Cumbee írta:
Nem lett rosszabb, csak más típusú és az eredeti célközönség egy része nem értékeli ezt a fajta stílust. Annyi történt a sorozattal, hogy egy erős karakterfejlődést vittek bele az írók. A szereplők az évek haladtával természet szerűen komolyodnak, ami átjön a sorozat hangulatán is. Nem lett rosszabb a story, csak a könnyedebb, csajozós, bulizós részek helyett, mostanában komolyabb, elgondolkodtatóbb hangulatú részek jöttek ki. Nem rossz, csak más.
Szerintem minimális karakterfejlődés van, pl. ami Barney esetében volt, de az a sorozatnak pont nem vált az előnyére, hiszen pont azt tüntették el belőle, ami humoros volt. A többi szereplő egyszerűen már csak idegesítően hiteltelen, arról nem is beszélve, hogy részről-részre dobnak be olyan dolgokat a szereplőkről, ami nem is jellemző rájuk.
Például volt az a rész, amikor mindenki úgy viselkedett, mint a partnere szülei, na ott az összes ilyen jellemvonás nagyon erőltetett volt .
Nekem semmi bajom nincs, ha egy kicsit komolyabb, a legutóbbi rész, ami Robinról szólt, még tetszett is, de szinte már minden rész története arra megy ki, hogy valami szánalmas mondanivalót beleerőltessenek, ráadásul ez a humor rovására megy.
A Jóbarátokban tudtak úgy humoros karaktereket írni, hogy egyszerre voltak valósak is, sztem mindenki látta magát egy kicsit Joey-ban, Chandler-ben. Itt viszont egy csomó elnagyolt és eltúlzott jellemvonás van, amin állandóan lovagolnak.