Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Buitre
Jugador d'estrella

2012.01.15. 13:04:56

és arról ment itt a vita, hogy Casillas foghatta-e volna vagy nem...
erre mondtam én is, hogy Iker nem készült védeni, már látta mindenki, hogy beintették a lest (középen rohanó Madrid játékos is megállt), Casillas azt reklamálta, hogy a lefújás után is ment tovább és berúgta. Ettől függetlenül nagy bírói hiba volt, de nem megadott gólnak nem lehet venni.

Egyébként ha a bírók nyomni akartak volna minket, akkor nem intik be lesnek Ramos fejesét, ami csak kikockázás után tűnik hajszállnyinak
Hát ez nekem inkább a madridista - hogy finoman fogalmazzak - nem túlságosan kiegyensúlyozott tájékoztatásának tűnik. Van egy cikk, ahol külön foglalkoznak a két Ramos esettel
ezt én sem értem, a Marcan nem látom sehol, hogy azt mondanák, nem volt les. Az annyira egyértelmű, hogy nem is lehet másnak látni. a madridistan szerintem valamit elnéztek vagy rosszul fogalmaztak.
ferninho
Madridista

2012.01.15. 12:39:02

1-0 oda és ezt befújták lesnek, pedig nem volt az.
http://www.youtube.com/watch?v=dfFD2VgQgUE
és arról ment itt a vita, hogy Casillas foghatta-e volna vagy nem...

a másik annál az esetnél volt amikor átvettük a vezetést, szóval 1-2 lett
itt Benzemát nézd... ez az az eset, amit még kifogásoltak itt páran.
http://www.youtube.com/watch?v=hbRJ3epnSBo

ennyi volt.
madridista
Drigo
Eurobarca Staff

2012.01.15. 12:38:37

ferninho írta:
vas, 12:01 - Pérez Moreno játékvezető több kétes szituációban hozott döntését is megkérdőjelezték a tegnapi mérkőzés után, írja a marca.com. Ramos és Víctor meg nem adott gólját is les előzte meg, és a hazaiak által reklamált büntető-gyanús esetnél sem tévedett: Ramos oldalát érte a labda.
Marca.... ](*,) ez már nekem is fáj...
Hát ez nekem inkább a madridista - hogy finoman fogalmazzak - nem túlságosan kiegyensúlyozott tájékoztatásának tűnik. Van egy cikk, ahol külön foglalkoznak a két Ramos esettel.

A góljáról azt írják, hogy les volt - szerintem is - míg a tizenegyes gyanús esetről azt, hogy nem volt az - szerintem se.

A Mallorca góljával meg egy másik cikkben foglalkoznak külön, amikor Caparrós nyilatkozatát idézik, és egyértelműen leszögezik, hogy nem volt les, van kép, videó is.

Szóval a tizenegyes gyanús szitun lehetne vitatkozni, de a Marca semmi olyat nem ír, hogy a Mallorca meg nem adott gólja az les lett volna...

Lehet, hogy a T. Szerkesztők túl sok MTV híradót néznek mostanában...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2012.01.15. 12:39:28-kor.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
dak900
Jugador del Barça

2012.01.15. 12:36:15

bence-barca írta:Valaki tud erről a 2-3 esetről videót linkelni? Meg, h melyik milyen állásnál történt? Kíváncsi lettem :D

Amúgy eddig madridi oldalról jött a bírózás és itt mindenki leugatta őket, h milyen szánalmas dolog a bírózás. De most egyenlőre úgy tűnik, közülünk fognak sokan pampogni és madridi oldalon lesznek a "nagyokosak" (itt olyanokat értem, akik anno bíróztak, de most meg szánalmasnak fogják tartani a bírózást a barcásoktól).
Ne legyen igazam! De sajnos a szurlokól már csak ilyenek :(
Szerintem ne legyél kíváncsi.... :lol: Tegnap este belenéztem a meccsbe, és nem lettem boldogabb... :D De már túltettem magam rajta...azzal vigasztalom magam, hogyha még előfordul a Madridnál ilyen idegenbeli meccs, akkor bizony fognak pontot hullajtani... :wink:
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.01.15. 12:23:58

Valaki tud erről a 2-3 esetről videót linkelni? Meg, h melyik milyen állásnál történt? Kíváncsi lettem :D

Amúgy eddig madridi oldalról jött a bírózás és itt mindenki leugatta őket, h milyen szánalmas dolog a bírózás. De most egyenlőre úgy tűnik, közülünk fognak sokan pampogni és madridi oldalon lesznek a "nagyokosak" (itt olyanokat értem, akik anno bíróztak, de most meg szánalmasnak fogják tartani a bírózást a barcásoktól).
Ne legyen igazam! De sajnos a szurlokól már csak ilyenek :(
ferninho
Madridista

2012.01.15. 12:18:32

az a baj, hogy a Marca még egy egyértelmű szituációban is mondja a hülyeségét...
a vak is látta, hogy az nem les, aztán lehet hátrébb tették a félpályás vonalat 1 méterrel, a mallorcait meg fél méterrel előbbre rakták.... :roll:
madridista
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.01.15. 12:16:25

ferninho írta:
mint írtam, ez egy kapus berögződés, azért nem mutogatott előtte...
levetődni nem akart, de azért megvárta, hátha így is kifogja.
ez ilyen,még ha lefújják előtte, akkor se jó gólt kapni. és ezt 8-9 év kapusság után mondom... hidd el nekem, hogy ez így van.

de had ne magyarázzam már tovább...
Inkább azt ne, hogy nem vettek el egy full szabályos gólt a Mallorcától.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.01.15. 12:16:22

ferninho írta: szerintem még egy pirosat is kaphatott volna....
vas, 12:01 - Pérez Moreno játékvezető több kétes szituációban hozott döntését is megkérdőjelezték a tegnapi mérkőzés után, írja a marca.com. Ramos és Víctor meg nem adott gólját is les előzte meg, és a hazaiak által reklamált büntető-gyanús esetnél sem tévedett: Ramos oldalát érte a labda.
Lemaradtam, valaki világosítson fel. Ferninho te ezt most azért írtad, mert az említett szituknál nem jól döntött a bíró, de ugy marca úgy állítja be, mintha jól döntött volna v azon h a mallorcaiak ezen reklamálnak?
Nem láttam ezeket, véletlenül sem kekeckedni v ilyesmit akarok, ha úgy tűnik. Csak egyszerűen felvilágosítást szeretnék! :) (Hogy aztán anyázhassak a bíróra... :lol: )
ferninho
Madridista

2012.01.15. 12:12:30

szajko írta:ahol pl. Sanchez úgy szabálytalankodik a gólunk előtt,ahogy tette azt tegnap Benzema.
szerintem még egy pirosat is kaphatott volna....
madridista
daffy
Madridista

2012.01.15. 12:10:29

szajko írta:remélem a kupa meccsen elvesznek tőlük 1 ilyen gólt és mi szerzünk 1 olyan gólt,ahol pl. Sanchez úgy szabálytalankodik a gólunk előtt,ahogy tette azt tegnap Benzema.

kíváncsi lennék,akkor mit mondanak. :wink:
gondolom akkor nem ti bíróztok :roll: egyszer itt,egyszer ott. de egyik oldal sem különb
szajko
Director del Fútbol

2012.01.15. 12:07:36

remélem a kupa meccsen elvesznek tőlük 1 ilyen gólt és mi szerzünk 1 olyan gólt,ahol pl. Sanchez úgy szabálytalankodik a gólunk előtt,ahogy tette azt tegnap Benzema.

kíváncsi lennék,akkor mit mondanak. :wink:
daffy
Madridista

2012.01.15. 12:06:20

socio66 írta:de zsinórban két elfújt meccs után azért ne várd hogy nem említem meg a bíráskodást.
persze megértem,sőt jogos is. csak figyelni kell rá,nehogy átessetek a ló túloldalára,ami ellen kardoskodta(to?)k sokáig. bíró volt,kellene a videóbíró. nincs,ezért tennivaló sincs. közé kell rakni hármat és akkor nem számít a spori,sajnos ez ma már így működik
ferninho
Madridista

2012.01.15. 12:04:48

lluisllach89 írta:
ferninho írta:a, még bőven a kapuralövés előtt, kb 1-2 másodperccel előtte , hogy les van, ez amolyan kapus reflex, hogy azért is kijövök rá, meg ugye már elkezdte ezt a mozgást... innentől kezdve be lehet magadnak magyarázni, hogy biztos gól lett volna meg miegymás, de sajnos ez közel sem biztos...

már amikor kb ellőtte mutogat Iker...
Igen. Miután elhaladt mellette a labda. Meg nem azért jött ki mert ő végezte volna el a szabadrúgást, érdekes előtte nem mutogatott.
mint írtam, ez egy kapus berögződés, azért nem mutogatott előtte...
levetődni nem akart, de azért megvárta, hátha így is kifogja.
ez ilyen,még ha lefújják előtte, akkor se jó gólt kapni. és ezt 8-9 év kapusság után mondom... hidd el nekem, hogy ez így van.

de had ne magyarázzam már tovább...
madridista
socio66

2012.01.15. 11:48:39

[quote="daffy"][/quote]
hat meccsen nem nyertünk idén.
ebből az idegenbeli valencia,bilbao és espanyol elleni meccsért nem tudom hibáztatni a csapatot,mert az ellenfél nagyon jó volt,olyan szinten játszottak ellenünk,ahogy a legnagyobb csapatok sem nagyon szoktak.
volt még ezen kívül egy hazai 0-0 a sevilla ellen,végig támadtuk a meccset, a kapusuk élete meccsét játszotta,pech.
aztán ugye a vereség a getafe ellen,erre annyira nem emlékszem,de szintén végigtámadtuk a meccset,aztán a semmiből jött egy gól,ahogy az lenni szokott.
és végül a sociedad elleni idegenbeli iksz,ahol valóban ráültünk az eredményre,húsz perc alatt eldönthettük volna a meccset,de nem tettük,ott tényleg az történt amit írtál,viszont ez az egyetlen példa rá.
ennek ellenére persze van igazság abban,amit mondasz,de zsinórban két elfújt meccs után azért ne várd hogy nem említem meg a bíráskodást.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.01.15. 11:36:46

daffy írta:viszont úgy sem szabad beállítani,hogy csak a real és a bírók tehetnek a második helyetekről. a játékosok 1-0s előnyben sétálgatnak és ráülnek az eredményre,pep meg tehetetlen. az is vastagon benne van,mert ha nem így lenne,akkor bírod ide vagy oda,vezetnétek.
a bírók ugyan olyan gyengék barcelonában is,mégis impozáns a hazai mérlegetek,mert ott megtesznek a játékosok mindent
Ez pontosan így van. Idén csak 1 pontvesztésünkre emlékszem, ahol nem nyerhettünk volna (bíró ide vagy oda) legalább 2 gólos különbséggel és az a Valencia otthonában elért 2-2. Volt már több szabályos gól is idén, amit elvettek tőlünk és rengetegszer tévedtek a mi kárunkra, csak ugye ez kevésbé bosszantó, ha 5-0 a vége. Márpedig javarészt rajtunk múlik, hogy megvan e ez a különbség...
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.01.15. 11:33:18

ferninho írta:a, még bőven a kapuralövés előtt, kb 1-2 másodperccel előtte , hogy les van, ez amolyan kapus reflex, hogy azért is kijövök rá, meg ugye már elkezdte ezt a mozgást... innentől kezdve be lehet magadnak magyarázni, hogy biztos gól lett volna meg miegymás, de sajnos ez közel sem biztos...

olyan itt egyesek hozzáállása, mintha megadtak volna 3 tizenegyest és kiszórtak volna 2 embert pirossal...

miközben csak 1 darab lest fújtak félre, amiből közel se biztos gól lett volna...
tudjátok, hogy nekünk az elmúlt meccseken hány téves lest fújtak be??? juhhhujjjj... nagyon sokat... csak ugyebár nem kéne ráülni az 1:0-kra és várni a meccs végét, hanem rúgni szépen még 2-3 gólt... gondolom tudjátok miről beszélek...
Igen. Miután elhaladt mellette a labda. Meg nem azért jött ki mert ő végezte volna el a szabadrúgást, érdekes előtte nem mutogatott.

De gyere hittéríteni. Abban igazad van hogy mi ráültünk, illetve ti hajtottatok, nem is azt mondtuk hogy a Real hibája.

Csak az Espanyol ellen nem kaptunk meg kritikus időpontban tizit, most meg 3 pontot kaptatok ti. És ez nem a meccset, hanem a Ligát is eldöntheti sajnos.

Pedig enélkül is sanszos lett volna a Madrid bajnoki címe, mert sokkal kiegyensúlyozottabbak vagytok. De ez érthető hogy szabja a csőrünket.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ferninho
Madridista

2012.01.15. 11:31:48

Sanama írta:
Ilúvatar írta:
Subinho írta:szerepelhetne hétvégén Pinto a Betis ellen és a kupában inkább Valdes a Real ellen...
Pinto szerződésében benne van, hogy kötelező játszania a király kupán, ha máshol nem kap játéklehetőségeket.
Tavaly is Pinto védett a Real ellen. Ennyi kijár neki, a másik meg, hogy nem ezen fog múlni
és azért a 90. percben csak kiszedett egy fickát....
a gólról meg nem tehetett. jól védett azon a meccsen.
madridista
daffy
Madridista

2012.01.15. 11:29:40

socio66 írta:..
viszont úgy sem szabad beállítani,hogy csak a real és a bírók tehetnek a második helyetekről. a játékosok 1-0s előnyben sétálgatnak és ráülnek az eredményre,pep meg tehetetlen. az is vastagon benne van,mert ha nem így lenne,akkor bírod ide vagy oda,vezetnétek.
a bírók ugyan olyan gyengék barcelonában is,mégis impozáns a hazai mérlegetek,mert ott megtesznek a játékosok mindent
MatyiG
Adminisztrátor

2012.01.15. 11:27:03

kezdődjék...

Promo
socio66

2012.01.15. 11:26:04

bár először nem örültem neki,most mégis nagyon várom az újabb madrid elleni párharcot,mert muszáj valahogy megtörni őket.
nagyon frusztráló dolog ami a bajnokságban történik,hiába vagyunk még mindig jobbak,és hiába hoztuk a klasszikust,mégis futnunk kell utánuk, köszönhetően jórészt a külső körülményeknek.
én abszolút nem vagyok híve a bírók szidásának,általában ha történik is ellenünk valami részrehajlás,másnapra elfelejtem,és inkább azt keresem,hogy a csapat miben hibázott.
de legyünk tényszerűek,a múlt héten ha nem intik be messinél a lest,vagy befújják a tizenegyest nyerünk,tegnap pedig ha megadják a mallorca gólját, nem nyer a madrid.
ha ezen a két meccsen korrekt döntések születnek,most maximum egy pont a különbség,de lehet hogy annyi sem.
persze ha most olvassa ezt egy madridista,biztosan azt mondja hogy menjek a fenébe,mert mi is megkaptuk az utóbbi években a fújásokat a fontos meccseken és mi sem kértünk bocsánatot az ellenfelektől.
valahol ezt is megértem,csak azért azok után hogy most már gyakorlatilag tényként kezelik,hogy mi kezdeményezettek vagyunk a bíróknál, jó lenne látni hogy idén egyértelműen a madrid jön ki jobban a tévedésekből.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára socio66 2012.01.15. 11:27:37-kor.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.01.15. 11:20:27

Ilúvatar írta:
Subinho írta:szerepelhetne hétvégén Pinto a Betis ellen és a kupában inkább Valdes a Real ellen...
Pinto szerződésében benne van, hogy kötelező játszania a király kupán, ha máshol nem kap játéklehetőségeket.
Tavaly is Pinto védett a Real ellen. Ennyi kijár neki, a másik meg, hogy nem ezen fog múlni
Fecooo
Llegenda del Barça

2012.01.15. 11:19:29

nekem ebben az egész szituban az nem tetszik, h amikor fényévente a javunkra kedvez a bíró, akkor jön a villarato és bunda szöveg, amikor olyan dolgok történnek, mint tegnap vagy éppen múlt héten, akkor hirtelen a "pálya tartozékává" válik a bíró és minden kétséges ítéletét meg lehet magyarázni...

annyira JM irányítja a madridisták többségének (tisztelet a kivételnek!) gondolkodását, h az eszméletlen: ha bírózik, akkor bíróznak, ha csöndben van, ők is csöndben vannak (vagy nem...)

a szerencse emlegetése is csak akkor "értelmes" érv ezen réteg szerint, ha ő mondja...

megnéztem párszor Callejón esetét és egyáltalán nem látom, miért kellett volna ott büntetőt fújni, ennél sokkal egyértelműbb esetekben nem kapott Messi tizenegyest... (nem is egy, nem is két alkalommal...)
(ezt csak azért említettem meg, mert itt is azt olvasom, "ha azt befújta volna, akkor nem indul meg az ellentámadás, amiből a Mallorca gólja született..." )

megjegyzés: ilyenkor megy a logikus gondolkodás, ilyenkor észreveszik az előzményeket is, a Chelsea-Barcán meg az Inter-Barcán meg csak a minket segítő ítéleteket látták? érdekes... :roll:

nah mind1, nem tehetek mást, reménykedem benne, h Pep képes lesz feltüzelni a fiúkat, h igenis "kötelességük" megnyerni a ligát ilyen körülmények között is, ezáltal az még sokkal nagyobb fegyvertény lesz...
ferninho
Madridista

2012.01.15. 11:15:25

Itt a csávónak fogalma nem volt róla, és a 3 szereplő közül egy se nézett ki, Casillas is kijött és nem recskázott, vagy elégedetlenkedve állt, és teljesen reális szituban beverte a csávó. Minden valós körülmények között zajlott kivéve a partjelző illetve a bíró titeket toló ítélete.
Casillas teljesen jól tudta, még bőven a kapuralövés előtt, kb 1-2 másodperccel előtte , hogy les van, ez amolyan kapus reflex, hogy azért is kijövök rá, meg ugye már elkezdte ezt a mozgást... innentől kezdve be lehet magadnak magyarázni, hogy biztos gól lett volna meg miegymás, de sajnos ez közel sem biztos...

olyan itt egyesek hozzáállása, mintha megadtak volna 3 tizenegyest és kiszórtak volna 2 embert pirossal...

miközben csak 1 darab lest fújtak félre, amiből közel se biztos gól lett volna...
tudjátok, hogy nekünk az elmúlt meccseken hány téves lest fújtak be??? juhhhujjjj... nagyon sokat... csak ugyebár nem kéne ráülni az 1:0-kra és várni a meccs végét, hanem rúgni szépen még 2-3 gólt... gondolom tudjátok miről beszélek...

én kérek elnézést, hogy még néhány téves lessel együtt is rúg általában a csapatom jópár gólt... és nem arról kell beszélni, hogy miért fújta azt meg ezt meg amazt be lesnek... ott volt Ramos esete, les volt, de ők ezt nem tudhatták, nem fennakadtak ezen, hanem folytatták és rúgtak 1 gólt...
A második gól szabálytalan volt: Benzema ellökte védőjét...
h Benzema h mászta meg a győztes gól előtt a Mallorca-i játékost...
Benzema tuti fault-olt, de semmi baj...
hatalmas fault... az...
madridista
Deus
Boixos Nois

2012.01.15. 10:24:39

KépKép
Subinho
Director del Fútbol

2012.01.15. 10:15:41

szerepelhetne hétvégén Pinto a Betis ellen és a kupában inkább Valdes a Real ellen... Pinto alig játszott, nehogy besz*pjon gólokat emiatt... tudom, hogy Pinto a kupa kapus, de miért nem védhet néha a bajnokikon és a kupában meg komolyabb meccseken Valdes????? :shock:

mondjuk Vlades multkori produkciója után akár jól is jöhetünk ki a dologból... :twisted:
Válasz küldése