Barça vs. Real - El Clásico
AZ a baj, hogy ezért a fociért is kapnak majd 3 pontot.. Világ szégyene.
Na 1-1, sajnos ezt is be fogja húzni a baromarcú csapata...
Hiú ábránd volt abban bízni, hogy otthon pontot veszítenek.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Jó kis meccs...
Alapvetően jól játszik a Bilbao, de a Reál most nagyon nyomja...hazai pályán szinte biztos, hogy behúzzák...sajna! 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ilúvatar írta:lesz az 4-1 is... csak várjatok.
én hazai pályán nem várok pontvesztést a madridtól.
idegenben lehet őket megfogni maximum.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Llegenda del Barça
Már 1-1 
Persze ennek a végeredménynek is örülnék!

Persze ennek a végeredménynek is örülnék!

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
eddig tartott a meccs, 1-1.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Tdavid
- Entrenador del Barça
fullra olyan volt mint Zlatan El Classicó-s gólja.lluisllach89 írta:Miben?Barcaforever írta:Na fogadjunk, h min 1 ponttal megy el a Bilbao, min 1 pont, de meglepetés is lehet!x-re raktam am.
Kizárt. Olyan nincs hogy ne nyerne ma a Madrid. Amúgy milyen gól volt, fejes? Csak a szép szál legény Varane miatt kérdem
és meg kell jegyezni hogy elég jól játszik a Bilbao!

-
- Director del Fútbol
Miben?Barcaforever írta:Na fogadjunk, h min 1 ponttal megy el a Bilbao, min 1 pont, de meglepetés is lehet!x-re raktam am.

Kizárt. Olyan nincs hogy ne nyerne ma a Madrid. Amúgy milyen gól volt, fejes? Csak a szép szál legény Varane miatt kérdem

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Capon
- Llegenda del Barça
Ez csak a szokásos menetrend szerint bekapott madridi gól.
Már annyira megszokták, remélem egész évben őrzik ezt a szép hagyományt.
Már annyira megszokták, remélem egész évben őrzik ezt a szép hagyományt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2012.01.22. 21:52:57-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Na fogadjunk, h min 1 ponttal megy el a Bilbao, min 1 pont, de meglepetés is lehet!
x-re raktam am.

- Tdavid
- Entrenador del Barça
szajko írta:úgyis nyer a madrid...Barcafan9 írta:vezet a bilbao! 0-1!
számból vetted ki a szót.
szerencsétlen bilbao...2-vel mehetnének.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tdavid 2012.01.22. 21:51:18-kor.

valamikor nekik is pontot kell veszíteni!szajko írta:úgyis nyer a madrid...Barcafan9 írta:vezet a bilbao! 0-1!

úgyis nyer a madrid...Barcafan9 írta:vezet a bilbao! 0-1!
vezet a bilbao! 0-1! 

gergo9 írta:Újabb bizonyíték arra hogy szenyor Porke mennyire kicsinyes bohóc több nappal a meccs után is egy adott szituáción pörög terel, hibás mindenki csak ő nem.
Na, azért a Marca már elég sok olyan dolgot leírt (főként rólunk), amiről utóbb kiderült, hogy túlzottan sok valóságalapja nem volt.
Ettől még lehet igaz, de ez úgysem derül most ki (ha JM hazugsággal vádolja azokat, akik szerint Pepe szándékosan taposott, akkor erre a kérdésre sem fogja a színtiszta igazságot válaszolni), meg azt sem hiszem, hogy direkt bántani akarnák a Real-t, de elképzelhető, hogy Mourinho-val van valami kis nézeteltérés...
Mindenesetre találtam egy ilyen nemesfémcsúlást, hogy
"Ebbe a Barca elleni küzdelembe lassan mostmár bele HALA MADRID!"
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ozsi (nekem meg ozsiozsimiki írta:Bob! (nekem még Bob maradsz, nem Bob_Marley)
itt most lényegtelen,h valószínű kacsával van dolgunk.
itt arról van szó,hogy az már-már felháborít, ha egy játékos vitatkozik egy JÁTÉKSZITUÁCIÓRÓL az edzővel, viszont Jose piszkos dolgai felett szemet hunysz, kimosod, kimagyarázod.
Értem én,h egy jelenség Jose, de az, ha valaki tiszteletlen az ellenfél csapatával, egyes emberekkel, nehogy már ne legyen baj. Villanova-n kívül volt még kismillió szitu amiket felsorolhatnál,h az neked sem fért bele, épp az a bajom,h lehet számodra nincs is több

Nem csak játékszituáció volt, hanem Ramos nyilatkozata is meg Casillas is!
A csapaton belüli dolog teljesen más még egy Rm-nél is mint a külvilág, maga az "háborít fel", hogy ilyen esetleg megtörténhet, hogy a játékos "beugat" az edzőnek!Nálunk ez csak akkor jelenség ha elmennek, lsd Ibra és társai!
A te gondolatmenetedet is értem, viszont véleményem szerint nem tartozik egy szintre!Röviden megfogalmazva nem mindegy, hogy José vitatkozik az ellenféllel bíróval, vagy őt szidják ellenben az ha játékosai kelnek fel (amire eddig nem volt példa), ellene mint a saját edzőjük ellen, azért fölöttébb furcsa!
Csapaton belül (család) teljesen más az élet, mint ami megy a sajtóban harakiri meccs előtt/után, az arra van legyen miről csámcsogni!
:szerk: hülyeségeken vitázva majdnem lemaradtam a meccsünkről

Na, kezdődik a meccs. Ha ma hibázunk, akkor vége! Nem számít mt mond Mourinho és Ramos az öltözőben. Úgyhogy hajtani kell, és megnyerni a hátralévő meccseket, nekünk most csakis ezzel kell foglalkoznunk.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
-
- Director del Fútbol
Újabb bizonyíték arra hogy szenyor Porke mennyire kicsinyes bohóc több nappal a meccs után is egy adott szituáción pörög terel, hibás mindenki csak ő nem.
Azzal nincs gond hogy az alapvető taktika egy hulladék volt már sokadjára, otthon sikerült lehozni a meccset gyakorlatilag helyzet nélkül. Mind1 tényleg olyan már mint a Prérifarkas aki mindig beszpja.
Azért remélem hogy a kést megforgatjuk bennük szerdán mert akár ez a konfliktus ligát is érhet.
Azzal nincs gond hogy az alapvető taktika egy hulladék volt már sokadjára, otthon sikerült lehozni a meccset gyakorlatilag helyzet nélkül. Mind1 tényleg olyan már mint a Prérifarkas aki mindig beszpja.
Azért remélem hogy a kést megforgatjuk bennük szerdán mert akár ez a konfliktus ligát is érhet.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Bob! (nekem még Bob maradsz, nem Bob_Marley
)
itt arról van szó,hogy az már-már felháborít, ha egy játékos vitatkozik egy JÁTÉKSZITUÁCIÓRÓL az edzővel, viszont Jose piszkos dolgai felett szemet hunysz, kimosod, kimagyarázod.
Értem én,h egy jelenség Jose, de az, ha valaki tiszteletlen az ellenfél csapatával, egyes emberekkel, nehogy már ne legyen baj. Villanova-n kívül volt még kismillió szitu amiket felsorolhatnál,h az neked sem fért bele, épp az a bajom,h lehet számodra nincs is több

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Amit José művelt, azok hidegen hagynak, az a sok alattomos, bicskanyitogató nyilatkozat, bezzeg az, ha vki visszaszól neki, akkor az meg felháborító? Érdekes ez...
Az persze jogos, hogy valszeg egy olyan dologról beszélünk, ami nem történt meg
Az persze jogos, hogy valszeg egy olyan dologról beszélünk, ami nem történt meg