Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
havernak szöglet el?tt mondtam hogy nincs az az isten hogy mi szögletb?l eredményesek legyünk:DTomsa írta:azért az sem semmi, hogy majdnem 200 sikertelen szögletb?l pont most volt eredményes a csapat
rettent?en okos a reálos haverod, hogy ezt egyedül kitalálta....Barbas írta:Megvan a magyarázat! Most mondta a Reálos haverom, hogy Mou beáldozta a kupát a bajnokságért, csak azért játszottak ilyen visszafogottan.
Hát még mi!herr.toth írta:unalmas meccs, sajnos vereséggel
jöv héten remélem játszhat Pepe.

Elhiszem, hogy unod. Ha Pepe játszhat, miközben Ini lapját nem vonták vissza, az mindent elárul...herr.toth írta:unalmas meccs, sajnos vereséggel
jöv héten remélem játszhat Pepe.
csak igy röviden
Szerintem itt alapvet?en arról van szó, hogy a tegnapi Real-hoz képest egy spanyol középcsapat is sokkal nagyobb lelkesedéssel játszik. A srácok szvsz a tegnap sem játszottak jobban, mint pl az Espanol ellen, viszont a Real a teljes meccsen kb 15-20 percet hajtott teljes er?bedobással, addig az Espanol kb 75 percet. És ez pont elég is a Barca elleni pontszerzéshez.ronaldinho89 írta:Ismétlés a tudás anyja. ezt már a real is megtanulhatta volna
Fantasztikus este volt. de miért nem tudunk mindenki ellen igy játszani mint a real ellen. nyomni kell még a legkisebb csapaat ellen is mert pont ilyenek mehet el a bajnoki cím. pepe megint fantasztikusan láma volt, meg voltak még madridiak akik szaladgáltak a labda után. puyi meg abidal meg...![]()
![]()
köszönöm Barcelona!

Teljesen egyetértek, de bármiben lemerem fogadni, hogy még csak meg sem fogja említeni a spanyol szövetség az eseteket. ?k is asszisztálnak ehhez, bármit meg lehet csinálni, ha real madrid vagy. Kompany a Cityb?l 4 meccset kapott egy fele ilyen belép?ér !!! Itt meg sem fogják említeni. Gusztustalan ez az egész, és lassan a szándékos testi sértés kategoriába tartozik, nem piros lap meg sárga lap...Andris írta:Egy pillanatra figyelmen kívül hagyva a tényt hogy folyamatosan porba van alázva általunk a madrid:
Én mostmár minden madridista helyében irtózatosan szégyellném ezt a csapatot, és nagoyn sajnálnám hogy pont ?k viselik most a kedvenc klubom mezét.
Undorító már az is ahogy felmentek, kb 7 véd?vel, de az hagyján.
Az, hogy mit m?vel Coentrao, Carvalho, Lass, Alonso...
Pepe pedig megér egy külön misét. Totálisan egyértelm? az hogy direkt tapos bele Messi kezébe, persze csak miután meg is rúgja a már amúgy is földön lév? játékost. Az hagyján h el?tte és utána is több sárgás belép?je volt. Vagy hogy meglegyintették a vállát és 10 percig próbálta el?adni a nyílt és szilánkos orrtörést a partvonalon fetrengve.
Semmi túlzást nincs benne szerintem, úgy érzem hogy utólag ezért el kéne tiltani. Normál esetben 1-2 meccsre. De neki ez ugye már súlyosan halmozati lenne. Én simán eltiltanám a pályáról erre az idényre. Nem belép?kkel vagy ilyesmivel veszélyezteti a társakat, hanem szándékos játékid?n kívüli súlyos testi sértéssel, méghozzá nem el?ször. Ha ilyet nem a gyepen csinálna, már els?re lecsuknák. stoplikkal taposni......
Ja, ez az volt amit szerintem a szövetségnek illene megtenni.
Ha rajtam múlna és a labdarúgó szövetségeknek érdekében állna javítani a foci min?ségét, és el?segíteni a fair playt ugye, akkor örökre eltiltanám ezt az embert. Végleg. De ugye a szövetségeknek csak addig fontos az a Fair Play dolog, amíg táblán kell hirdetni. Ha már vitázni kéne érte, vagy jogi lépéseket tenni, vagy esetleg anyagi megterhelést jelentene az el?segítése, akkor már le van sz.arva. De ez ugye senkinek sem új.