Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
fcreferee írta:Honda: Nézd meg újra a meccset,Ramos gólja szabályos volt,a mallorcai nem volt 11-es mert köbö hozzá sem ért,elcsúszott,a RM-é inkább volt az(Callejoné),a Mallorca nem érdemelt pontot,szerencséjük volt, hogy eddig húzták,a labdatartás kétszer annyi volt és a nagy ziccerek is ezt adták.
De semmi baj,aludj jól ha neked ez testszik,csak ne áltass másokat valótlanságokkal.
Igen, nem mindegy, itt volt a lehetőség, a Mallorca megtett mindent, erre a bírói négyes megfosztotta a csapatot a pont, vagy pontok megszerzésétől.S.Agüero írta:jah, azért nem mindegy, h 5 vagy 2 pont...honda25 írta:Most vagyok olyan állapotban, hogy írjak.
Ekkora bírói segítséget, amit a fehérek kapnak, az hihetetlen.
Vagy tizi a Mallorca ellen, vagy megadja a szabályos gólt és 2-0.
Amit a bíró ezek után hibázott, az is figyelemreméltó volt.
Ráadásul a győztes gól is szabálytalan volt...
De legalább Ramos lesgólját észrevette...
Nálam ez a meccs egyértelműen kiverte a biztosítékot.
A Mallorca pontot érdemelt volna, első félidőben lefocizták a Reált..
szerencsére a meccs 2 félidős.honda25 írta: A Mallorca pontot érdemelt volna, első félidőben lefocizták a Reált..
jah, azért nem mindegy, h 5 vagy 2 pont...honda25 írta:Most vagyok olyan állapotban, hogy írjak.
Ekkora bírói segítséget, amit a fehérek kapnak, az hihetetlen.
Vagy tizi a Mallorca ellen, vagy megadja a szabályos gólt és 2-0.
Amit a bíró ezek után hibázott, az is figyelemreméltó volt.
Ráadásul a győztes gól is szabálytalan volt...
De legalább Ramos lesgólját észrevette...
Nálam ez a meccs egyértelműen kiverte a biztosítékot.
A Mallorca pontot érdemelt volna, első félidőben lefocizták a Reált..
Én aláírnám, egye fene.shutterisland írta:persze a bajnokságot is jó lenne behúzni (szerintem innen ahhoz lehet, hogy 100%-os mérleg kellene...) , de mivel van idénre egy eu szuperkupa, spanyol szuperkupa és klub vb cím, ha nyerünk hozzá két kupát, és a bajnokság elmegy, nem leszek annyira csalódott.
szinte biztos vagyok benne, hogy összesorsolnak addig, 2 BL-es clasicó több, mint 1..(bevételS.Agüero írta:azért ha a bl döntőben találkoznánk az neccesebb, mert ott csak egy meccs van legyőzni őket. ott több lenne az esélyük, mint két meccs alatt...shutterisland írta:ja, most amúgy én is azon gondolkoztam, ha face to face jobbak leszünk továbbra is, mint ők, akkor a kupában és a bl-ben is át kell menni rajtuk...akkor pedig a kupa tuti, a bl cím pedig 80%, hogy a miénk.
![]()
azért ha a bl döntőben találkoznánk az neccesebb, mert ott csak egy meccs van legyőzni őket. ott több lenne az esélyük, mint két meccs alatt...shutterisland írta:ja, most amúgy én is azon gondolkoztam, ha face to face jobbak leszünk továbbra is, mint ők, akkor a kupában és a bl-ben is át kell menni rajtuk...akkor pedig a kupa tuti, a bl cím pedig 80%, hogy a miénk.
tény, talán az is szerepet játszik, hogy a Barca nem igazán alkalmas brusztolásra. Ha nem megy a játék, akkor is ugyanazt próbálják, max. az utolsó 5 percre előrezavarják Piquét Busquetset vagy KeitatEzzel egyetértek, de mikor megvan szorulva a húr a nyakuk körül azért ők is igyekeznek... tulságosan is, talán ez a baj.
Értem én...amúgy köszi a türelmed, csak kicsit kikészített a meccs!Buitre írta:Igazad van...ilyen kemény érvek ellen nem tudok mit felhozni...szerintem szájkaratéban is jobbak vagytok...ennyi!!
természetesen mindenki azt hisz és lát, amit akar. Én pedig csak leírtam, hogy látom az eseteket. Az, hogy másnak különbözik a véleménye, természetes. Azt kifogásolom csak, hogy volt, aki a szerencsefaktort hozta fel. Mert ezesetben egyértelműen nem veszi figyelembe a két kapufát, ami kifele pattant és nem befele.
ne haragudj meg, de a szerencse emlegetése JM privilégiuma?Buitre írta:
természetesen mindenki azt hisz és lát, amit akar. Én pedig csak leírtam, hogy látom az eseteket. Az, hogy másnak különbözik a véleménye, természetes. Azt kifogásolom csak, hogy volt, aki a szerencsefaktort hozta fel. Mert ezesetben egyértelműen nem veszi figyelembe a két kapufát, ami kifele pattant és nem befele.
Ezzel egyetértek, de mikor megvan szorulva a húr a nyakuk körül azért ők is igyekeznek... tulságosan is, talán ez a baj.Buitre írta: Játékban ti vagytok a jobbak, de küzdeni tudásban mi.
Ja most látom hogy hülyén írtam...szilamer írta:Nem arról van szó, én se szeretem az igazságtalan bírókat, és nem szeretem ha egy csapat a bíróval nyer, Ez a meccs is döntetlen kellett volna legyen.dak900 írta:Minket toltak...kicsit szebben is fogalmazhattál volna...szilamer írta:Ez van, most minden mellénk áll. Az tényleg jogtalan les volt. Ronaldó meg mostanában úgy kuka ahogy van. Eddig titeket toltak, most mindet és még fel vagytok háborodva...Mindenki a Chelsea elleni bl elődöntőnél akadt le (bár lehet nem arra gondoltál), de senki se veszi figyelembe, hogy mondjuk a barcelonai meccsen, a bíró a mi kárunkra tévedett...azt minden reálos elfelejti (tisztelet a kivételnek)! Ha mondjuk 2-0-ra nyerünk hazai pályán senki nem sírt volna, ha kikapunk 1-0-ra...
Az utolsó mondatodat nem értem.
Igazad van...ilyen kemény érvek ellen nem tudok mit felhozni...szerintem szájkaratéban is jobbak vagytok...ennyi!!
Nem arról van szó, én se szeretem az igazságtalan bírókat, és nem szeretem ha egy csapat a bíróval nyer, Ez a meccs is döntetlen kellett volna legyen.dak900 írta:Minket toltak...kicsit szebben is fogalmazhattál volna...szilamer írta:Ez van, most minden mellénk áll. Az tényleg jogtalan les volt. Ronaldó meg mostanában úgy kuka ahogy van. Eddig titeket toltak, most mindet és még fel vagytok háborodva...Mindenki a Chelsea elleni bl elődöntőnél akadt le (bár lehet nem arra gondoltál), de senki se veszi figyelembe, hogy mondjuk a barcelonai meccsen, a bíró a mi kárunkra tévedett...azt minden reálos elfelejti (tisztelet a kivételnek)! Ha mondjuk 2-0-ra nyerünk hazai pályán senki nem sírt volna, ha kikapunk 1-0-ra...
Igazad van...ilyen kemény érvek ellen nem tudok mit felhozni...szerintem szájkaratéban is jobbak vagytok...ennyi!!Buitre írta:a szerencsét inkább hagyjuk. Két kapufánk is volt. Tizi épp annyira volt nekik, mint nálunk. A visszafújt lesnél meg be is kellett volna rúgni, amit Iker ellen abból a szögből nem könnyű (amikor belőtte, már feltartott kézzel ácsorgott Casillas). Ramos fejese talán les volt. A Mallorca simán kaphatott volna még sok sárgát labdaelrúgásért, és a madridiak aprításáért.
És az a csapat nyert megérdemelten, amelyik többet tett a győzelemért. Játékban ti vagytok a jobbak, de küzdeni tudásban mi.
Mounak könnyű dolga van a classico előtt is megkapta Pep taktikai utasításait!! Ennyi volt ráírva: ÚGY JÁTSZATOK MINTHA EDZÉSEN LENNÉTEK!!!lluisllach89 írta:Tudod Pep mutogat, de csak a kamerák előtt színészkedik, nem komoly edző. De Mou az asszony bevásárlólistája hátuljára felírja hogy mennyé hátra és ő a legjobb.soadroli írta:Fuu de utálom őketKb ÍGY csináltam...
![]()
Amúgy mi volt az a lapocska megint??? Szóba nem bírta elmondani Mou, vagy ott mindenki süket?
ezt hol álmodtad? ha ennyire értelmes mondanivalód van, azt inkább ne oszd meg velünk... nemkösz, h benéztél...szilamer írta: Eddig titeket toltak,
Minket toltak...kicsit szebben is fogalmazhattál volna...szilamer írta:Ez van, most minden mellénk áll. Az tényleg jogtalan les volt. Ronaldó meg mostanában úgy kuka ahogy van. Eddig titeket toltak, most mindet és még fel vagytok háborodva...
Nem azért, de jól olvasok??szilamer írta: Eddig titeket toltak, most mindet és még fel vagytok háborodva...