró elfeledkezne önmagáról, és büntetőt ítélne nekünk, én megkérném a portugált, hogy rúgja már ő, csak hogy biztosra menjünkdak900 írta:Milyen igaz...de ezt még ki is kell harcolni...ne felejtsd!Nekünk is megmutathatnák, a hogyan harcoljunk ki 11-est című taktikát...
Nem számít? HááhháháháhhháááTény most nem megy annyira neki az 1v1 mint a MU ba, de mégis rúgja a gólokat (11-esből vagy nem az most nem számít)
Milyen igaz...de ezt még ki is kell harcolni...ne felejtsd!Rabbid írta:Hoppá, amikor megcsillan a tudása! Azért onnan csak a legjobbak tudják berúgni, ehhez nem fér kétség.
Tény most nem megy annyira neki az 1v1 mint a MU ba, de mégis rúgja a gólokat (11-esből vagy nem az most nem számít)szszabolcs19 írta:dak900 írta:Inkább száálj magadba, mert a nagy "bivaly erős" Ronci úgy hullik össze 1v1-ben egy védővel, mint egy... A "kicsike" Messi meg még akkor is megy tovább, ha 3* megrúgják...szilamer írta: Nincs megtiltva Messinek, hogy évi 20, 11-est berámoljon... Mért nem csinál ő is? Azt is ki kell harcolni.