USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.16. 19:39:32

Let1s Go Knicks!!! Idáig jó a meccs! :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2012.01.16. 19:15:06

Tocy írta:Vki tud streamet a NYK-Orlandora?
http://www.firstrow.tv/sport/basketball.html
http://www.firstrow.tv/watch/102483/2/w ... magic.html

Ameddig nem kezdődik a magyar - orosz kézi meccs, addig én is nézem.

Ezt meg csak úgy, ha már Knicks meccs van :P :

Kép
Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
szajko
Director del Fútbol

2012.01.16. 19:12:29

Tocy írta:Vki tud streamet a NYK-Orlandora?
egy veetle nevezetű program kell hozzá.

http://www.rojadirecta.me/goto/www.cqcf ... u/ch2.html
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.16. 19:06:15

Vki tud streamet a NYK-Orlandora?

Eazzy: A Giants védelme akkor is az egyik legjobb, és nem az alapszakasz statjai érdekelnek, a PO totál más. Atlanta ellen meg 2 pontot kaptak, nem 30-at...az alapszakasz vége felé folyamatosan javultak, nem az össz statok a lényegesek! Én főleg azért írtam ezt, mert mindenki úgy harangozta be, hogy a Giants D harca Rodgersékkel...erre írtam, hogy azért csak kaptak 20 pontot, és ahogy te is írod, kaphattak volna jóval többet is! Persze a fumble stb azért a kemény és jó védekezés eredménye is ! Amúgy meg igen, a Ravens védelme azért erősebb :D A 49ersre nagyon kíváncsi leszek, hogy tudnak-e még1, esetleg 2 ilyen meccset hozni, mert azért a Saints jobb volt, 5 TO borzalmasan sok, plusz ugye Thomast az első driveban kiütötték. Ezek nélkül sima, de ez persze szintén a jó defense következménye. Viszont azért ha a Giants győzelménél szóba kerül a szerencse, hogy a Packers mennyit hibázott ( ez tény ), akkor a 49ersnél is erősen közrejátszott ez, ilyen hajrával főleg!
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.16. 16:18:41

Tocy írta:Hát itt most annyit hibázott a Packers, hogy nem lehetett kihagyni ezt a ziccert. A Giants amúgy is jól játszott, bár azért az a híres D kapott 20 pontot...azért az nem kevés, még a Packerstől sem, főleg ha ilyeneket hibáznak. Sokat elmond azért, hogy a megmaradt 4 csapatból 3 főleg a D-ből él! Bár azért a Giants offense is jó, a Packers ellen 37 pont nagyszerű, a Sajtfejűek védelme is az egyik legjobb a ligában. Hatalmas meccsek voltak, és mik lesznek még itt jövő héten :D
Kicsit ezzel vitatkoznék. Nézdcsak: NYG kapott pontok: 400, Eagles: 328. Ez 4.5 pont meccsenként, pedig ha valami, akkor a mi védelmünk idén rendkívül rossz volt. Okés, év végére javult a Giants D, mert a sok sérültből jöttek vissza, de ha nem ad el ennyi lasztit a Rodgers banda, akkor ennél a 20-nál jóval többet termelnek. Igazából engem csak az zavart a hsz-ben, hogy a híres, meg top defense-ként emlegeted, holott szerintem közük nincs ehhez. Leginkább LB poszton van nagy gondjuk. Davis óriási mismatch lesz nekik. Én 49ers győzelmet jósolok, bár PO-ban NFL-re rakni... :D
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.01.16. 15:47:29

Miért kellett megint felhozni? :(
Én tuti nem nézem meg a meccset, mert rossz lesz látni a visszatérést...
Hajrá, 4-8 olyannyira rosszul néz ki, hogy örülhetünk ha a 8. helyre odaérünk..
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.16. 15:35:14

Bob_Marley írta:Ma Celtics-OKC 2kor nem várok magunktól túl sokat nagy gödörben vagyunk, bár a 4-8 viszont már nagyon csúnyán festene, viszont ami fontosabb Perkins visszatér!Kiváncsi vagyok nagyon a fogadtatásra, bár szerintem standing ovation lesz, s sírhat mindenki a lelátón, hogy mióta elment hol tartunk.... :roll:
Lets GO CELTICS
http://www.youtube.com/watch?v=I7Zee1Va ... re=related
We miss you :oops: :lol:
Nem túl szerencsés a sorsolásotok, igazából nem a ligamásodik Thunder ellen kötelező nyerni...viszont tényleg a 4-8 már nagyon ronda lenne. Orlando-NYK is jó lesz, kíváncsi vagyok rá nagyon. Howard vs Chandler a palánk alatt!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.16. 15:21:38

Ma Celtics-OKC 2kor nem várok magunktól túl sokat nagy gödörben vagyunk, bár a 4-8 viszont már nagyon csúnyán festene, viszont ami fontosabb Perkins visszatér!Kiváncsi vagyok nagyon a fogadtatásra, bár szerintem standing ovation lesz, s sírhat mindenki a lelátón, hogy mióta elment hol tartunk.... :roll:
Lets GO CELTICS
http://www.youtube.com/watch?v=I7Zee1Va ... re=related
We miss you :oops: :lol:
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.16. 14:32:50

Hát itt most annyit hibázott a Packers, hogy nem lehetett kihagyni ezt a ziccert. A Giants amúgy is jól játszott, bár azért az a híres D kapott 20 pontot...azért az nem kevés, még a Packerstől sem, főleg ha ilyeneket hibáznak. Sokat elmond azért, hogy a megmaradt 4 csapatból 3 főleg a D-ből él! Bár azért a Giants offense is jó, a Packers ellen 37 pont nagyszerű, a Sajtfejűek védelme is az egyik legjobb a ligában. Hatalmas meccsek voltak, és mik lesznek még itt jövő héten :D A Patsnek van talán a legjobb támadószekciója, és most a védelem is összeállt, kíváncsi leszek a Ravens ellen mit alkotnak. A Baltimore offense harmatos, a defense viszont top1 szerintem, viszont ha úgy védekezik a Pats, mint hétvégén, akkor szerintem Bradyék megtalálják az ellenszert előbb-utóbb, és meglesz a meccs nekik. A 49ers-Giants óriási lesz, ők búcsúztatták a két legnagyobb esélyest, mindkét oldalon kiváló a D, és jó az offense, Eli azért jobb irányító, bár Smithnek nem semmi meccse volt most. Szerintem megjósolhatatlan, hogy kik játszhatják a Super Bowlt!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.01.16. 09:39:33

fcbarca0827 2012. 01. 02-án írta:Konferenciadöntők:
AFC
New England Patriots (1.) - Baltimore Ravens (2.)

NFC
San Francisco 49ers (2.) - New York Giants (4.)

Super Bowl:
Baltimore Ravens - San Francisco 49ers
Khmm... 8)

Na nem mintha örülnék neki, mert ezzel a két kedvencem valóban elbúcsúzott.
Innentől hajrá Ravens!
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.01.16. 09:23:43

TiTiHenry írta:Ezt nem hiszem el :shock: :shock:

Eli megint bizonyítja hogy akár menyi negatív kritikát is kap,playoffban az egyik legjobb QB.
A Packers meg azt hogy a védelem közel sincs egy szinten a támadójátékkal.

Két kedvenc csapatom játszik úgyhogy még csak izgulnom sem kell :D
A Packers védelemét sztem akármelyik csapat vakon elfogadná, gondolkodás nélkül a Giants is.A 37 bekapott pont jó az ő hibájuk is, de én sárosabbnak érzem a támadó szekciót.Jenningék sztem egész szezonba nem ejtettek el annyi labdát, mint a tegnapi meccsen.Ezáltal sokszor megkapta a Giants a labdát, labdaszerzésekből is sokkal jobban jöttek ki, szinte minden összejött nekik tegnap.Azt hittem csak a Szentek tudják megállítani a Sajtfejűeket, de hát ennek is örülök. :wink: Irány a Pro Bowl.

Nicks pedig akkora formában játszik, idén, hogy ha háttal várná a labdát kb akkor is a kezébe esne! :wink: Cruz is nagy formában van, minden adott a bajnoki címhez!
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.01.16. 01:59:39

37-20 lett a vége. Giants jutott az nfc döntőbe,és lesz a 49ers ellenfele. Megjósolhatatlan meccs lesz az is, mint minden playoff meccs.
Esélyesebb volt a GB,de amint vártam, a giants defense megint odatette magát. persze volt pech is a packers oldalán,sok kiejtett labda, stb.

Nem lenne rossz egy Pats-Giants döntő,és visszavágni.
De nehéz lesz mindkét csapatnak bejutnia.
Ez a hétvége felemás lett számomra,mert a Pats továbbment, a Saints kiesett...és a saints felé kicsit jobban húz a szívem,még ha a Pats szerettette meg velem ezt a sportot.

Jah és a SBkor Franciaországban síelek,úgyhogy nagyon remélem,hogy lesz ott net,és tudom majd nézni...ha nem :roll: :?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.16. 01:55:33

Klasszikus berozsdásodás :)
Nagyot játszott a Giants, s főleg a D s ismét csak a labdaszerzések, kiharcolt fumble-k!És ismét kijött az, hogy nem az számít, hogy tudsz-e dobni 3milliárd yardot, hanem milyen kemény a védelmed!A bent lévő 4 csapatból 3 pokoli védelemmel van, s igaz nem hitte volna senki, hogy Frisco-Giants NFC döntő van, de teljesen megérdemlik, s látva a Giants offenset is, tényleg SB évre emlékeztetőek!
És a klasszikus mondás a PO-ba be kell jutni, szinte mindegy hogy hogyan, a Giants ezt már a múltkor is megmutatta, s ismét bebizonyosodott, hogy 15-1 ide 15-1 oda a Po-ban ez totálisan semmit nem jelent!Gratula a Giants-nek és örülök, hogy összejön egy remek kőkemény taktikai, s védelmekről szóló Frisco-Giants csata!

fcbarca0827 Baltimore-Frisco döntőt jósolt (Ámen:lol:) még meglehet, már csak egy "nulla" védelemmel rendelkezőt kell kipottyantani, s összejöhet a nagy Harbowl csata s brusztolás 60 percig, de ehhez lesz 1-2 szava a Giants-nek és Patsnek is!Óriási meccsek lesznek jövő héten!
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.01.16. 01:28:00

ennyit ért a 15-1-es alapszakasz :D a green bay megverte saját magát. :D

ha valaki azt mondja nekem a szezon előtt h giats-frisco nfc döntő lesz én kinevetem :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
TiTiHenry
Jugador del Barça

2012.01.16. 00:17:23

Ezt nem hiszem el :shock: :shock:

Eli megint bizonyítja hogy akár menyi negatív kritikát is kap,playoffban az egyik legjobb QB.
A Packers meg azt hogy a védelem közel sincs egy szinten a támadójátékkal.

Két kedvenc csapatom játszik úgyhogy még csak izgulnom sem kell :D
visca el barca
Presidente del Barça

2012.01.16. 00:15:26

remélem a green bay a mai mérkőzéssel be is fejezi az idényt. nem sok a 10 pont giants előny, de tarthatónak tűnik, a sajtfejuek eléggé tudásuk alatt játszanak.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.15. 23:29:39

Nagyon szoros meccs lesz ebből is, próbált a Gb trükközni de nem jött össze :lol:
Bár a tökösséget csípem, de ez elég kockázatos volt azért!

szerk: ez a hibák meccse lesz úgy látom, elejtett labdák, rossz onside kick, de izgalom az van dögivel, hogy úgy mondjam :lol:

NICKS!!!!!!!!!!!!!Mekkora Hail Mary volt te jó ég, s lekapta :lol: Mintha csak a SB-t látnám a Pats ellen!A második félidőre nagyon össze kell kapja magát a GB, mert bizony a Giants Defense odateszi magát rendesen, s már Rodgerset is letudták ütni!
Kép
Kép
Kép
lijacska
Jugador del Barça

2012.01.15. 23:25:31

Drigo
Eurobarca Staff

2012.01.15. 23:21:46

Cumbee írta:Köszi! Ezen kezdtem el nézni, de olyan szinten akadt, hogy inkább váltottam külföldire, de az is [auto_cenzúra] volt. Most ez 1 fokkal jobb, de még így is akadozik. Neked tökéletesen fut?
Nálam igen, még az elején kicsit akadt (már hetek óta nézem, eddig semmi gond nem volt), de azóta megy simán, öcsémnél is jó.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.15. 23:17:18

Drigo írta:
Cumbee írta:Gondolom mindenki a sport2-re van rátapadva, de ha esetleg valaki mégsem, az tudna 1 nagyon jó streamet küldeni? Egyelőre csak ilyen csöves szaggatós [auto_cenzúra] minőségű cuccokat találtam.
http://onlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=1

Regisztrálsz, és tudod nézni.

Vagy ez:
http://onlinetv.gportal.hu/gindex.php?pg=33464239
Itt regelni sem kell.
Köszi! Ezen kezdtem el nézni, de olyan szinten akadt, hogy inkább váltottam külföldire, de az is [auto_cenzúra] volt. Most ez 1 fokkal jobb, de még így is akadozik. Neked tökéletesen fut?
Drigo
Eurobarca Staff

2012.01.15. 23:09:24

Cumbee írta:Gondolom mindenki a sport2-re van rátapadva, de ha esetleg valaki mégsem, az tudna 1 nagyon jó streamet küldeni? Egyelőre csak ilyen csöves szaggatós [auto_cenzúra] minőségű cuccokat találtam.
http://onlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=1

Regisztrálsz, és tudod nézni.

Vagy ez:
http://onlinetv.gportal.hu/gindex.php?pg=33464239
Itt regelni sem kell.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.01.15. 22:58:46

Gondolom mindenki a sport2-re van rátapadva, de ha esetleg valaki mégsem, az tudna 1 [auto_cenzúra] streamet küldeni? Egyelőre csak ilyen csöves szaggatós [auto_cenzúra] minőségű cuccokat találtam.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.15. 22:15:22

És IGEN megvan :lol:
Olyan volt a meccs amilyennek vártam, Flacco-tól nagyon többet nem várok, viszont amin múlt mi 4 labdát szereztünk a Texans egyet sem :!:
Az idei playoff talán legjobb meccse volt, még a tegnapi Friscot is idevenném ami fantasztikus volt!
2 nagyon jó Defense, s a Texans is megérdemelte volna a továbbjutást, de labdaszerzés nélkül nehéz, s végülis pont egy punt utáni megszerzett fumble-ünk volt a különbség!
Foster hihetetlent futott össze, ez nagy figyelmeztető, s bizony nálunk Rice nem igazán ficánkolt!Ezt már a meccs előtt is írtam, így nehéz mert alapvetően nálunk a futás dominál, de legalább Flacco nem adta el a labdát és adott 2 TD-t 176 yd mellett!Kb hasonlóval a Pats ellen is jók lennénk támadásban a D meg valami félelmetes volt!!!!!

Packers-Giants meccsen megszakadhatna a hazai dominancia, s egy kis meglepetés történhetne!Ha azt a D-t hozza a Giants amit múlt héten akkor kiváló, s izgalmas meccs lesz!Hajrá Giants :lol:
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.15. 21:29:30

Eddig óriási defense-meccs a várakozásoknak megfelelően, ez miatt a támadók alig-alig villantanak valamit! Szerintem a Houston jobban megérdemelné egy hangyányival, a Ravens az első negyedben szerezte az összes pontját, abból 7et ajándékba kaptak...persze a hiba is a játék része, nem vitatom! Baromi kemény mindkét csapat, bármelyik is játszhat a Pats ellen, kíváncsi leszek, hogy mit tud alkotni, mert ott az offense nagyon erős, de harmatos a D ( bár a Denver ellen az is jó volt... ), miközben itt a defense baromi erős, az offense pedig harmatos. Mindenesetre úgy gondolom, hogy bármelyik is jut be, Brady fogja jelenteni, vagy jelentheti a különbséget, itt egyik irányító sem top5ös.

Meg is lett az a labda :D

Na, itt nem lesz fordítás már, a Houstonban nincs annyi. Ezzel a first downnal meg is van a Ravensnek. 13-20, 1:38 van vissza...Pats-Ravens lesz az AFC döntője, azt kell mondanom, hogy a két legjobb jutott be, a PO alapján is.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.15. 15:26:56

Ez igaz, de a 4 kapott TD már jónak számít a Saints offense ellen!
Ma azért így belegondolva nem lesz azért olyan egyértelmű a Ravens továbbjutás!Sajnos offense-ben ha nem működik esetleg a futójáték, akkor megvagyunk lőve!És hiába kiváló a védelem, ha sokat kell fent lenni a pályán....Na meglássuk GO RAVENS

Tocy:lehet, én bízom a fiúkban legutóbb is mikor a Gilette-be mentünk a szakírók ugyanazokat írták mint te, aztán Bradyt szanaszéjjel ütöttük, s szereztünk egy rakás labdát!Persze ez 2-3 éve volt, azóta sok minden változott, de én ebben bízok, hogy ha van Bradynek mumusa csapata, akkor az bizony a Lewis vezette Ravens!És Brady ismeri a legjobban a mondást "Everybody sucks against Suggs" :lol:

szerk. Azért kemény meccs lesz ez is, s a Texans bizony kőkemény ellenfél, de a hazai katlan segíthet!
-Az mekkora Special Team munka :lol: Támadás döcögni fog ez most látható, de ezek nagyon kellenek!
Flacco hozza amit várunk tőle, nem kellenek 100yd-os passzok csak a jó mezőnyhelyzetet kell pontokra váltani!A defense parádés, még first downja se volt a Texansnak :lol:
Éledezik a Houston, nem bírjuk a futójátékokat
Kár a Goalline-os kihagyott pontokért, rengeteget számíthat majd!
:?
Te jó isten majdnem megvolt a labda! :? És köv játékra megvan :lol: De kellett ez az INT!
És igen Cundiff bevarrta, mostmár a TD egyenlítéshez jó!DEFENSE DEFENSE DEFENSE
És REEEEEEEEEEEEEEEEEDDDDDDDDDD
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.01.15. 22:03:29-kor.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése