Barça vs. Real - El Clásico
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Itt nem csak a szerződésről van szó.
Már tavaly is megjegyeztem,h Josecska ezt a hagyományt sem tiszteli,és Casillast játszatja a kupában is,mert beszari. Mi úgy rémlik,h a tavalyi kupadöntőn is Pintoval kezdtünk, és most is. Ha nem lenne bent a szerződésében, Pep akkor is kezdetné. Ugyanis köztudott, hogy a kupában a 2.számú kapusok szoktak szerepelni.
persze nem jött jól,h most hibázott, de még bármi lehet ezen a meccsen.
szerk: na még mennyiszer kegyelmezünk??? megvárjuk a 2-0t?
Már tavaly is megjegyeztem,h Josecska ezt a hagyományt sem tiszteli,és Casillast játszatja a kupában is,mert beszari. Mi úgy rémlik,h a tavalyi kupadöntőn is Pintoval kezdtünk, és most is. Ha nem lenne bent a szerződésében, Pep akkor is kezdetné. Ugyanis köztudott, hogy a kupában a 2.számú kapusok szoktak szerepelni.
persze nem jött jól,h most hibázott, de még bármi lehet ezen a meccsen.
szerk: na még mennyiszer kegyelmezünk??? megvárjuk a 2-0t?

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
jó de azért mégis csak El Clasico megérthetnéBobberto írta:Mert benne van a szerződésében, ha jól tudom.Zsolti95 írta:miért kötelező pinto-t játszatni egy ilyan fontos meccsen?

Úúúúúútálom a Realt...
miért kötelező pinto-t játszatni egy ilyan fontos meccsen? 

- #David Villa#
- Capitá del Barça
ajaj pinto benne volt
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
megint kezdjük az 5 méterre az alapvonaltól passzolgatást. erről nem lehet leszokni?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Maverick84
- Barça C
valaki egy linket légyszi:)
-
- Director del Fútbol
VISCA EL BARCA!!!
Pep szülinapjára!
Pep szülinapjára!

stream?
Úúúúúútálom a Realt...
- Tdavid
- Entrenador del Barça
elég valószínű hogy a madrid most a kontrákra fog játszani.
a mostani formánkat elnézve ráadásul hogy idegenbe játszunk, én remélem hogy egy x-re azért jók vagyunk és akkor majd a Nou Campban meg lehet a továbbjutás.
de para nehogy belefussunk egy kiadós pofonba.
Mindent bele srácok!
Visca el Barca!
a mostani formánkat elnézve ráadásul hogy idegenbe játszunk, én remélem hogy egy x-re azért jók vagyunk és akkor majd a Nou Campban meg lehet a továbbjutás.
de para nehogy belefussunk egy kiadós pofonba.
Mindent bele srácok!
Visca el Barca!

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
én annyira nem várom...ab1daL írta:4-2-3-1 nem biznic Madridban úgy néz ki, inkább arra mennek megint, hogy kihúzzák 0-0-al, aztán majd a visszavágón rúgnak egyet és tovább jutnak. Alig várom Pepe faultokat.

1 gólt pöcizzünk,onnan meg bármi lehet.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Szerintem a taktikájuk első félidőben felőrölni a középpályánkat, majd másodikban behozza a friss, kreatívabb játékosokat.
- ab1daL
- Director del Fútbol
4-2-3-1 nem biznic Madridban úgy néz ki, inkább arra mennek megint, hogy kihúzzák 0-0-al, aztán majd a visszavágón rúgnak egyet és tovább jutnak. Alig várom Pepe faultokat.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hát nekem ez a kezdő azt sugalja, hasonló meccs lesz mint a BL első meccsén tavaly!Nagy taktikai harc, remek csata, ott kellett egy Pepe kiállítás ami a mi javunkra billentette a mérleg nyelvét!Most se hülye az öreg portugál mester, tudja hogy oda-visszavágó van, felesleges nagyon kinyílnia, nekünk meg nem kell idegeskedni, hiába remek csapat az ellenfél fel tudjuk őket őrölni!
Remek taktikai meccsnek ígérkezik, s már csak 30 perc
Remek taktikai meccsnek ígérkezik, s már csak 30 perc

Sanchez-Altintop párharcot előre várom, persze ehhez még Alexisnek sérülés nélkül át kell jutnia a Lass-Pepe-Xabi tengelyen
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Casillas (1)Leomessi14 írta:Pedig ez a hivatalos!
Lass Diarra (24)
Pepe (3)
Sergio Ramos (4)
Marcelo (12)
Xabi Alonso (14)
Fábio Coentrão (15)
Callejón (21)
Özil (10)
Cristiano Ronaldo (7)
Benzema (9)
fcbarcelona.com mást mond...
Kísért a kupadöntő... Azt hiszem az volt az a meccs, ahol három vkp-val álltak fel és Pepe is a kp-n szerepelt ( bár utóbbiban nem vagyok biztos ). Hát itt most vagy nagyon megfogják a középpályánkat (és Messit), vagy nem sikerül nekik, bedurvulnak, és villan a piros.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Mint egy tál krumplinak...socio66 írta:hát márpedig ez a hivatalos.
úgy tűnik visszatérnek a három vkp-s játékhoz,remélem azért nem lesz nagy daráló,mert pepének és lassnak összesen nincs annyi esze mint egy tál krumplinak.

- #David Villa#
- Capitá del Barça
Ájaj. Lass-Pepe-Xabi középpálya. Lesz ott darálás. Nyerni kell. Mindent bele.
Jól írta Matyi.
Azért az a Ronci, Benzema, Higuaín hármas így veszélyesnek tűnik. ránézésre..
Azért az a Ronci, Benzema, Higuaín hármas így veszélyesnek tűnik. ránézésre..

hát márpedig ez a hivatalos.
úgy tűnik visszatérnek a három vkp-s játékhoz,remélem azért nem lesz nagy daráló,mert pepének és lassnak összesen nincs annyi esze mint egy tál krumplinak.
-
- Entrenador del Barça
Pedig ez a hivatalos!

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért