Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért a 49ers defensenek 4 passzolt td...azon javítaniuk kell. viszont futójáték nulla volt a saintsnél így nem is lehet nyerni,egy ilyen jó D-s csapat ellen.Bob_Marley írta:Ez tényleg így van, hogy nem egy kiemelkedő védelem, de hozta magát rendesen a Pats D!
49ers-nek nagyon örülök, szeretem jó védelemmel rendelkező gárdákat!És azért a hírös Saints támadók ellen, csak hozták a TO-kat![]()
Másik meccs papírforma, idén a Patset az AFC-ből két csapat tudja/tudta megállítani az egyik a Steelers a másik mi![]()
Ma GB-Giants, ha nem hengerelnek már az elején a sajtok, akkor bizony jó kis csata lehet!
Másikon jön hozzánk a Texans!Nem lesz könnyű meccs de bízok a srácokban, s a védelemben, mert elől Rice megfogja futni ami kell![]()
Szerintem a Ravens is kevés lesz a Pats ellen...bár nagyon jó a D, de még így se. Saints meg rengeteget hibázott, de sztem a Packers ellen csak nekik lett volna esélyük!Bob_Marley írta:Ez tényleg így van, hogy nem egy kiemelkedő védelem, de hozta magát rendesen a Pats D!
49ers-nek nagyon örülök, szeretem jó védelemmel rendelkező gárdákat!És azért a hírös Saints támadók ellen, csak hozták a TO-kat![]()
Másik meccs papírforma, idén a Patset az AFC-ből két csapat tudja/tudta megállítani az egyik a Steelers a másik mi![]()
Ma GB-Giants, ha nem hengerelnek már az elején a sajtok, akkor bizony jó kis csata lehet!
Másikon jön hozzánk a Texans!Nem lesz könnyű meccs de bízok a srácokban, s a védelemben, mert elől Rice megfogja futni ami kell![]()
Nba-hez nagyon nincs mit hozzáfűznöm, Boston Celtics conference rank 10 és állunk 4-7el Losing streak 4
Köszi!ferninho írta:http://www.usasportfan.hu/CsacsMate írta:
ezt mutatják a közvetítés előtt mindig, nem néztem még szét rajta, de biztos jó
http://www.usasportfan.hu/CsacsMate írta:Sziasztok!
Bocsi, hogy ide írom, de máshova nem volt ötletem.
Azt szeretném megkérdezni, hogy NFL-es holmikat, ajándéktárgyakat honnan érdemes rendelni? Magyarországi bolt van? Vagy külföldiről, ahol esetleg van ingyenes szállítás?
Köszönöm!
Ja, és hajrá Detroit!
mondjuk makiztak egy jó nagyotMihu írta:És ez mekkora játék volt?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
66 yard-os play
![]()
És a 2 pontos is megvan. Ezazzzz.
Ma bulizok,viszont igyekszem elkerülni az eredményeket,és vasárnap délelőtt leszedem magunkról, és meglesem a nap folyamán őket.ferninho írta:ki fog még ma este éjszakázni?![]()
San Francisco 49ers-New Orleans Saints
és
New England Patriots-Denver Broncos
![]()
![]()
Én mindenképp, haverokkal pár sör társaságában nézem. Hajrá Saints és Broncos!ferninho írta:ki fog még ma este éjszakázni?![]()
San Francisco 49ers-New Orleans Saints
és
New England Patriots-Denver Broncos
![]()
![]()