Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de mindenki tudja,hogy mourinho milyen,mégis minden meccs után felháborodnak. én tudom,hogy minden nap fél7kor hiradó,ha bekapcsolom a tévét,nem lepődök meg,hogy "jéé,ma is..."Sándor_is írta: Szerintem nem az a baj, hogy egy-egy hibát elnéznek a játékvezetők. Hanem egy ilyen meccs után is az lesz pl. Mourinho első szava a sajtótájékoztatón, hogy "nem adtak meg nekünk egy gólt."
És mivel JM srigulázza és rajta tartja a kezét a bírói kar nyakán, nem is nagyon mernek ellene fújni.
"Hát van tartás ebben a csapatban"Sanama írta:szokásos forgatókönyv, ha nem megy, jön a makk meg a bíró.
Ne is érdekeljen mert igazad van. Ez ellen nem lehet vitatkozni.dak900 írta:Teljes mértékben egyetértek... A bíró ellen nehéz nyerni...nem érdekel ki mit mond...
Mert ez világos mint a nap, illetve egy Barca szurkolói oldalon vagy.daffy írta:az utolsó 1 oldalon 5 olyat olvastam,ami ellen itt hónapokig szinte mindenki felszólalt. nevezetesen,hogy a barcát tolták a bírók sokak szerint. most a madrid javára tévedtek,erre ugyan az megy,csak fordítva. kérdem én,akkor mit vannak sokan felháborodva?
Szerintem nem az a baj, hogy egy-egy hibát elnéznek a játékvezetők. Hanem egy ilyen meccs után is az lesz pl. Mourinho első szava a sajtótájékoztatón, hogy "nem adtak meg nekünk egy gólt."daffy írta:az utolsó 1 oldalon 5 olyat olvastam,ami ellen itt hónapokig szinte mindenki felszólalt. nevezetesen,hogy a barcát tolták a bírók sokak szerint. most a madrid javára tévedtek,erre ugyan az megy,csak fordítva. kérdem én,akkor mit vannak sokan felháborodva? tény,hogy a bíró tévedett,de minden meccsen tévednek,mert a technika nélkül ma már nem lehet...
Teljes mértékben egyetértek... A bíró ellen nehéz nyerni...nem érdekel ki mit mond...#David Villa# írta:Szerencsés ez a madrid. Mindkét góljuk jó nagy adag szerencse. Ellenfélről meg annyit, hogy madrid meg bíró ellen nehéz.
Úgy van!!! 12 a 11 ellenSándor_is írta:Ezt a meccset 23-an játszották, és nyert a Madrid...#David Villa# írta:Szerencsés ez a madrid. Mindkét góljuk jó nagy adag szerencse. Ellenfélről meg annyit, hogy madrid meg bíró ellen nehéz.
Ezt a meccset 23-an játszották, és nyert a Madrid...#David Villa# írta:Szerencsés ez a madrid. Mindkét góljuk jó nagy adag szerencse. Ellenfélről meg annyit, hogy madrid meg bíró ellen nehéz.
most én nem erről a konkrét esetről beszélek, mert Ramos gólja les volt, a mallorcai meg nem volt lesen, csak úgy általánosságban nem értettem ezt a megállapítást.lluisllach89 írta:Istenemferninho írta: miért is? itt is ugyanúgy egy vonaltól kell nézni, hogy hol áll a játékos...
csak az nem egy játékos vonala, hanem a félpálya.![]()
![]()
Ami necces, az mindig egy konkrét vonal. A felező is az, csak a csávó bő 1 méterrel hátrébb volt, az meg a szokásos leskérdést ugye eldöntené. .
Istenemferninho írta: miért is? itt is ugyanúgy egy vonaltól kell nézni, hogy hol áll a játékos...
csak az nem egy játékos vonala, hanem a félpálya.
MessiFan91 írta:miért ne lenne probléma???szajko írta:szabálytalan volt Benzema,de nem probléma...