USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
balinteer
Capitá del Barça

2012.01.22. 21:39:56

Játszik Ma Paul? Mondjuk a Raptrost nélküle is ütni kell remélem DeRozan és Blake is Dupla-duplázik ma. :)
kamaj
Capitá del Barça

2012.01.22. 21:37:47

Na a Ravens O-line mintha nem is lenne, így sem a passz, sem a futás nem megy, pedig nem kis fegyvere lehetne a futás a hollóknak. A D megteszi, amit tud Brady ellen, de végig nem fog ez menni.

SZERK: Megvan az első Int. Bradytől. Talán ez ad lökést az O-nak.
Na ez már valami: 42 Yardos passz játék
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.01.22. 21:33:06

Szerintetek a magyar piac miatt játszik csak Meskó? Mint amikor Lampardék sorfalat álltak Dongnak a MU bajnoki címekor :mrgreen:

Amúgy a csodálatos Colts season miatt érthető hogy Giants győzelmet szeretnék, és Pats bukást :D Mondjuk nem tudom elképzelni a Ravens offense line-ról hogy több pontot tud szerezni mint az ellen, hiába a keméy def, és hogy nem lett az előbb TD.

Szerk.: Hopp-hopp, 2. - 1. SZABÁLYOS - interception :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lluisllach89 2012.01.22. 21:38:43-kor.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.22. 21:17:08

Bob_Marley írta:Na mégis vannak Ravens szurkolók is ma estére :)
kamaj, Game, Eazzy :lol:
Boston ide vagy oda, itt ma csak a Ravens nyerhet :twisted:

szerk:ahogy látom Aerosmith buli volt tegnap :lol: Tylerben még dolgozott a whiskey :lol:
Dolgozott ott minden, nem csak whiskey.:D Egyébként a D-s dologhoz már csak annyit fűznék hozzá, hogy engedett yardokban nyilván [auto_cenzúra] a Pats, mert általában volt honnan visszajönnie az ellenfélnek.:D(Értsd nem a Pats térfeléről indultak a támadásaik.) Na de majd ma úgyis minden kiderül. Remélem az előző körös formámat hozom a jóslás tekintetében, ahol minden meccs győztesét eltaláltam és nem a Wild Card kört, ahol nagyjából egyiket sem.:D Na ennyi lettem volna. Hajrá, győzzön a jobbik!(Pats)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.22. 21:07:50

Bob_Marley írta:
szerk:ahogy látom Aerosmith buli volt tegnap :lol: Tylerben még dolgozott a whiskey :lol:

hogy néz ki az az ember,mindig ledöbbenek :lol: mint valami roncs :shock:

A baltimore offense kezdi a támadást.
Ricera figyelni :!:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.22. 21:02:40

Na mégis vannak Ravens szurkolók is ma estére :)
kamaj, Game, Eazzy :lol:
Boston ide vagy oda, itt ma csak a Ravens nyerhet :twisted:

Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.01.22. 20:56:57

Bob_Marley írta:
Ma meg egyértelmű Ravens, 49ers!
Ravens szurkolóként úgy látom egyedül leszek :cry:
+1, Go Ravens + 49ers!

Csak a 2. meccsre be ne aludjak :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.22. 20:54:40

Abban egyet értek, hogy pl a Denver ellen volt védelem, s a Po számít, nem az alapszakasz statisztikák!Viszont mondjuk a Denver nem volt akkora falat, mint mondjuk a nagy rivális Ravens :lol:
Remélem a feldobást a NE nyeri, s támadást választanak, jó lenne már az első támadásuknál bizonyítani ki az úr a háznál, még ha idegenben is vagyunk :lol:
Egyértelműen arra kell játszani, hogy hibára kényszeríteni Bradyt, támadásban meg rengeteg futás, hogy haladjon az óra, s pihenjen a védelem!Nagy meccs lesz, mint írtam benne van, hogy nagyon kikapunk, de ha hozza magát a D nem tudom elképzelni, hogy ne legyünk partiban, s ahogy legutóbb mikor itt jártunk a PO-ban megmutattuk NE-nak ki a jobb csapat :P :lol:
Kép
Kép
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2012.01.22. 20:54:17

Gyenge a védelem, de főleg a passz ellen, amiben meg Flacco úr nem igazán villog, szóval kétoldalú az érme. Nem hiszem, hogy le tudják kapcsolni egyébként Gronkot és Hernandezt, a Patriotsot idén csak egy komplett csapat tudja megverni a Giletteben (mint Giants), az Ravens szerintem nem az, persze rámcáfolghatnak és akkor meg is érdemlik. Remélem kétszer nem lépünk ugyanabba a gödörbe és most nem lesz 0-24 az 1. negyed után :D
Egyszóval Go Pats :!:
A másik meccsen pedig 49ers győzelmet várok, ott még keményebb a védelem, mint a Ravensnél szvsz és a Giantset nem akarok a SB-ban, ha meg a Ravens jutna tovább akkor meg legyen legalább Harbough Bowl.
kamaj
Capitá del Barça

2012.01.22. 20:40:07

http://www.nfl.com/stats/team?seasonId= ... &Submit=Go
Itt megnézheted, hogy összességében, csak egy védelem volt, ami rosszabb a Pats D-nél. Tudom, hogy ez csak az alapszakasz, de szerintem mégis jelent valamit.
Sok összetevős a Po-ban a továbbjutás, de nálam a D nagyon sokat számít. Csak Brady nem fogja tudni megnyerni a meccseket, ha igen, akkor tényleg hiba nélkül kell lehoznia a meccseket, ami elég nagy nyomás.
Persze én nem vagyok NFL szakértő, de valahogy mégis úgy érzem, hogy ez itt már kevés, bár lehet, hogy a Ravenst elverik, de nem hiszem, hogy SB-t nyerhetnek így.
Ma egy lépéssel közelebb kerülünk, hogy kinek van igaza :).
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.22. 20:36:13

go pats 8)
rettentően kemény meccs lesz,remélem NE sikerrel a végén.

A másik meccs nem nagyon izgat,nincs érdekeltségem,de ha választani kell akkor két okból a Giants: 1.) megbosszulni a Saints. 2.) Pats visszavághat akár így majd 2008ért :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.22. 20:20:18

kamaj írta:Jets drukkerként nem mondhatok mást, minthogy Go Ravens :D

Szerintem ennyire gyenge védelemmel, mint a Patsnek van, nem lehet SB-t nyerni. Egyszerűen nem elég az, hogy Brady majd dob annyit, hogy megnyerje a meccset. A Ravens D pedig pont a legalkalmasabb arra, hogy megfogja a Pats rohamait.

A másik párharcon pedig a 49-ers-nek szurkolok, remélem sikerül bezúzniuk az Óriásokat :D

Ha ez létrejön, felőlem bárki nyerhet a SB-t.
Egyszerűen nem értem, hogy miért látom ezt mindenhol, hogy így gyenge Pats védelem, úgy gyenge. Én eddig egész évben azt láttam, hogy prestige meccseken, vagy amikor tényleg nagyon kell, akkor igen is oda tudják tenni magukat és valami halál keményen védekeznek. Azt elismerem, hogy az év nagy részére ez nem volt igaz és valszeg ez köszön vissza a statisztikákban is,(nem tudom pontoson milyen statisztikában hanyadik volt a védelem az évben, de gondolom nagyrészt hátul voltak, ezért mondja mindenki, hogy gyengék) de én ezt betudom annak, hogy alapból úgy vannak vele, hogy valamit kezdjünk magunkal, az offense majd úgyis megnyeri a meccset. Ez pedig elég is egy alapszakaszra, nem egy tökéletes szezonhoz, de egy playoff-hoz minimum. Ma majd összeszedik magukat, ahogy tették ezt múlt héten is.
Én egyébként pont ez miatt az első meccsre sima Pats továbbjutást tipelek, a 2. meccs már sokkal szorosabb lesz, de szerintem ott az lesz a döntő, hogy melyik csapatban van 1 Manning.:D
Szóval én egy Pats-Giants visszavágót várok, most Pats győzelemmel.
kamaj
Capitá del Barça

2012.01.22. 19:32:05

Jets drukkerként nem mondhatok mást, minthogy Go Ravens :D

Szerintem ennyire gyenge védelemmel, mint a Patsnek van, nem lehet SB-t nyerni. Egyszerűen nem elég az, hogy Brady majd dob annyit, hogy megnyerje a meccset. A Ravens D pedig pont a legalkalmasabb arra, hogy megfogja a Pats rohamait.

A másik párharcon pedig a 49-ers-nek szurkolok, remélem sikerül bezúzniuk az Óriásokat :D

Ha ez létrejön, felőlem bárki nyerhet a SB-t.
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.22. 19:31:45

Tocy írta:Sixerst is behúztuk :) Zsinórban 3 rangadót sikerült magabiztosan megnyerni, ráadásul Wade nélkül, ez jó ajánlólevél mindenképp. James ezúttal is baro, de most Bosh lett a topscorer :D Óriási fegyverünk, hogy LeBronra 2-3 betörés után odaugrik az egész ellenfél, kiosztja 3asokra, amiket Miller-Battier-Chalmers simán beszórnak, de kb mindenki bevágja a tiszta helyzeteket. Illetve még egy jelentős dolog, ezúttal is brutális módon nyertük a lepattanózást! Én ezt nagyon fontos dolognak tartottam mindig is, ezért akartam folyamatosan egy jó centert, de úgy néz ki, megoldjuk így is. Szinte minden meccsen miénk a több pati. Most pl Anthony 9 pontja mellé 9et lekapott! De LeBron, Bosh, Haslem, Miller szintén jó ebben. Az utóbbi meccseken kicsit mintha belejött volna a padunk, nem nullákat tesznek hozzá, hanem érdemben is segítik a csapatot, és Chalmers is nagyon jól játszik, pontban és assistban is megfelelőt nyújt. Bosh ezerszer jobb, mint tavaly, és az egész brigád nagyon egyben van.
Kicsit sajnálom, hogy pont a Hawks után jöttetek egy back to back-re. Szerintem közel sincs ekkora különbség a két csapat között, de olyanokat csesztünk el, hogy az fájdalmas. A pattanózást most nem volt nehéz megnyernetek, mert nem volt Hawes és Vucevic is lesérült...nincs normális centerünk. Egyébként is undersized vagyunk a palánk alatt...ami igazán rossz volt, hogy Iggy totál nulla volt, Jrue meg az idei évét bemutatta egy meccsen, hol kumma jó volt, hol meg kumma rossz. Lou Will is totál homály már egy pár meccse...ami pedig tényleg idegesítő, hogy Jamestől mennyire focsizott mindenki. Egyedül Vucevic merte feltenni mellette a lasztit, és kapott is egy 2+1-et belőle. A többie meg kakiltak...amit nem értek, mert pl amikor Evan Turner fogta Jamest, akkor 2 pontot dobott egy negyed alatt. Turner volt az egyetlen pozitívum a meccsen, csak sajna sokat padozott...nem is értem miért. Áhh...totál elcsesztük ezt a meccset. Legközelebb meglesztek ;)

NFL:

Go Ravens és 49ers ez egyértelmű :!:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.22. 19:09:58

Tocy írta:Amúgy Bob, azért az első 6 eléggé együtt van Keleten, a Celticsnek egyelőre fényévnyi távolságra van ez a régió...a 7. hely fogható, csak sztem a 7-8. hellyel Bulls-Heat páros közül kaptok vki a PO-ban.
Hát látom, hogy le vagyunk maradva mint a borravaló :lol:
De azért még rengeteg meccs van hátra, s az Atlanta, Orlando,Indiana, Philly csapat a PO-ban fogható, csak odáig el kellene jutni :)
1-2 tuti Bulls, Heat őket mindenféleképpen el kell kerülni az első körben, bár még talán az első kör miatti kicsit rozsdásabb kezek, lábak nem megfelelő koncentráció még a kezünkre is játszhatna, de ahogy írtad fényévekre vagyunk a megnyugtató 6ik helytől.....

Ma meg egyértelmű Ravens, 49ers!
Ravens szurkolóként úgy látom egyedül leszek :cry: No mindegy Brady papával feltöröltetjük a gyepet :lol.
Nem mondok nagy újat a Defense-n fog nálunk múlni, ha Brady megtalálja a kis réseket, kikapunk (lehet nagyon csúnyán), viszont ha már az elején megtudjuk fogni, s párszor odaérni, kicsit megdagonyázni, akkor elbizonytalanodhat!
Elől meg Flacco remélem erre a hétre tartogatja a puskaporát, minimum 20 pont kellene, de az is lehet 30 :? De várok Defense TD-t tőlünk!
Szóval GO RAVENS

Másik meccsen meg a kis Harbaugh csapata nálam a favorit, főleg otthon!
Állítólag nagy esőzés várható a meccsre :D Így jó kis futójáték, defense csata nyamm
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.22. 18:56:45

ozsimiki írta:Nah ma este ismét NFL maraton:

sport2,

20.15 NFL Game day ism.

20.45 New England Patriots - Baltimore Ravens

egyértelműen GO PATS!!!

00.30 San Francisco 49ers - New York Giants

go 49ers!

ha utóbbi meccsen nem lennék negatívan érintve a Giants miatt, akkor nekik szurkolnék, mert jobban szeretem a szép támadásokat mint a kemény védelmeket. Viszont azért a 49ers is mutatott be nagyon szép dolgokat,és örülnék ha SB-znének.
A Baltimore ne nyerjen semmit, a többi nekem már mind1...
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.01.22. 18:54:05

Nah ma este ismét NFL maraton:

sport2,

20.15 NFL Game day ism.

20.45 New England Patriots - Baltimore Ravens

egyértelműen GO PATS!!!

00.30 San Francisco 49ers - New York Giants

go 49ers!

ha utóbbi meccsen nem lennék negatívan érintve a Giants miatt, akkor nekik szurkolnék, mert jobban szeretem a szép támadásokat mint a kemény védelmeket. Viszont azért a 49ers is mutatott be nagyon szép dolgokat,és örülnék ha SB-znének.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.22. 16:18:34

Amúgy Bob, azért az első 6 eléggé együtt van Keleten, a Celticsnek egyelőre fényévnyi távolságra van ez a régió...a 7. hely fogható, csak sztem a 7-8. hellyel Bulls-Heat páros közül kaptok vki a PO-ban.
PCsabi
aka Game90

2012.01.22. 16:14:16

Denver - New York-ot néztem éjjel a fogadásom miatt, kicsit izgalmas meccs volt, 2x hosszabbítás, de végül jött a Nuggets W. Knicks-nek ez volt sorozatban a 6. veresége, kicsit szétesett a csapat, Melo és Amare is szenvedett a meccsen, egy irányító nagyon kell ebbe a csapatba. Gallinari viszont nagyon jó volt, élvezet nézni az olasz játékát :)

LBJ és Bosh a legjobb :D

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.22. 09:36:53

Sixerst is behúztuk :) Zsinórban 3 rangadót sikerült magabiztosan megnyerni, ráadásul Wade nélkül, ez jó ajánlólevél mindenképp. James ezúttal is baro, de most Bosh lett a topscorer :D Óriási fegyverünk, hogy LeBronra 2-3 betörés után odaugrik az egész ellenfél, kiosztja 3asokra, amiket Miller-Battier-Chalmers simán beszórnak, de kb mindenki bevágja a tiszta helyzeteket. Illetve még egy jelentős dolog, ezúttal is brutális módon nyertük a lepattanózást! Én ezt nagyon fontos dolognak tartottam mindig is, ezért akartam folyamatosan egy jó centert, de úgy néz ki, megoldjuk így is. Szinte minden meccsen miénk a több pati. Most pl Anthony 9 pontja mellé 9et lekapott! De LeBron, Bosh, Haslem, Miller szintén jó ebben. Az utóbbi meccseken kicsit mintha belejött volna a padunk, nem nullákat tesznek hozzá, hanem érdemben is segítik a csapatot, és Chalmers is nagyon jól játszik, pontban és assistban is megfelelőt nyújt. Bosh ezerszer jobb, mint tavaly, és az egész brigád nagyon egyben van.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2012.01.22. 02:16:29

ti hol nézitek a meccseke?t
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.22. 02:08:18

Elfogok aludni, de nézegetem a Heat-Philly meccset, mi ez a mez a Heaten? :lol:
Eddig csak a szokásos felállás, bár lassan jön a hírhedt Philly kispad, hátha tudnak közelebb jönni!

Mi már nem is írom, hogy kikaptunk, Rondo nélkül igaz, de megint a kilátástalan játék!
5-9 de a NY 6-9 nem elérhetetlen és 8ikok :lol:
Viccet félre téve, PO meglesz de 6ikig fel kellene kapaszkodni, ráadásul minél hamarabb, mert lassan pihentetnünk is kell!
És PP-ről tényleg egyre többet írnak, hogy tradelnénk, viszont Lakers mezben továbbra is elképzelhetetlennek tartom!Szóval van izgalom bőven Bostonba, bár most nem az eredmények miatt :?
Kép
Kép
Kép
balinteer
Capitá del Barça

2012.01.21. 23:35:57

Tudom.)
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.21. 23:11:41

balinteer írta:Este valaki marad a Miami-Sixersre? A mai nap mérkőzése lesz,kíváncsi vagyok Jrue-ra a liga legjobb csapata ellen. :D
Jrue a Sixersben van, nem a Miamiban. :lol:
balinteer
Capitá del Barça

2012.01.21. 22:22:49

Este valaki marad a Miami-Sixersre? A mai nap mérkőzése lesz,kíváncsi vagyok Jrue-ra a liga legjobb csapata ellen. :D
Válasz küldése