daffy írta:Alexander Mahone írta:
Változtatni nem fog, azon hogy az emberek azt gondolják hogy a Barca a csúnya gonosz, színész, akiket segít a bíró. De mi tudjuk, hogy ez nem így van. Mert ti vagytok a mocskos szimulálók, és a ti csapatotok van tele ócskábbnál ócskább férgekkel.
Egyébként Conetrcao megmozdulásáról nem esett szó, pedig az én zsebembe szintén kinyílt a bicska, amikor fejbekúrta Messit.
úriembereket nagyítóval kell keresni a mai mez?nyben. igen,színészkedett a real is,igen paraszt mód játszott,de még mindig ezzel magyarázod azt,hogy a barca színészkedik. pedig ez tény. messi,ini,alves,busi,pedro nem egyszer m?velte és nem csak a real meccsen. ez hozzátartozik sajnos a mai labdarúgáshoz,ezért nem is csak a barcára értem,de úgy gusztustalan a foci,ahogy van. kár bármely csapatot kivételként emlegetni,mert van az a helyzet,ahol suttyó mindegyik.
pepét a nyáron el kell adni. ez nem kérdés már. nem pótolhatatlan játékos,de amit tönkretesz,az az. psg,malaga,city amúgy is nagybevásárol. leértékeljük,azt kakával duopack-ban mehet is. itt nincs úriemberek klubja,a fehér mez eléggé piszkos lett az utóbbi id?ben és ezt többé-kevésbé mourinho hozta,aki nem tudja megváltani a világot és tanácstalan. amit nem értek,hogy nem látja,hogy nem m?ködik a taktika? az a taktika,ami arra épül,hogy beállunk 5 véd?vel és 3 labdaszerz?vel,magunkra húzzuk a barcát(amivel el is döntöttük a meccset) és reméljük,hogy bemákolunk egy gólt,valamint nem kapunk. ezt más edz? is megcsinálja. annyiban nem hibáztatom,hogy egy edz? sem tud jobbat kitalálni,mert nem lehet. ezt a barcát nem lehet megverni sem otthon,sem nemzetközi porondon. 1-1 meccs van,amikor el lehet kapni,lásd kupadönt?,de a gond az,hogy sokszor 2 meccses párharcra kerül a sor és ott nincs sansz. ez nagy peche mou-nak,mert szemmel láthatóan ebbe a feladatba belebukni látszik. kíváncsian várom,hogy meddig megy még,illetve perez és a publikum meddig t?ri. sajna nem tudom,ki válthatja majd a padon,de mint írtam,más edz?vel is lehetünk másodikok mindenhol(kupagy?zelem szép volt)
Nekem az a meglátásom,hogy azért van ez az irányunkba kiemelve,mert egyszer?en nem tudnak másba belekötni. és ez nem fölényeskedés,tényleg ezt gondolom.
ez igaz és a realt sem szépítem,s?t még azt is aláírom,hogy hozzátartozik már a focihoz. a kolléga hozzászólásával is egyetértettem,csak megütötte a szemem,hogy a reallal menti fel a barcát. mint az óvodások,hogy "de hát ? is megütött..."