Na megint egy klasszikus következik!

Lehet azt mondani h sok lessz már a jóból, meg hogy ezzel elveszti méltóságát "rangját" AZ "esemény!" De nekem tetszik. ez jó felmérő lesz, hogy képesek a srácok megnyerni-e a bajnokságot a Real Madridot megelőzve... Én hiszem h sikerül.
A felállásról: kíváncsi leszek arra hogy Cesc csatárként szerepeltetése mennyire lenne jó húzás... Pepe játszani fog az tuti... a letámadás lessz az egy fegyverük ami ellenünk "játszik" majd, a kimerülésükig persze... ezt tudjuk... Di Maria kulcs ellenünk az ő gyorsasága, dinamikussága szerintem CR-nél is nagyobb veszélyt jelenthet. És rendre jól teljesít ellenünk.. én így álnék fel...
Valdes
Alvés Pique Puyol Abidal
Mascherano
Andres Xavi
Fabregas
Messi Alexis
Aztán a két védő támadásban simán lehet a kp-án előny egy 3-4-3-ra átálva ezért is tenném Javiert a vkp posztra mert gyorsabb mozgású mint Busi, és a passzjátéka sem olyan vészes már, sőt! Fabre simán visszalépegethet kp-ra lasztiért, és megvan a megfelelő számú ember a labdatartáshoz vagy ritmusváltáshoz... Messi belépegethet esetleg középre, v ugyanúgy vissza mint Cesc és forogni tudunk... Alves "szélét" megnyitani, huha... várom...
szerk.: ja bocs, Pinto a kapuban, mert kupa

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."