Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bazz esküszöm mikor megláttam h 17 éves meg zalaegerszegi...Mondom majd megkérdezem Enriquét h nem ismeri-e...Ezek szerint ismeredEnrique írta:Héhééhéé!!
Nézzétek a Megasztárt, benn az osztálytársam..![]()
-> Polgár Odett. Szerintem nagyon jó hangja van, voltam már koncertjén is..
Sound Forge-al fel tudod venni a zenéket, a videósra nincs tippemaky01 írta:Hellósrácok!Tudna nekem valaki segíteni abban,hogy interneten hallgatom a roxy rádiót,és olyan jó zenék mennek hogy szeretném elmenteni,felvenni őket!Milyen programmal tudom ezt elérni?
Ill. ha megnézek egy videót a neten de nincs kiírva h download,akkor ezt nem tudom valahogy elmenteni?
Kösz a segítségeket!
Jaja, az.Barcaboy!!! írta:OszttársadEnrique írta:Héhééhéé!!
![]()
!?! Sztem az egyik legjobb volt...hanem a legjobb!
OszttársadEnrique írta:Héhééhéé!!
Igen, köszi sikerült! NAGYON KÖSZIBoixos írta:hali amigo,jelwaz írta:Ja és BOIXOS, KÖNYÖRGÖM SEGÍTS, NEM MŰKÖDIK A TORRENT!![]()
![]()
![]()
![]()
nem tudom, mi lehet a probléma, elindítottam a torrentet a bitlordon és kisebb bekkelés után elkezdett csorogni az anyag. na nem kellett kitámasztanom a székben a sebességtől, de működött. mindez ma reggel történt.
remélem, azóta már neked is megy a téma.
Pls, pls vkiKluivertinho írta:Amint látom Charlie ebben naon otthon vanSzeretnék még 2 számot kérni
![]()
1.Knight Rider zenéje![]()
![]()
2. Dopeman feat. Emilio-Nincsen arra szó című számuknak az eredeti amerikai változatát aminek a címét sajna nem tudomElőre is thx
moment Barcaboy!Barcaboy!!! írta:Ha vki feltudná Gáspár Lacinak az új számát tölteni megköszönném...A címét nemtom sajna...Az új albumján van meg rádióban is szokott lenni...Aszem ez a refrénje h "Táncot jár a hol"...
hali amigo,jelwaz írta:Ja és BOIXOS, KÖNYÖRGÖM SEGÍTS, NEM MŰKÖDIK A TORRENT!![]()
![]()
![]()
![]()
Tessék:Los Banditos írta:Valakinek megvan a Simple Plain-Welcome to my life?
Az légyszí töltse fel!Köszi!
Amint látom Charlie ebben naon otthon vanCharlie írta:Reklámzenék:jelwaz írta:Nem tudja valaki milyen szám megy a Vodafone új (karácsonyi) reklámjában? Ja és BOIXOS, KÖNYÖRGÖM SEGÍTS, NEM MŰKÖDIK A TORRENT!![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.reklamadatbazis.hu
C.
Ez jó oldal!Charlie írta:Reklámzenék:jelwaz írta:Nem tudja valaki milyen szám megy a Vodafone új (karácsonyi) reklámjában? Ja és BOIXOS, KÖNYÖRGÖM SEGÍTS, NEM MŰKÖDIK A TORRENT!![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.reklamadatbazis.hu
C.
Reklámzenék:jelwaz írta:Nem tudja valaki milyen szám megy a Vodafone új (karácsonyi) reklámjában? Ja és BOIXOS, KÖNYÖRGÖM SEGÍTS, NEM MŰKÖDIK A TORRENT!![]()
![]()
![]()
![]()
Esetleg vélemény??Kluivertinho írta:http://rapidshare.de/files/4453786/Quee ... u.mpg.html
Nah itt a beígért linkVárom a Kimnovák szám linkjét...thx
huha, ez az ember nem semmizikMr. Master írta:Nem töltöttem ezt most le, de ez a "banned version"? Mert az egy csöppet elmeborult...Badi írta:ez a pali sem normális...elkéne zárni a külvilág előlCharlie írta:Marylin Manson - Sweet Dreams (klip)
C.