Eléggé felmosták ismét a fiaink a Real Madriddal pályát. A 73-27-es labdabirtoklási arány, és a kapura lövések is mindent elárultak a mérk?zésr?l.
Az els? félid?ben mondtam öcsémnek, hogy szögletb?l max akkor lesz gólunk, ha Puyol fejelni tud. S lám, a második félid?ben be is jött.
Abidal góljának nagyon örültem, úgy t?nik, ? is a fontos gólok embere nálunk (csakúgy mint Ini). (Tavaly a Bilbao elleni továbbjutáshoz kellett, most pedig a Real Madrid ellen is nagyon fontos gólt szerzett). A gólöröm meg zseniális volt
Más: Egyszer?en undorító, amit Pepe m?vel a pályán. Ha meg kiállítaná a játékvezet?, akkor jönne Mourinhotól, hogy már megint 10 emberrel kellett befejeznünk a Barca ellen, stb.... Pepét egy életre el kéne tiltani a futballtól. Egyébként kíváncsi vagyok, hogy esetleg utólagosan eltiltják-e Pepét az eset miatt.
Még annyit megjegyeznénk, hogy a Digi Sportos "szakkommentátor", azt hiszem Dodónák hívták a stúdióban, nem kicsit idegesít?. Meccs végén: Messi sem egy szent nálam, ? is egy nagy színész meg provokátor. Meg még Fábregast is szapulta. Gratulálok neki.