Sok csapattal elkezdtem már, de gondoltam egy picivel nehezebb utat választok a hírnév felé. Legyen a Málaga, persze úgy, hogy imádom a Barcelonát, de ott mégis van némi pénz, de mégsem city milliárdosok és még nem is egy francia bajnokság (PSG).
Szóval átalakítottam a csapatot első szezonban. A másodikra már szinte tökéletesítettem a dolgokat.
Felállás: 3-2-1-2-2, ha pontosan akarom vázolni. 3 inkább belső védő, de csak a középső ember aki "lassabb", a másik kettő inkább szélső védő, de legalább gyors, előttük 2 tisztogató vkp. Majd 1 hátrébb vont irányító és 2 "hamis" szélső, akik inkább beljebb vannak az átlagosnál és bal és jobb közép poszton játszanak és elöl 2 csatár. Itt is jól kell védekezni, mert halott különben a dolog (nah ez a része még nem igazán megy

).
Jelenleg így fest a keret:
Caballero
Monreal - Fontás - Tsimanga (nagyon gyors kisember

)
Bender (dortmundos) - Javi Martinez (bilbao)
Buonanotte
Cazorla - Belhanda (ugyancsak nagyon gyors és fiatal + gyorsan fejlődik)
Welliton - Doumbia
3. lettem ( volt egy pár szimulálás is a szezon végeztével és most végre már nemzetközi kupában is játszatok. Eddig a 2 győzelmem volt, bár sokgólos

4-3 és egy 5-3. Bayern, Galatasaray és Ajax trió mellett igyekszem életben maradni