Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja hát igen.ferninho írta:a válaszod, frappáns volt, igaz és még tetszett isMi a nevetség tárgya? Remélem a válaszom, nem pedig a minket illető jelző. És Pepe fejelt nem Ramos
bocsi ezt meg most én nem értem.Subinho írta:igen!!! mit írtam? ha hétvégén a Valencia nem csak döntetlent játszik...FCB.Gabesz írta:ezt te komolyan átgondoltad?Subinho írta:az a helyzet, hogy mindenki a Reallal foglalkozik, pedig lassan hátrafelé is kell tekingetni. ha hétvégén a Valencia nem csak döntetlent játszik, akkor meleg lenne a pite...
jelenleg:
1 Real Madrid 43 pont
2 Barcelona 38 pont
3 Valencia 34 pont - ha nem döntetlen, akkor = 36 pont, vagyis 2 pont hátrány!!!!!
te komolyan kérdezed??? még 1 pontvesztés és meleg lehet a pite.....
a válaszod, frappáns volt, igaz és még tetszett isMi a nevetség tárgya? Remélem a válaszom, nem pedig a minket illető jelző. És Pepe fejelt nem Ramos
Én is sajnos ezt érzem. Hiába játszanak magukhoz képest gyengén, az ilyen meccseket is be szokták húzni -sajnos-. Azért az viszont már meccsek óta szemet ütött, hogy Di Mariá hiánya nagyon megfogta őket. A srác a sérüléséig 14 gólpasszt adott, ami nagyon nem rossz.S.Agüero írta:úgyis nyernek, ne éljétek bele magatokat.
muhahahalluisllach89 írta:Így van. A szezon legmegpróbálóbb sorozatában a világ valaha volt egyik legjobb csapata előtt vezettek 5 ponttal.CsacsMate írta:Érik az, amit mondtam délutánFejben sehol nincs a madrid.
igen!!! mit írtam? ha hétvégén a Valencia nem csak döntetlent játszik...FCB.Gabesz írta:ezt te komolyan átgondoltad?Subinho írta:az a helyzet, hogy mindenki a Reallal foglalkozik, pedig lassan hátrafelé is kell tekingetni. ha hétvégén a Valencia nem csak döntetlent játszik, akkor meleg lenne a pite...
Így van. A szezon legmegpróbálóbb sorozatában a világ valaha volt egyik legjobb csapata előtt vezettek 5 ponttal.CsacsMate írta:Érik az, amit mondtam délutánFejben sehol nincs a madrid.
Ebből az 5 meccsből max. a Getafe ellen tudok egy pontvesztést elképzelni. Otthon nem fognak pontot hullajtani, míg a Rayo nagyon szerény képességű csapat... Hajrá Mallorca.Barcaman14 írta:Egyik sem tűnik egy megoldhatatlan feladatnak!shutterisland írta: amúgy ez elkövetkezendő 5 meccsük : zaragoza (o), getafe (i), levante (o), racing (o), rayo (i)Max. az 5-ből egyszer el tudok képzelni egy meglepetésszerű pontvesztést, mert az akármikor benne lehet. De a következő 5 meccsükhöz képest, mindenképpen nehezebb lesz a mai mallorcai kirándulás.
volt egy eset amikor harcoltak a labdáért, de a kommentátor csak azt jegyezte meg, hogy visszarúgott a mallorcai. és előtte ütött, még szinte fekve, ezért rúgott visszaa csávó.ferninho írta:akkor tényleg lemaradtam róla....![]()
melyik esetnél volt? vagy mikor?
marcelo neve mond valamit?ferninho írta:írd már le, hogy megint miről maradtam le....levproff írta:szokásuk ütni?
kérlek szépen...
írd már le, hogy megint miről maradtam le....levproff írta:szokásuk ütni?