Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Engem egyedül ez bosszant, kb mindkét csapat ugyanannyiszor játszott gyengébben, rosszul és pocsékul, csak míg mi ilyenkor majd mindig pontot(okat) vesztettünk, a RM idén ezekből rendre kiszenvedi a három pontot.Andris írta: Mindemellett pedig a madrid sírból képes visszahozni meccseket, mi csak elveszíteni tudjuk az utsó percekben.
sajnos nem láttam a meccset, csak amit olvasok, és a mallorcás "lesről" látott kép alapján ítélek, azért nem írtam hármatlluisllach89 írta:Challenge accepted.shutterisland írta:tőlünk elvett idén fortuna és a bírok 4-5 pontot, nekik most adott 2-t, ki lehet számolni![]()
0+3=3. 3-t adtak nekik ma.
holnap simán hozzuk.#David Villa# írta:Holnapi meccsünkre kíváncsi vagyok. Remélem simán hozzuk. Azért a Madrid új esztendei formája eddig nem meggyőző, viszont nagy tud küzdeni a csapat. Ez az ami a Barcából már kezd kiveszni. Nem egy meccsett [auto_cenzúra] el utolsó percekben bekapott góllal, ők pedig most is utolsó percekben hozzák vissza. Ezen változtatunk, akkor jó lesz.
Szerdán nyerni kell!
hát ha ilyen játékvezetők lesznek, akkor hiába játszanak ilyen gyengén...gianni írta:Semmi gond nem fognak nyerni ezek semmit,felkészülhetnek egy-egy újabb vereségre!
2 forintot nem érnek!
Szerintem nem csak annyit ír rá h menj hátra....lluisllach89 írta:Tudod Pep mutogat, de csak a kamerák előtt színészkedik, nem komoly edző. De Mou az asszony bevásárlólistája hátuljára felírja hogy mennyé hátra és ő a legjobb.soadroli írta:Fuu de utálom őketKb ÍGY csináltam...
![]()
Amúgy mi volt az a lapocska megint??? Szóba nem bírta elmondani Mou, vagy ott mindenki süket?
Volt 1 kétes szabálytalanság, és 1 egyértelmű tévedés, és az a tévedés az volt, hogy a bíró befújta a lesnek azt a Mallorca gólt...Uram add, hogy egyszer az életbe bukjanak el 1 ilyen meccsen 2 vagy 3 pontot (persze a bíró miatt), és miután átélte minden kedves Madridos ismerősöm ezt kellemes érzést, akkor szorozza be mondjuk 5-telRaul#7 írta:Sírtok itt meg nem adott egyébként tényleg szabályos Mallorca gól miatt, de előtte volt egy szabálytalanság Callejonnal ellen a tizanhatoson belül... Arról miért nincs vita...?
Challenge accepted.shutterisland írta:tőlünk elvett idén fortuna és a bírok 4-5 pontot, nekik most adott 2-t, ki lehet számolni![]()
egyetértek...shutterisland írta:tőlünk elvett idén fortuna és a bírok 4-5 pontot, nekik most adott 2-t, ki lehet számolni
kupában adjunk nekik!![]()
![]()
Nem is tudtam ,hogyha valakit oldalba rúgnak az tizenegyes, Callejonnal szemben nem szabálytalankodtak, de Benzema szabálytalan volt a gól előtt, vicces gyerek vagy te is. Nagyon gyengén játszott amúgy a Real, Ronaldo meg maga volt a katasztrófa...[/u]A Mallorcának nem adtak meg egy 11est a végén, arról nemis beszélve h Benzema h mászta meg a győztes gól előtt a Mallorca-i játékost...nincs miről nagyon vitázni szerintem se, nem vagyunk vakok.
Tudod Pep mutogat, de csak a kamerák előtt színészkedik, nem komoly edző. De Mou az asszony bevásárlólistája hátuljára felírja hogy mennyé hátra és ő a legjobb.soadroli írta:Fuu de utálom őketKb ÍGY csináltam...
![]()
Amúgy mi volt az a lapocska megint??? Szóba nem bírta elmondani Mou, vagy ott mindenki süket?
#David Villa# írta:Ebben a szezonban az a különbség, hogy ha nekünk nem megy a játék, akkor még a szerencse és egyéb dolgok sincsenek velünk, míg Madrid idén szépen is játszik, meg rohadt nagy máker is...
gondolom Pepe ennyire sötét...soadroli írta:Fuu de utálom őketKb ÍGY csináltam...
![]()
Mégis mire adtak volna 11est a Mallorcának? Mert Sergio Ramos oldalának vágódott a labda?A Mallorcának nem adtak meg egy 11est a végén,
Talán mert elég kétes h egyáltalán szabálytalanság volt-e?Raul#7 írta:Sírtok itt meg nem adott egyébként tényleg szabályos Mallorca gól miatt, de előtte volt egy szabálytalanság Callejonnal ellen a tizanhatoson belül... Arról miért nincs vita...?
sajnos erre jelenleg hatalmas a sansz. ronaldo annyira 0,hogy már a többiek képességét is csökkenti. lass cselgépnek hiszi magát. szerez 5 labdát,amiket gond nélkül elszór. arbeloa passzolni nem tud,cr beadni,dm sérült. nem sok jót várokAndris írta: A kupában meg lekéne simázni őket, december óta ők csak rosszabbak lettek.
nincs aki megvalósítsa,lásd a felső írásomTeljesen más lesz. Szerintem már fejben arra készül(t) a Madrid.
1. Ezért nem túl örömteli, hogy neki minden ilyen "kirohanást" szó nélkül hagynak, csak "mert ő ilyen..." Aztán a játékvezetők a kétes szitukban, - tudván, hogy a másik oldalról nem kapnak - inkább nem kockáztatnak.daffy írta:de mindenki tudja,hogy mourinho milyen,mégis minden meccs után felháborodnak. én tudom,hogy minden nap fél7kor hiradó,ha bekapcsolom a tévét,nem lepődök meg,hogy "jéé,ma is..."
ezek után barca gálát tippelek a hétközire. 0 a csapat