Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.01.14. 23:23:38

fcreferee írta:Honda: Nézd meg újra a meccset,Ramos gólja szabályos volt,a mallorcai nem volt 11-es mert köbö hozzá sem ért,elcsúszott,a RM-é inkább volt az(Callejoné),a Mallorca nem érdemelt pontot,szerencséjük volt, hogy eddig húzták,a labdatartás kétszer annyi volt és a nagy ziccerek is ezt adták.
De semmi baj,aludj jól ha neked ez testszik,csak ne áltass másokat valótlanságokkal.

Ramos gólja szabálytalan volt,a kettő 11-es gyanús eset szerintem nem volt bünti,míg a Mallorca gólját elfelejtetted leirni,amit ugye a spori elvett.nevetséges már maga az is,hogy valaki így nézte a meccset,azmeg hogy még le is irod egy BARCA oldalon,az egyenesen nevetséges.láttam ez volt az első hozzászólásod,de remélem hogy egyben az utolsó is... :!: :wink:
Kép
honda25
Jugador del Barça

2012.01.14. 23:18:55

S.Agüero írta:
honda25 írta:Most vagyok olyan állapotban, hogy írjak.
Ekkora bírói segítséget, amit a fehérek kapnak, az hihetetlen.
Vagy tizi a Mallorca ellen, vagy megadja a szabályos gólt és 2-0.
Amit a bíró ezek után hibázott, az is figyelemreméltó volt.
Ráadásul a győztes gól is szabálytalan volt...
De legalább Ramos lesgólját észrevette...
Nálam ez a meccs egyértelműen kiverte a biztosítékot.
A Mallorca pontot érdemelt volna, első félidőben lefocizták a Reált..
jah, azért nem mindegy, h 5 vagy 2 pont... :)
Igen, nem mindegy, itt volt a lehetőség, a Mallorca megtett mindent, erre a bírói négyes megfosztotta a csapatot a pont, vagy pontok megszerzésétől.
Hosszú még a bajnokság, de én ez a meccs után nem hiszem, hogy meg tudjuk csinálni, mert akárhogy játszik a Reál, mindig nyer.
Remélem, szétverjük őket jövőhéten.
Hajrá Barca! És a Honda!
daffy
Madridista

2012.01.14. 23:18:53

honda25 írta: A Mallorca pontot érdemelt volna, első félidőben lefocizták a Reált..
szerencsére a meccs 2 félidős.
mallorca - real madrid
1-2 gól
2-10 kapura lövés
6-12 lövés
6-1 védés
6-7 kirúgás
4-5 szöglet
19-24 bedobás
2-1 les
4-1 lap
24-8 szabálytalanság
39-61 % labdabirtoklás

a meccsről:
a bíró benne volt,erről már leírtam a véleményem. a real nagyon gyenge volt. pontatlan passzok,60méteres előrevágott labdák,ötlettelen játék. így nem lehet a barca ellen kiállni,inkább 3-0 oda. ronaldo még mindig görcsös fsz. nem szidom tovább,megtettem korábban. lass vicces figura,mert képes sok labdát szerezni és a kétszeresét elszórni. sok játékost lehetne kritizálni,de nem teszem meg egyesével,viszont kaka... a srácot még a héten el kell adni a psg-nek másfél pár stoplisért,meg egy pumpáért. amíg van rá vevő,addig kell pénzt csinálni belőle. ilyen 0 embert rég nem láttam a pályán és ezért felveszi a 7-8-9 milliós fizetését. lehet,hogy ganso nagy bukás lenne,de nem nagyobb,mint kaka és 3 évi fizetéséből kijönne.
összegezve: ramos lesen volt,a 2 tizi nem volt az,a mallorcai nem volt lesen. nevetséges volt,de adtak érte 3 pontot és csak ez számít jelen esetben
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2012.01.14. 23:20:11-kor.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.01.14. 23:15:37

honda25 írta:Most vagyok olyan állapotban, hogy írjak.
jah, azért nem mindegy, h 5 vagy 2 pont... :)
honda25
Jugador del Barça

2012.01.14. 23:09:08

Most vagyok olyan állapotban, hogy írjak.
Hajrá Barca! És a Honda!
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.14. 22:41:41

shutterisland írta:persze a bajnokságot is jó lenne behúzni (szerintem innen ahhoz lehet, hogy 100%-os mérleg kellene...) , de mivel van idénre egy eu szuperkupa, spanyol szuperkupa és klub vb cím, ha nyerünk hozzá két kupát, és a bajnokság elmegy, nem leszek annyira csalódott.
Én aláírnám, egye fene. :D
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.14. 22:39:50

S.Agüero írta:
shutterisland írta:ja, most amúgy én is azon gondolkoztam, ha face to face jobbak leszünk továbbra is, mint ők, akkor a kupában és a bl-ben is át kell menni rajtuk...akkor pedig a kupa tuti, a bl cím pedig 80%, hogy a miénk.
azért ha a bl döntőben találkoznánk az neccesebb, mert ott csak egy meccs van legyőzni őket. ott több lenne az esélyük, mint két meccs alatt... :wink: :)
szinte biztos vagyok benne, hogy összesorsolnak addig, 2 BL-es clasicó több, mint 1..(bevétel :D)

de a lényeg, hogy ha ebben a két sorozatban hozzuk, amit tudunk (és jobbak vagyunk!!!) akkor ismét fantasztikus évet zárunk, csak lesz egy kis szépséghiba, de evvan.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.01.14. 22:35:47

shutterisland írta:ja, most amúgy én is azon gondolkoztam, ha face to face jobbak leszünk továbbra is, mint ők, akkor a kupában és a bl-ben is át kell menni rajtuk...akkor pedig a kupa tuti, a bl cím pedig 80%, hogy a miénk.
azért ha a bl döntőben találkoznánk az neccesebb, mert ott csak egy meccs van legyőzni őket. ott több lenne az esélyük, mint két meccs alatt... :wink: :)
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.14. 22:34:13

ja, most amúgy én is azon gondolkoztam, ha face to face jobbak leszünk továbbra is, mint ők, akkor a kupában és a bl-ben is át kell menni rajtuk...akkor pedig a kupa tuti, a bl cím pedig 80%, hogy a miénk.

persze a bajnokságot is jó lenne behúzni (szerintem innen ahhoz lehet, hogy 100%-os mérleg kellene...) , de mivel van idénre egy eu szuperkupa, spanyol szuperkupa és klub vb cím, ha nyerünk hozzá két kupát, és a bajnokság elmegy, nem leszek annyira csalódott.

illetve de, mert a madrid nyer valamit, akkor inkább a levante lenne a bajnok, ha már nem mi :)
sopisz
Jugador del Barça

2012.01.14. 22:28:19

Nagyon nem tetszett a reál meccse és nem is értem hogy tetszhet ez azoknak az embereknek,de 1 pozitívuma volt,mégpedig az hogy ha ilyen játékkal áll ki szerdán a reál akkor nincs gond. :lol: sőőőt 8)
Buitre
Jugador d'estrella

2012.01.14. 22:27:26

Ezzel egyetértek, de mikor megvan szorulva a húr a nyakuk körül azért ők is igyekeznek... tulságosan is, talán ez a baj.
tény, talán az is szerepet játszik, hogy a Barca nem igazán alkalmas brusztolásra. Ha nem megy a játék, akkor is ugyanazt próbálják, max. az utolsó 5 percre előrezavarják Piquét Busquetset vagy Keitat
dak900
Jugador del Barça

2012.01.14. 22:26:51

Buitre írta:
Igazad van...ilyen kemény érvek ellen nem tudok mit felhozni...szerintem szájkaratéban is jobbak vagytok...ennyi!!

természetesen mindenki azt hisz és lát, amit akar. Én pedig csak leírtam, hogy látom az eseteket. Az, hogy másnak különbözik a véleménye, természetes. Azt kifogásolom csak, hogy volt, aki a szerencsefaktort hozta fel. Mert ezesetben egyértelműen nem veszi figyelembe a két kapufát, ami kifele pattant és nem befele.
Értem én...amúgy köszi a türelmed, csak kicsit kikészített a meccs! :? A lényeg, hogy mi is játszottunk hasonló meccset...mi is rúgtunk kapufát...nekünk is kifelé pattant, nekünk se adott a bíró tizenegyest, nálunk se osztott ki millió sárgát az ellenfélnek, DE a ti meccseiteken viszont az ellenfél kárára is tévedett, ami meghozta nektek a 3 pontot, míg nálunk elmaradtak ezek... :evil:
Fecooo
Llegenda del Barça

2012.01.14. 22:25:36

Buitre írta:
természetesen mindenki azt hisz és lát, amit akar. Én pedig csak leírtam, hogy látom az eseteket. Az, hogy másnak különbözik a véleménye, természetes. Azt kifogásolom csak, hogy volt, aki a szerencsefaktort hozta fel. Mert ezesetben egyértelműen nem veszi figyelembe a két kapufát, ami kifele pattant és nem befele.
ne haragudj meg, de a szerencse emlegetése JM privilégiuma?
szilamer
Barça B
Kapcsolat:

2012.01.14. 22:23:53

Buitre írta: Játékban ti vagytok a jobbak, de küzdeni tudásban mi.
Ezzel egyetértek, de mikor megvan szorulva a húr a nyakuk körül azért ők is igyekeznek... tulságosan is, talán ez a baj.
Hala Madrid!!
dak900
Jugador del Barça

2012.01.14. 22:23:13

szilamer írta:
dak900 írta:
szilamer írta:Ez van, most minden mellénk áll. Az tényleg jogtalan les volt. Ronaldó meg mostanában úgy kuka ahogy van. Eddig titeket toltak, most mindet és még fel vagytok háborodva...
Minket toltak...kicsit szebben is fogalmazhattál volna... :lol: Mindenki a Chelsea elleni bl elődöntőnél akadt le (bár lehet nem arra gondoltál), de senki se veszi figyelembe, hogy mondjuk a barcelonai meccsen, a bíró a mi kárunkra tévedett...azt minden reálos elfelejti (tisztelet a kivételnek)! Ha mondjuk 2-0-ra nyerünk hazai pályán senki nem sírt volna, ha kikapunk 1-0-ra... :D
Nem arról van szó, én se szeretem az igazságtalan bírókat, és nem szeretem ha egy csapat a bíróval nyer, Ez a meccs is döntetlen kellett volna legyen.
Az utolsó mondatodat nem értem.
Ja most látom hogy hülyén írtam... :lol: Hazai pályán nyertünk volna 2-0-ra, akkor idegenben nem lett volna gond, az az 1-0-ás vezetés... (Chelsea ellen)
Buitre
Jugador d'estrella

2012.01.14. 22:22:34

Igazad van...ilyen kemény érvek ellen nem tudok mit felhozni...szerintem szájkaratéban is jobbak vagytok...ennyi!!

MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.01.14. 22:20:46

Még nem ment el a bajnokság, én még mindig hiszek benne, hogy lehet esélyünk. Ma láttuk, hogy a Madrid se lőhet mindig 5-6 gólt. Egyszer-kétszer csak lesz még ilyen meccs, hátha akkor a bíró se lesz a Madriddal. De ehhez az is kell, hogy mi megnyerjük a meccseinket
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.01.14. 22:19:28

Ha csak ez a fordulót nézzük, másik bírókkal 1 pont lenne a max különbség.Én annyit szeretnék, hogy a Madrid max 3 pontos előnnyel menjen Barcelonába tavasszal, aztán ha kihúzzák x-el, akkor nyerjék meg a bajnokságot.Ha muszáj lenne választani idénre, én a BL-t választanám, azt még soha egy csapat sem nyerte 2-szer egymás után.De hiába vagyok mérges a bírókra, a szerencsére, Mou-ra, az APEH-re, ha a fiaink hozzák a balul elsült meccseken a tudásuk 70%-át, akkor most nincs miről beszélni.
szilamer
Barça B
Kapcsolat:

2012.01.14. 22:19:05

dak900 írta:
szilamer írta:Ez van, most minden mellénk áll. Az tényleg jogtalan les volt. Ronaldó meg mostanában úgy kuka ahogy van. Eddig titeket toltak, most mindet és még fel vagytok háborodva...
Minket toltak...kicsit szebben is fogalmazhattál volna... :lol: Mindenki a Chelsea elleni bl elődöntőnél akadt le (bár lehet nem arra gondoltál), de senki se veszi figyelembe, hogy mondjuk a barcelonai meccsen, a bíró a mi kárunkra tévedett...azt minden reálos elfelejti (tisztelet a kivételnek)! Ha mondjuk 2-0-ra nyerünk hazai pályán senki nem sírt volna, ha kikapunk 1-0-ra... :D
Nem arról van szó, én se szeretem az igazságtalan bírókat, és nem szeretem ha egy csapat a bíróval nyer, Ez a meccs is döntetlen kellett volna legyen.
Az utolsó mondatodat nem értem.
Hala Madrid!!
dak900
Jugador del Barça

2012.01.14. 22:18:56

Buitre írta:a szerencsét inkább hagyjuk. Két kapufánk is volt. Tizi épp annyira volt nekik, mint nálunk. A visszafújt lesnél meg be is kellett volna rúgni, amit Iker ellen abból a szögből nem könnyű (amikor belőtte, már feltartott kézzel ácsorgott Casillas). Ramos fejese talán les volt. A Mallorca simán kaphatott volna még sok sárgát labdaelrúgásért, és a madridiak aprításáért.

És az a csapat nyert megérdemelten, amelyik többet tett a győzelemért. Játékban ti vagytok a jobbak, de küzdeni tudásban mi.
Igazad van...ilyen kemény érvek ellen nem tudok mit felhozni...szerintem szájkaratéban is jobbak vagytok...ennyi!! :lol:
Buitre
Jugador d'estrella

2012.01.14. 22:16:54

a szerencsét inkább hagyjuk. Két kapufánk is volt. Tizi épp annyira volt nekik, mint nálunk. A visszafújt lesnél meg be is kellett volna rúgni, amit Iker ellen abból a szögből nem könnyű (amikor belőtte, már feltartott kézzel ácsorgott Casillas). Ramos fejese talán les volt. A Mallorca simán kaphatott volna még sok sárgát labdaelrúgásért, és a madridiak aprításáért.

És az a csapat nyert megérdemelten, amelyik többet tett a győzelemért. Játékban ti vagytok a jobbak, de küzdeni tudásban mi.
andris871120
Jugador del Barça

2012.01.14. 22:13:35

lluisllach89 írta:
soadroli írta:Fuu de utálom őket :twisted: Kb ÍGY csináltam... :lol:
Amúgy mi volt az a lapocska megint??? Szóba nem bírta elmondani Mou, vagy ott mindenki süket? :lol:
Tudod Pep mutogat, de csak a kamerák előtt színészkedik, nem komoly edző. De Mou az asszony bevásárlólistája hátuljára felírja hogy mennyé hátra és ő a legjobb.
Mounak könnyű dolga van a classico előtt is megkapta Pep taktikai utasításait!! Ennyi volt ráírva: ÚGY JÁTSZATOK MINTHA EDZÉSEN LENNÉTEK!!!
Fecooo
Llegenda del Barça

2012.01.14. 22:13:01

szilamer írta: Eddig titeket toltak,
ezt hol álmodtad? ha ennyire értelmes mondanivalód van, azt inkább ne oszd meg velünk... nemkösz, h benéztél...
dak900
Jugador del Barça

2012.01.14. 22:13:01

Stalkyard
Director del Fútbol

2012.01.14. 22:12:41

szilamer írta: Eddig titeket toltak, most mindet és még fel vagytok háborodva...
Nem azért, de jól olvasok?? :shock: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Stalkyard 2012.01.14. 22:13:12-kor.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Válasz küldése