2012.01.16. 16:39:07
Minden esélylatolgatás mellett, azért ne feledjük, hogy a Classico mindig más kávéház.
Khedira, Carvalho gyengélkedése tényleg nem rossz hír (nem örvendve mások nyomorúságának!).
DM "fellépésének" megjósolása szvsz teljesen bizonytalan: lehet, hogy visszaesik a formája, de lehet, hogy jót tett neki a pihenő.
CR sem fog élete végéig betlizni ellenünk. Minden sorozat, még a negatív is, megszakad egyszer. (It can't all the time.)
Ne feledjük, hogy a Realnal is vannak olyanok, akik egy villanással képesek meccset fordítani.
Ugyanakkor a saját házunk táján sem megnyugtató a helyzet.
A komplett védelem látványosan bizonytalan az utóbbi meccseken.
A középpályánk híres szűrése szinte elpárolgott, a csírában letámadás/elfojtás meg mintha sose létezett volna.
A gondolkodás lelassult, a labdakezelés körülményessé vált.
Olyan, mintha a két taktikai rendszer "összeveszett" volna a fejekben: az egyiket még nem tudják tökéletesen, a másikat meg már elfelejtették.
A posztok folyamatos variálgatása ugyan rugalmasságot kölcsönzött a játékunknak, cserébe meg elveszett a csapattárs "érzése", a "csukott szemmel is tudom hova passzoljak"-feeling. Nem tudom, hogy ennek most örüljek-e?
Messi mintha folyton beteg lenne: nem hajt, nem küzd, időnként megvillan, oszt jó napot! Nem sírok, de nem ezt szoktuk meg tőle. Persze ő pont az a típus, aki egy meccsre fenemód fel tudja szívni magát. Reméljük ez most is meglesz.
Szóval, bizonytalan vagyok, mint hat zsákban egy krumpli.
Nálam most a következő lenne a Barca kezdő:
Valdes - Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Busquets, Xavi, Iniesta - Messi, Fabregas, Sanchez.
Jose Carreras mondta, h két csapatnak szurkol: a Barcának és a Real ellenfelének. (by barca 1986)