2012.01.19. 15:01:13
Megnéztem a meccset utólag,...és nem lehet szó nélkül elmenni mellette.
El?ször is végig a kezében tartotta a meccset a Barca, 'kis' véletlen szépséghibaként az elején találtak egy gólt és ezen kív?l volt még 1! kapufás helyzetük, ami szintén a semmib?l amolyan kósza támadásból.
A Barca ezzel szemben ~10 gólt igér? helyzetet dolgozott ki, 2 után Casillasnak kapirgálni kellett. Pintonak gyakorlatilag nem kellett védenie, amolyan, mejdnem amolyan Arsenal visszavágó szaga volt a meccsnek.
Egyszer?en technikai tudásban, labdabirtoklási képességben, rendezettségben akkora fölényben van a Barca, hogy a RM ezzel a játékosanyaggal és edz?vel gyenge ehhez, eddig az volt legalábbis.
Hogy negatívat is mondjak: a támadószekciónkban Messi, Fabregas és szerintem Iniesta is elég gyászos teljesítményt nyújtott, mint ahogy hetek óta ez van. Érdekes Fabregas fokozatos visszaesése mez?nyben az elmúlt 2 hónapban, 1-2 gólja ellenére.
Pep nagyon jól tolta fel Abidalt a bal oldalon, míg végül 1x be is jött a lopódzás.
Na de a Madrid durva játéka. Egyszer?en elképeszt?. A 3 hátsó portugál (!) mintha szándékosan akarná eltakarítani Messit (értse mindenki úgy, ahogy kell).
Coentrao fejlenyomása, Carvalho öreges akasztásai és becsúszásai, Pepe zártosztályos henteskedése mind piroslap.
Ezen kív?l megdöbbent? volt Xabi Alonso ámokfutása: szintén piroslap (Fabregassal komoly ellentétet láttam = válogatott poszt?)
Ezek mellett akkor le a kalappal Casillas, Ronaldo, Altintop mellett.
Azon pedig csodálkozok, hogy volt aki azt írta, hogy neki fontosabb dolog is van a meccsnél. Na persze, ezer fontosabb dolog akadhat, de akkor ide van ideje és energiája beírni?
A helyzet az, hogy most ez a két legjobb csapat a világon. Megy a harc a dominanciáért. Mindenki a saját képességeivel harcol, edz?jükkel együtt most úgy látják, nekik így jó ez. Mourinho-t csak a cím érdekli, és ez sok kárt okoz.
Fabregas pedig a labdát akarta elsarkallni a véd?re, ha még nem írta vki vissza annak aki benézte.
Remélem mindhárom fronton ott leszünk a végén.