Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
csinálhat ő akrámennyit, vagy a csapattársak, ha a spori nem fújja be...szilamer írta:Nincs megtiltva Messinek, hogy évi 20, 11-est berámoljon... Mért nem csinál ő is? Azt is ki kell harcolni.Tdavid írta:szertintem a tizenegyes az olyan volt hogy valahol megadják, valahol nem...
amúgy Roncinak én nem aranycipőt adnék hanem egy arany tizenegyespontot, amiért akkora istencsászár hogy évente képes 15-20 tizenegyest is belőni...nagyon tud a csávóó.
Nincs megtiltva Messinek, hogy évi 20, 11-est berámoljon... Mért nem csinál ő is? Azt is ki kell harcolni.Tdavid írta:szertintem a tizenegyes az olyan volt hogy valahol megadják, valahol nem...
amúgy Roncinak én nem aranycipőt adnék hanem egy arany tizenegyespontot, amiért akkora istencsászár hogy évente képes 15-20 tizenegyest is belőni...nagyon tud a csávóó.
szajko írta:még ősszel Villa-t ugyanígy rántották le és ő kapott sárgát műesésért.csababarca írta:Egyébként jogos volt,de valahogy a realnál nagyon könnyen befújják az ilyeneket, nálunk meg általában néma marad a síp.

még ősszel Villa-t ugyanígy rántották le és ő kapott sárgát műesésért.csababarca írta:Egyébként jogos volt,de valahogy a realnál nagyon könnyen befújják az ilyeneket, nálunk meg általában néma marad a síp.
Milyen nagy meglepetés...Tdavid írta:el se fogjátok hinni...tizenegyest kapott a Real.![]()
![]()

Ilúvatar írta:lesz az 4-1 is... csak várjatok.