Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekünk elég izgalmas volt, mert nehezen jöttek a gólok, az óriási fölény ellenére.herr.toth írta:unalmas meccs, sajnos vereséggel
jöv héten remélem játszhat Pepe.
csak igy röviden
És ha jól látom Busi vissza is nézett rá egy pillanatralevproff írta:lehet volt már, de ez hatalmas. meccsen is halálra röhögtem magam rajta![]()
http://www.youtube.com/watch?v=qe5ObZyC ... re=related
(jó persze, el is csúszott, de akkor is elszállt volna, de így igazán viccesre sikerült)
havernak szöglet el?tt mondtam hogy nincs az az isten hogy mi szögletb?l eredményesek legyünk:DTomsa írta:azért az sem semmi, hogy majdnem 200 sikertelen szögletb?l pont most volt eredményes a csapat
rettent?en okos a reálos haverod, hogy ezt egyedül kitalálta....Barbas írta:Megvan a magyarázat! Most mondta a Reálos haverom, hogy Mou beáldozta a kupát a bajnokságért, csak azért játszottak ilyen visszafogottan.
Hát még mi!herr.toth írta:unalmas meccs, sajnos vereséggel
Elhiszem, hogy unod. Ha Pepe játszhat, miközben Ini lapját nem vonták vissza, az mindent elárul...herr.toth írta:unalmas meccs, sajnos vereséggel
csak igy röviden
Szerintem itt alapvet?en arról van szó, hogy a tegnapi Real-hoz képest egy spanyol középcsapat is sokkal nagyobb lelkesedéssel játszik. A srácok szvsz a tegnap sem játszottak jobban, mint pl az Espanol ellen, viszont a Real a teljes meccsen kb 15-20 percet hajtott teljes er?bedobással, addig az Espanol kb 75 percet. És ez pont elég is a Barca elleni pontszerzéshez.ronaldinho89 írta:Ismétlés a tudás anyja. ezt már a real is megtanulhatta volna
Fantasztikus este volt. de miért nem tudunk mindenki ellen igy játszani mint a real ellen. nyomni kell még a legkisebb csapaat ellen is mert pont ilyenek mehet el a bajnoki cím. pepe megint fantasztikusan láma volt, meg voltak még madridiak akik szaladgáltak a labda után. puyi meg abidal meg...![]()
![]()
köszönöm Barcelona!