Ne panaszkodjatok, hogy vesztett az értékéből.

Örüljünk inkább, hogy sok ilyen meccs van. És nem feltétlenül Mourinho miatt vesztett, hanem mert nagyon megerősödött újabban a Madrid és nem cumizik harmadosztályú csapatoktól a kupában, meg Lyon, Roma szintű csapatoktól a BL-nyolcaddöntőben. Csak ebben a két sorozatban a menetelésük garantál szerintem legalább +2-4 meccset, de adott esetben akár 6-ot is, nem számolva a bajnokikat. (2 kupa, 2 BL, 2 szuperkupa). Angliában pár hetente mérkőznek egymással az egymás szintjére felnőtt és lealacsonyodott csapatok, akik így vannak vagy hatan... Spanyolországban ez nincs, ez A meccs és mivel a Real nem bukdácsol a kupasorozatokban és Európában is erős, így sok egymás elleni van. Ez van, ezt kell szeretni. Én mindig ugyanannyira várom az alkalmat, hogy éghessen a Real.
Most valahogy bizakodó vagyok, viszont decemberben nem voltam az. A Madridtól azt várom, hogy megint agresszívan letámadnak majd, de ezt sose bírják bő fél óránál tovább. Ezt az időszakot kell kibekkelnünk kapott gól nélkül és végig ott kell lennünk fejben, akkor nyerhető a meccs simán.