Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Benzema tuti fault-olt, de semmi baj...#David Villa# írta:Mocsok, büdös életbe, ez most a bírón ment el. Hihetetlen, hogy nyomják ezeket
miért ne lenne probléma???szajko írta:szabálytalan volt Benzema,de nem probléma...
miért is? itt is ugyanúgy egy vonaltól kell nézni, hogy hol áll a játékos...lluisllach89 írta:Nincs kizárva, de ez neccesebb volt, ugye nincs kérdés akkor ha valaki a saját térfelélől indul.MessiFan91 írta:1-1 az elvett gólok aránya![]()
a feje belógott,lesen voltMessiFan91 írta: Én láttam a lassítást, Ramos tényleg nem volt lesen, de igazad van, ha a Mallorca berúgja, akkor már nem sok esélye van a Relanak
Én láttam a lassítást, Ramos tényleg nem volt lesen, de igazad van, ha a Mallorca berúgja, akkor már nem sok esélye van a Relanaklluisllach89 írta:Nincs kizárva, de ez neccesebb volt, ugye nincs kérdés akkor ha valaki a saját térfelélől indul.MessiFan91 írta:1-1 az elvett gólok aránya![]()
De egy suttyó kis csapat 2-vel (!) ment volna full jogosan, míg a Madrid mindenképp behúzza. Természetesen az erősebbet is tilos tolni, de a meccset JOBBAN befolyásolta a Mallorca annulált gólja. És akkor még nem láttunk tiszta lassítást Ramosról, persze lehet h az is les volt, sőt.
De a meccset eldöntötte volna a Mallorca gólja, ami tisztább volt mint egy norvég gleccser.
Nincs kizárva, de ez neccesebb volt, ugye nincs kérdés akkor ha valaki a saját térfelélől indul.MessiFan91 írta:1-1 az elvett gólok aránya![]()
ez is igaz...Robcsyy írta:csak nem mind1, hogy mikor veszi el...MessiFan91 írta:1-1 az elvett gólok aránya![]()
csak nem mind1, hogy mikor veszi el...MessiFan91 írta:1-1 az elvett gólok aránya![]()
ez nem jogosítja fel marist,hogy többet tegyen zsebre(bár akkora zseb nincs is). jól csinálja ezt a vezetésZsolti95 írta: igaz de ha jól tudom altintop is többet keres nála pedig még madrid mezben nem is láttam
igaz de ha jól tudom altintop is többet keres nála pedig még madrid mezben nem is láttamdaffy írta:dm 30+ millió volt és 1.8at keres. 2 hónap remek játék után ne akarjon egyből 8at keresni. aláírta,viselje el. év végén úgyis kap emeléstZsolti95 írta:Di Maria csak 2 milliót keres egy évben????ő az egyik legjobb madridi mostanában. ezek szerint dzsudzsi többet keres úgy h alig játszott a ruszkiknál