Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dolgozott ott minden, nem csak whiskey.Bob_Marley írta:Na mégis vannak Ravens szurkolók is ma estére
kamaj, Game, Eazzy
Boston ide vagy oda, itt ma csak a Ravens nyerhet
szerk:ahogy látom Aerosmith buli volt tegnapTylerben még dolgozott a whiskey
Bob_Marley írta:
szerk:ahogy látom Aerosmith buli volt tegnapTylerben még dolgozott a whiskey
+1, Go Ravens + 49ers!Bob_Marley írta:
Ma meg egyértelmű Ravens, 49ers!
Ravens szurkolóként úgy látom egyedül leszek![]()
Egyszerűen nem értem, hogy miért látom ezt mindenhol, hogy így gyenge Pats védelem, úgy gyenge. Én eddig egész évben azt láttam, hogy prestige meccseken, vagy amikor tényleg nagyon kell, akkor igen is oda tudják tenni magukat és valami halál keményen védekeznek. Azt elismerem, hogy az év nagy részére ez nem volt igaz és valszeg ez köszön vissza a statisztikákban is,(nem tudom pontoson milyen statisztikában hanyadik volt a védelem az évben, de gondolom nagyrészt hátul voltak, ezért mondja mindenki, hogy gyengék) de én ezt betudom annak, hogy alapból úgy vannak vele, hogy valamit kezdjünk magunkal, az offense majd úgyis megnyeri a meccset. Ez pedig elég is egy alapszakaszra, nem egy tökéletes szezonhoz, de egy playoff-hoz minimum. Ma majd összeszedik magukat, ahogy tették ezt múlt héten is.kamaj írta:Jets drukkerként nem mondhatok mást, minthogy Go Ravens
Szerintem ennyire gyenge védelemmel, mint a Patsnek van, nem lehet SB-t nyerni. Egyszerűen nem elég az, hogy Brady majd dob annyit, hogy megnyerje a meccset. A Ravens D pedig pont a legalkalmasabb arra, hogy megfogja a Pats rohamait.
A másik párharcon pedig a 49-ers-nek szurkolok, remélem sikerül bezúzniuk az Óriásokat
Ha ez létrejön, felőlem bárki nyerhet a SB-t.
Kicsit sajnálom, hogy pont a Hawks után jöttetek egy back to back-re. Szerintem közel sincs ekkora különbség a két csapat között, de olyanokat csesztünk el, hogy az fájdalmas. A pattanózást most nem volt nehéz megnyernetek, mert nem volt Hawes és Vucevic is lesérült...nincs normális centerünk. Egyébként is undersized vagyunk a palánk alatt...ami igazán rossz volt, hogy Iggy totál nulla volt, Jrue meg az idei évét bemutatta egy meccsen, hol kumma jó volt, hol meg kumma rossz. Lou Will is totál homály már egy pár meccse...ami pedig tényleg idegesítő, hogy Jamestől mennyire focsizott mindenki. Egyedül Vucevic merte feltenni mellette a lasztit, és kapott is egy 2+1-et belőle. A többie meg kakiltak...amit nem értek, mert pl amikor Evan Turner fogta Jamest, akkor 2 pontot dobott egy negyed alatt. Turner volt az egyetlen pozitívum a meccsen, csak sajna sokat padozott...nem is értem miért. Áhh...totál elcsesztük ezt a meccset. Legközelebb meglesztekTocy írta:Sixerst is behúztukZsinórban 3 rangadót sikerült magabiztosan megnyerni, ráadásul Wade nélkül, ez jó ajánlólevél mindenképp. James ezúttal is baro, de most Bosh lett a topscorer
Óriási fegyverünk, hogy LeBronra 2-3 betörés után odaugrik az egész ellenfél, kiosztja 3asokra, amiket Miller-Battier-Chalmers simán beszórnak, de kb mindenki bevágja a tiszta helyzeteket. Illetve még egy jelentős dolog, ezúttal is brutális módon nyertük a lepattanózást! Én ezt nagyon fontos dolognak tartottam mindig is, ezért akartam folyamatosan egy jó centert, de úgy néz ki, megoldjuk így is. Szinte minden meccsen miénk a több pati. Most pl Anthony 9 pontja mellé 9et lekapott! De LeBron, Bosh, Haslem, Miller szintén jó ebben. Az utóbbi meccseken kicsit mintha belejött volna a padunk, nem nullákat tesznek hozzá, hanem érdemben is segítik a csapatot, és Chalmers is nagyon jól játszik, pontban és assistban is megfelelőt nyújt. Bosh ezerszer jobb, mint tavaly, és az egész brigád nagyon egyben van.
Hát látom, hogy le vagyunk maradva mint a borravalóTocy írta:Amúgy Bob, azért az első 6 eléggé együtt van Keleten, a Celticsnek egyelőre fényévnyi távolságra van ez a régió...a 7. hely fogható, csak sztem a 7-8. hellyel Bulls-Heat páros közül kaptok vki a PO-ban.
A Baltimore ne nyerjen semmit, a többi nekem már mind1...ozsimiki írta:Nah ma este ismét NFL maraton:
sport2,
20.15 NFL Game day ism.
20.45 New England Patriots - Baltimore Ravens
egyértelműen GO PATS!!!
00.30 San Francisco 49ers - New York Giants
go 49ers!
ha utóbbi meccsen nem lennék negatívan érintve a Giants miatt, akkor nekik szurkolnék, mert jobban szeretem a szép támadásokat mint a kemény védelmeket. Viszont azért a 49ers is mutatott be nagyon szép dolgokat,és örülnék ha SB-znének.
Jrue a Sixersben van, nem a Miamiban.balinteer írta:Este valaki marad a Miami-Sixersre? A mai nap mérkőzése lesz,kíváncsi vagyok Jrue-ra a liga legjobb csapata ellen.