Vamos! Ha hátul szűkös a hely, és nincs hova passzolni akkor rúgjátok picsán azt az átkozott labdát!

az a baj, h a sokadik klasszikuson akarják eljátszani ezt az iszonyatos pressinget, de 15-20 percnél sosem birjak tovább... és ha még golt is szereznek, mint multkor, akkor sem mennek vele sokra...lluisllach89 írta:Ha harapni fognak az elejétől mint múltkor, és nem állnak le akkor nagy bajban lehetünk.
Győzzünk a klasszikuson, a másik teljesen hidegen hagy.herr.toth írta:én eredménytől függetlenül de mocskosul várom a meccsetérzem h eljött a mi időnk. ha fejben rendben lesznek a srácok sztem nem tudják elkúrni mint múltkor. sérülésmentes mecs korrekt játékvezetéssel. ennyi kell ma estére.
egy kocsog kérdés:
ki mit választana??
nyerünk este spanyolok ellen(kézi EB)
győzelem a klasszikuson
Ez egy buta kérdés, mert a visszavágó nálunk lesz, így ma egy sima iksz nekünk bőven jó, mondjuk mint a szuperkupán átmegyünk kétszer a túloldalra, s bummherr.toth írta:
egy kocsog kérdés:
ki mit választana??
győzelem a klasszikuson
Igazad van, hazai pályán úgyis jók vagyunkandris871120 írta:Nagyon imádom a Barcát, de én a Magyarok győzelmét választanám! Egy 3-3 elég lesz Madridba!herr.toth írta:én eredménytől függetlenül de mocskosul várom a meccsetérzem h eljött a mi időnk. ha fejben rendben lesznek a srácok sztem nem tudják elkúrni mint múltkor. sérülésmentes mecs korrekt játékvezetéssel. ennyi kell ma estére.
egy kocsog kérdés:
ki mit választana??
győzelem a klasszikuson
Nagyon imádom a Barcát, de én a Magyarok győzelmét választanám! Egy 3-3 elég lesz Madridba!herr.toth írta:én eredménytől függetlenül de mocskosul várom a meccsetérzem h eljött a mi időnk. ha fejben rendben lesznek a srácok sztem nem tudják elkúrni mint múltkor. sérülésmentes mecs korrekt játékvezetéssel. ennyi kell ma estére.
egy kocsog kérdés:
ki mit választana??
győzelem a klasszikuson
Nyerünk a spanyolok ellen, és nem nyertek a klasszikuson.herr.toth írta:én eredménytől függetlenül de mocskosul várom a meccsetérzem h eljött a mi időnk. ha fejben rendben lesznek a srácok sztem nem tudják elkúrni mint múltkor. sérülésmentes mecs korrekt játékvezetéssel. ennyi kell ma estére.
egy kocsog kérdés:
ki mit választana??
győzelem a klasszikuson
MU szurkoló vok, csak mivel nem sok esélyt látok a Real győzelmére, gondoltam meghúzom a Barcát, jött már a QPR+Espanyol(micsoda meccs), és még kell ez. úgyhogy come on!!!Ilúvatar írta:Amen ! Bar madridista letedre eleg erdekes hozzaallasargyelan írta:remélem nyertek, 3000FT-ot nyrhetek Tippmixen.![]()
fogadni a kedvenc csapatodra a vesztesre
Az el clasico harom eselyes! Bar decemberben meg voltam gyozodve, hogy kikapunk toletek az idegenbeli teljesitmenyunk miatt, erre baromira kellemeset csalodtam![]()
Szerintem, nagykepuseg nelkul mondom, hogy nyerni fogunk megint. Az fix hogy be fogunk kapni legalabb egy golt. A tippeim: 1-2 vagy 2-3, ide. Egy gol kulonbseg lesz.
Vágom ki ez, de nem tudom, hogy ez nekünk jó vagy nem?Fecooo írta:a puskás-imitátor... így be tudod lőni?Cali írta:Valaki tud infot adni arról, hogy ki vezeti az esti meccset? Plusz pár szóban jellemezhetné is, ha véletlenül nem tudnám ki az?!(böcsületes neve muniz fernandez)
a puskás-imitátor... így be tudod lőni?Cali írta:Valaki tud infot adni arról, hogy ki vezeti az esti meccset? Plusz pár szóban jellemezhetné is, ha véletlenül nem tudnám ki az?!