Barça vs. Real - El Clásico
Carvalho sérült nem?
- MatyiG
- Adminisztrátor
Mundo-n olvastam. Szerintem hivatalos.lluisllach89 írta:Forrás?S.Agüero írta:Casillas, Altintop, Ramos, Carvalho, Coentrao, Lass, Xabi, Pepe, Ronaldo, Higuaín y Benzema.
Ez így meredek lenne, de örülnék neki, nem akarom elhinni hogy ez lesz a kezdő.

Jó lenne.

-
- Director del Fútbol
Forrás?S.Agüero írta:Casillas, Altintop, Ramos, Carvalho, Coentrao, Lass, Xabi, Pepe, Ronaldo, Higuaín y Benzema.
Ez így meredek lenne, de örülnék neki, nem akarom elhinni hogy ez lesz a kezdő.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Capitá del Barça
bízom abban, hogy a csapat felpörög az ilyen meccsekre, remélem legalább ilyenkor felpörögnek, ha már a kiscsapatok nem hozzák lázba a srácokat...
bízom egy jó eredményben, szerintem jó eredménnyel jövünk el a Bernabeuból, vagy döntetlen, de bízom egy esetleges győzelemben

VAMOOSSSS
bízom egy jó eredményben, szerintem jó eredménnyel jövünk el a Bernabeuból, vagy döntetlen, de bízom egy esetleges győzelemben

VAMOOSSSS

Barça,Barça,Baaarça!!!
- barca52
- Jugador d'estrella
Kicsit off, de ajánlom a spanyolul tudók figyelmébe, nagyon jókat röhögtem rajta 
http://www.youtube.com/watch?v=nwhiHtuE ... ure=relmfu
Egyébként meg döntetlent várok a mai meccsen, de nem bánnám, ha nyernénk

http://www.youtube.com/watch?v=nwhiHtuE ... ure=relmfu
Egyébként meg döntetlent várok a mai meccsen, de nem bánnám, ha nyernénk

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Talán az jobb megfogalmazás, hogy több párharcot képes megnyerni, mert fizikailag erősebb mint DM!Egyik sem nőtt túl a paszulyon, de a spanyol talán keményebb, s jobban képes test-test elleni küzdelemre, ami védekezésben nagyon fontos!
Viszont DM meg nyilván többet tud nyújtani támadásban!Szerintem nem akkora veszteség nekik, hogy nem játszik az argentin, bár mindig öröm nézni a DM-Alves csatát, s kinek fáj jobban az oldalvonalnál eséseket
De daffy ebben a témakörben kompetensebb
Viszont DM meg nyilván többet tud nyújtani támadásban!Szerintem nem akkora veszteség nekik, hogy nem játszik az argentin, bár mindig öröm nézni a DM-Alves csatát, s kinek fáj jobban az oldalvonalnál eséseket

De daffy ebben a témakörben kompetensebb

- shutterisland
- Director del Fútbol
ezzel nem értek igazán egyet, szerintem di maria roppant agilis, és hihetetlen sokat melózik a clasicókon...persze callét még nem láttuk a barca ellen, lehet übereli majd. (remélem nem)
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
és nem is színészkedik annyit mint DM (remélhetőleg )Bob_Marley írta:Nem olyan biztos, hogy ez nekünk jó, mert Callejón jóval többet tud védekezni, s agilisabb mint DM!Azért lassan már csak 2 óra a meccsi, gólt kell lőni, s akkor nincsen gond (persze hátul sem a mostanában megszokott "ügyeskedéseket" kellene csináljuk...)!Idegenben lőtt góllal tovább lehet, s kell is menni!visca el barca írta:könyen elképzelheto h di maria nem tolja és helyette callejon lesz kezdo...
Na hajrá
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem olyan biztos, hogy ez nekünk jó, mert Callejón jóval többet tud védekezni, s agilisabb mint DM!Azért lassan már csak 2 óra a meccsi, gólt kell lőni, s akkor nincsen gond (persze hátul sem a mostanában megszokott "ügyeskedéseket" kellene csináljuk...)!Idegenben lőtt góllal tovább lehet, s kell is menni!visca el barca írta:könyen elképzelheto h di maria nem tolja és helyette callejon lesz kezdo...
Na hajrá

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ennek mi csak örülhetünk, ha így lesz.visca el barca írta:könyen elképzelheto h di maria nem tolja és helyette callejon lesz kezdo...

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Szerintem, ha nem is olyan egyszerűen, de meg lesz ez a mérkőzés, behúzza a csapat. Ettől függetlenül: Győzzön a jobb: azaz a Barca.

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Akárhogy is állnak fel, nyerni kell. Szépen járatni a labdát középen, míg el nem fáradnak. Aztán a kiugratások és a gyilkos befejezések.
- visca el barca
- Presidente del Barça
könyen elképzelheto h di maria nem tolja és helyette callejon lesz kezdo...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Atomot Nekik!
- Jugador del Barça
Egy kis szurka-piszka 

Reméljük, folytatják A RUTINT a Bernabeuban.
Korán reggel felkelnek... megérkeznek a Bernabeuba... megkezdődik az El Classico... a legnagyobbak nyernek... egyesek nevetnek... és mások sírnak.
S. Agüero: Köszi a segítséget!

Reméljük, folytatják A RUTINT a Bernabeuban.
Korán reggel felkelnek... megérkeznek a Bernabeuba... megkezdődik az El Classico... a legnagyobbak nyernek... egyesek nevetnek... és mások sírnak.

S. Agüero: Köszi a segítséget!
Jose Carreras mondta, h két csapatnak szurkol: a Barcának és a Real ellenfelének. (by barca 1986) 

- MessiFan91
- Jugador d'estrella
Ha Pepe játszik, akkor 10 emberrel fejezik be a meccsetcsababarca írta:persze,hogy játszanak,csak etetés volt az egész.#David Villa# írta:Bízni kell a csapatban. Reméljük egy élvezetes meccsen sikerül előnyt kiharcolni a továbbjutásra. Valaki tud hírt a Real sérültjeiről? Pepe, Di Maria játszanak?

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
persze,hogy játszanak,csak etetés volt az egész.#David Villa# írta:Bízni kell a csapatban. Reméljük egy élvezetes meccsen sikerül előnyt kiharcolni a továbbjutásra. Valaki tud hírt a Real sérültjeiről? Pepe, Di Maria játszanak?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Bízni kell a csapatban. Reméljük egy élvezetes meccsen sikerül előnyt kiharcolni a továbbjutásra. Valaki tud hírt a Real sérültjeiről? Pepe, Di Maria játszanak?
Decemberben nagyon vártam a meccset, az utolsó napon, vagy talán az utolsó előttin már úgy éreztem, hogy meglesz, meglehet a meccs. Most egyrészt egyáltalán nem várom, másrészt abszolút úgy érzem, hogy simán kikapunk, kipukkad a Barca-lufi. Más kérdés, hogy lesz egy visszavágó, de hát ugye Joséról tudjuk, hogy bármilyen módszerrel képes kibekkelni egy előnyt...
- Deus
- Boixos Nois
ezzel a zenével hangolódok rá a mai esti el clasico -ra:
http://www.youtube.com/watch?v=4UskZvqv ... h_response
http://www.youtube.com/watch?v=4UskZvqv ... h_response

-
- Barça C
Ha ma nyerünk kiegyenlítődik az örök mérleg 86-45-86-ra,és végre nem azokkal az adatokkal jönnek amit 40-es 50-es években értek el!
Ne panaszkodjatok, hogy vesztett az értékéből.
Örüljünk inkább, hogy sok ilyen meccs van. És nem feltétlenül Mourinho miatt vesztett, hanem mert nagyon megerősödött újabban a Madrid és nem cumizik harmadosztályú csapatoktól a kupában, meg Lyon, Roma szintű csapatoktól a BL-nyolcaddöntőben. Csak ebben a két sorozatban a menetelésük garantál szerintem legalább +2-4 meccset, de adott esetben akár 6-ot is, nem számolva a bajnokikat. (2 kupa, 2 BL, 2 szuperkupa). Angliában pár hetente mérkőznek egymással az egymás szintjére felnőtt és lealacsonyodott csapatok, akik így vannak vagy hatan... Spanyolországban ez nincs, ez A meccs és mivel a Real nem bukdácsol a kupasorozatokban és Európában is erős, így sok egymás elleni van. Ez van, ezt kell szeretni. Én mindig ugyanannyira várom az alkalmat, hogy éghessen a Real.
Most valahogy bizakodó vagyok, viszont decemberben nem voltam az. A Madridtól azt várom, hogy megint agresszívan letámadnak majd, de ezt sose bírják bő fél óránál tovább. Ezt az időszakot kell kibekkelnünk kapott gól nélkül és végig ott kell lennünk fejben, akkor nyerhető a meccs simán.

Most valahogy bizakodó vagyok, viszont decemberben nem voltam az. A Madridtól azt várom, hogy megint agresszívan letámadnak majd, de ezt sose bírják bő fél óránál tovább. Ezt az időszakot kell kibekkelnünk kapott gól nélkül és végig ott kell lennünk fejben, akkor nyerhető a meccs simán.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Director del Fútbol
még csak a negyeddöntőnél tartunkMessiFan írta:Semmi felvezető, semmi extra, csak egy kupaelődöntő a Real ellen. Sajnos tényleg vesztett az értékéből ez a rangadó, de azért várom és remélem ha nem is győztesen, de x-el várjuk majd a Realt a Camp Nouban és egy fergeteges meccsen bejutunk a döntőbe.
Vamos! Ha hátul szűkös a hely, és nincs hova passzolni akkor rúgjátok picsán azt az átkozott labdát!