Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én 18-at, de ebből 1-2 csak tipp...messideco írta:Én csak 1-2 kockát ismertem fel...
3 jelölése van.messideco írta:di Caprionak nincs szobrocska? Ezt nem tudtam...
Lehet, hogy mindig volt valaki jobb nála.
Az Oscar a legrangosabb filmes elismerés, de nem biztos, hogy mindig jó a döntés.
Egyetértek.csababarca írta: Viszont nálam amíg Di Caprio nem kap egy szobrot,addig nem tudom komolyan venni ezt az egészet.
igen,ezek nekem is hiányoznak nagyon...sőt Ryan Gosling akár mellékszereplőként is elfért volna, a Clooney-s film miatt,bár azt nem láttam, de dícsérik.soadroli írta:Mi az, hogy Ryan Gosling nincs a jelöltek között? Meg a Warriorból Tom Hardyt is hiányolom, és a filmektől pedig a Melacholiát.
láttam már...ozsimiki írta:film mágusok, bárki...
Megérzés (Sandra Bullock).
megnéztem, tetszett is, nem is, ebből szerintem jóval többet ki lehetett volna hozni.
vmiért olyan ideges lettem a végén, hogy kész. Több logikai hiba miatt is, nah de, érdekelne azok véleménye (részletes) akik látták már szintén.
tőlem 10/6.8
Plusz egy.visca el barca írta: az egyik legocskább thriller ami létezikbár az emberek többségének testzik
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qEfO5iNicIPrimitive írta:Tanács kellene, mondjuk elég gyorsan![]()
Csaj jön filmezni hozzám. Esetleg valami ajánlás?![]()
Horrorra gondoltam, nincs kedvem nyáladzani, ha értitek mire gondolok...
![]()
az egyik legocskább thriller ami létezikPrimitive írta:Köszi. Jön is lefeléRinku írta:
A Disturbia-t ajánlanám!Thriller és egy baromi jó film!
Fog bújni hozzád, hidd el!
Nálam legalábbis már bevált.
Jó az alapsztori is, szerintem tetszeni fog!
![]()
![]()
Igazán nincs mit, jó szórakozást kívánok!Primitive írta:Köszi. Jön is lefelé![]()
![]()
Köszi. Jön is lefeléRinku írta:
A Disturbia-t ajánlanám!Thriller és egy baromi jó film!
Fog bújni hozzád, hidd el!
Nálam legalábbis már bevált.
Jó az alapsztori is, szerintem tetszeni fog!