Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Ennek a nyilatkozatnak két oldala van, szerintem.Balinho írta:Olvastam a madridistán a Zidane nyilatkozatot/interjút és nekem kicsit furcsának tűnik. Nekem úgy hat, mintha azt mondaná, amit a madridisták hallani szeretnének, nem ami a valós helyzet.
Nekem az a kedvencem, hogy rengeteg madridi bekajálta a Murinyo-féle maszlagot, és aljas, szándékos csalásról beszél Alves részéről, mert eljátssza a sérülést pedig nem is értek hozzá. Most is ment ez a "vélemény" számos hozzászólásban, egyben kimosdatva Pepét, a madridista oldalakon. Persze sokaknál mostmár azért kiverte a biztosítékot, de messze nem mindenkinél.Ilúvatar írta:http://sport.hir24.hu/spanyol-labdaruga ... -meszaros/
Amiben abszolút igazuk is lesz.Ilúvatar írta:http://sport.hir24.hu/spanyol-labdaruga ... -meszaros/
viccelsz? igazából, 10 -ből 10 reálos fog beállni a piától az ünneplés alatt. Sőt, mitöbb, 10ből 11d írta:de egészen biztos vagyok benne, hogy a bajnoki címet felhőtlenül megünnepelné 10-ből 9 reálos.
a szólásszabadság a múlt. pepe sem magától kért bocsánatot,arra mindenki mérget vehetBalinho írta:...
Nemtudom miért, de ez így hirtelen elolvasva nagyon ütöttBarcaman14 írta:Azzal a plusz 5 nappal sem lesz normálisabb!daffy írta:15ről szólnak a hírekEgyébként tényleg arra próbáltam célozni, hogy Pepe "szabadságát" nem napokban kéne mérni.
Azzal a plusz 5 nappal sem lesz normálisabb!daffy írta:15ről szólnak a hírekBarcaman14 írta: Pepének nem egy 10 napos szabadságra van szüksége...

szerintem úgy értette, hogy nem csak 10 napos szabadságra lenne szüksége, hanem mondjuk egy 10 évesre...daffy írta:15ről szólnak a hírekBarcaman14 írta: Pepének nem egy 10 napos szabadságra van szüksége...
15ről szólnak a hírekBarcaman14 írta: Pepének nem egy 10 napos szabadságra van szüksége...
Erre azt hiszem ez a tökéletes válasz:miihii írta:"Legfrissebb hír! A marca.com értesülései szerint szabadságra küldi Pepét a Real Madrid, így sem a hétvégi Athletic Bilbao, se a Barcelona elleni mérkőzésre nem jelöli őt a vezetőség és Mourinho."
BARCAnoticias-ról.
K900 írta:Míchel: "Azt hiszem, Pepének már túl késő megváltozni. Ez egy komplex szituáció, ami előítéleteket szül. Azt mondja sajnálja. A játékos hibázik, de nem tudja miért történt. Láttam már Pepét sajnálkozni, három év telt el a Casquero eset óta"

viccelsz? igazából, 10 -ből 10 reálos fog beállni a piától az ünneplés alatt. Sőt, mitöbb, 10ből 11d írta:de egészen biztos vagyok benne, hogy a bajnoki címet felhőtlenül megünnepelné 10-ből 9 reálos.

Persze, egy-két nappal a bukott klasszikus után letargiában van mindenki, de egészen biztos vagyok benne, hogy a bajnoki címet felhőtlenül megünnepelné 10-ből 9 reálos.daffy írta:érdemes már most olvasgatni(akár odaát is),mert látható,hogy mélyen le van taglózva mindenki

Igen, így értettem.barca99 írta:Szerintem ez sem teljesen igaz, Flóribának feltálalják a drága, hatfogásos vacsorát, csak valaki az étel közé szrt.Miki verziója kb. úgy hangzana helyesen, hogy a motiváltabb csapat lett a bajnok. Ez, azt hiszem nem lenne megkérdőjelezhető.