Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2012.01.14. 19:04:00

Subinho írta:az a helyzet, hogy mindenki a Reallal foglalkozik, pedig lassan hátrafelé is kell tekingetni. ha hétvégén a Valencia nem csak döntetlent játszik, akkor meleg lenne a pite...
ezt te komolyan átgondoltad?
socio66

2012.01.14. 18:27:11

általában akkor veszít pontot a két csapat,ha nem koncentrál eléggé a meccsre,tudat alatt lebecsüli az ellenfelet,stb. itt olyanról már nincs szó hogy játékban bármelyik ellenfél is felveszi a kesztyűt a két naggyal, ha komolyan állnak neki egy meccsnek,lényegtelen ki az ellenfél.
ebből kiindulva a mai meccsükön a látszólag könnyű ellenfél és a közelgő klasszikus akár okot is adhatna a könnyelműségre.
persze ha fejben ott lesznek,akkor simán behúzzák,de én inkább az ilyen meccseken reménykedek,mint a rangadóként beharangozott sörmeccseiken.
Subinho
Director del Fútbol

2012.01.14. 18:20:47

az a helyzet, hogy mindenki a Reallal foglalkozik, pedig lassan hátrafelé is kell tekingetni. ha hétvégén a Valencia nem csak döntetlent játszik, akkor meleg lenne a pite...
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.01.14. 18:11:08

Reménykedjünk, hogy a Mallorcának sikerül legalább egy döntetlent elérnie, nekünk pedig holnap meg kell verni a Betist.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.14. 16:54:38

igen, de mikor várjuk a botlásukat sevillák,valenciák,atleticok ellen, akkor mindig az van (és talán jogosan), hogy ne itt várjuk a pontvesztést, hanem majd valamikor a kicsik ellen, full váratlanul...hát most itt lesz pár, papíron a könnyebb kategóriába tehető meccs, hajrá. :D

amúgy igazuk van azoknak, akik szerint "csak saját magunkkal kell foglalkozni, nem a madriddal"...csak hogy az ő kezükben van a bajnokság innentől, úgyhogy..
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.01.14. 16:43:00

shutterisland írta: amúgy ez elkövetkezendő 5 meccsük : zaragoza (o), getafe (i), levante (o), racing (o), rayo (i)
Egyik sem tűnik egy megoldhatatlan feladatnak! :roll: Max. az 5-ből egyszer el tudok képzelni egy meglepetésszerű pontvesztést, mert az akármikor benne lehet. De a következő 5 meccsükhöz képest, mindenképpen nehezebb lesz a mai mallorcai kirándulás.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.14. 16:28:14

ferninho írta:
shutterisland írta: mivel kivették a sport1 és sport2-t (köszi primcom kábel..) ezért nem is látom a meccset :D
http://onlinetvkeresre.eu/

itt tudod nézni majd a meccseket (gondolom a Barca meccset szeretnéd megnézni), regisztrálj, kéréseknél kérd a meccset és majd amikor lesz a meccs, csak kiválasztod melyik közvetítésnél megy a meccs és élvezheted teljesen jó minőségben a Sport TV varázsát :lol:
köszi, ezt már olvastam valahol, csak megfeledkeztem amúgy róla, bár egy barca meccset még arab kommentátorral is meg szoktam nézni :D

real meccsen meg csak akkor kapcsolódok be, ha 2-vel visz az ellenfél, és 5 perc van hátra :D :D
peccerta
Jugador del Barça

2012.01.14. 16:21:47

shutterisland írta:
Valóban... és ez lesz a 4.
reméljük, de nagyon jó lenne, ha a classicóig 3 pont (vagy kevesebb) lenne az előny...ha úgy jönnek ide, hogy 5 ponttal visznek előttünk, akkor az túlságosan megnyugtató lehet :D

amúgy ez elkövetkezendő 5 meccsük : zaragoza (o), getafe (i), levante (o), racing (o), rayo (i)
Itt inkább az a probléma:mi veszítünk túl sok pontocskát.
Cruyff

Milliónyi gyerek van a világon, akik előtt egy nagyon rossz példa jár, és a Madrid ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Amióta elment Valdano, a dolgok csak rosszabbodtak. Valdanóról mondhat mindenki, amit akar, de azért ő egy úriember. Lehetséges, hogy Mourinho egy nagyon jó ember privát környezetben, és nagyon jó edző is, de amit a világ számára mutat, az egészen más. És a klub kötelessége lenne megváltoztatni ezt a helyzetet.
ferninho
Madridista

2012.01.14. 16:21:24

shutterisland írta: mivel kivették a sport1 és sport2-t (köszi primcom kábel..) ezért nem is látom a meccset :D
http://onlinetvkeresre.eu/

itt tudod nézni majd a meccseket (gondolom a Barca meccset szeretnéd megnézni), regisztrálj, kéréseknél kérd a meccset és majd amikor lesz a meccs, csak kiválasztod melyik közvetítésnél megy a meccs és élvezheted teljesen jó minőségben a Sport TV varázsát :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2012.01.14. 16:22:18-kor.
madridista
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.14. 16:14:54

Valóban... és ez lesz a 4.
reméljük, de nagyon jó lenne, ha a classicóig 3 pont (vagy kevesebb) lenne az előny...ha úgy jönnek ide, hogy 5 ponttal visznek előttünk, akkor az túlságosan megnyugtató lehet :D

amúgy ez elkövetkezendő 5 meccsük : zaragoza (o), getafe (i), levante (o), racing (o), rayo (i)
peccerta
Jugador del Barça

2012.01.14. 15:58:58

daffy írta:
peccerta írta:Én sem fizikailag gondoltam a tartalékolást,inkább fejben.
Biztos vagyok benne ők remegnek jobban,és ha megint elpáholjuk a Realt odahaza, valaki feje hullni fog.

Mallorca ügyes kis csapat,szerintem nem nyer ma a Real.

Legyen igazam:)
olyan ügyesek,hogy 9ből 3at nyertek otthon :D
ha nyer a barca a tavaszi klasszikuson,akkor mi van? semmi,van még előny. senki feje nem hullhat ettől. mou nem egy és nem két clasicot bukott el,mégsem merült fel a kirúgás veszélye,a köv meccsnél pedig a jelen állás szerint "kisebb" a tét,mint eddig,mert 5 az előny

Valóban... és ez lesz a 4. :)
Cruyff

Milliónyi gyerek van a világon, akik előtt egy nagyon rossz példa jár, és a Madrid ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Amióta elment Valdano, a dolgok csak rosszabbodtak. Valdanóról mondhat mindenki, amit akar, de azért ő egy úriember. Lehetséges, hogy Mourinho egy nagyon jó ember privát környezetben, és nagyon jó edző is, de amit a világ számára mutat, az egészen más. És a klub kötelessége lenne megváltoztatni ezt a helyzetet.
daffy
Madridista

2012.01.14. 15:55:27

peccerta írta:Én sem fizikailag gondoltam a tartalékolást,inkább fejben.
Biztos vagyok benne ők remegnek jobban,és ha megint elpáholjuk a Realt odahaza, valaki feje hullni fog.

olyan ügyesek,hogy 9ből 3at nyertek otthon :D
ha nyer a barca a tavaszi klasszikuson,akkor mi van? semmi,van még előny. senki feje nem hullhat ettől. mou nem egy és nem két clasicot bukott el,mégsem merült fel a kirúgás veszélye,a köv meccsnél pedig a jelen állás szerint "kisebb" a tét,mint eddig,mert 5 az előny
peccerta
Jugador del Barça

2012.01.14. 15:52:45

Én sem fizikailag gondoltam a tartalékolást,inkább fejben.

Cruyff

daffy
Madridista

2012.01.14. 15:49:34

peccerta írta: Persze MOU elmondta,fontosabb a bajnokság stb,de biztos vagyok benne hogy erősen tartalékolni fognak a jövő heti meccsre.
ha minden igaz,a legerősebb real kezdő lép pályára. akár a barca elleni felállást is próbálgathatja mou
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.14. 15:45:32

pedig ha nem veszítenek pontokat (és ez nem csak 1 meccsre érvényes, mert mi is fogunk még botlani) akkor előjön az a szitu, hogy ha oda-vissza csapjuk őket, az sem lenne elég :D az meg bántó.

mivel kivették a sport1 és sport2-t (köszi primcom kábel..) ezért nem is látom a meccset :D de utóbbi időben felesleges is nézni, csak felszabja az embert, hogy mindenhogy nyernek, vagy mákkal, vagy bíróval, vagy csak simán, de mindenhogy.

de ma megígérem, hogy nem fogok a topicba sóhajtozni. ( pedig majd meglátjátok, hogy ezeken fog múlni azt első hely :D )
ronaldinho89
Capitá del Barça

2012.01.14. 15:42:41

Természetesen a legjobban örülnék egy real pontvesztésnek ( még a mix sem érdekelne) de kb sztem simán huzzák be majd a meccset. nem nagyon szoktak tartalékolni. persze fontos nekik a kupa meccs, de nyerni fognak ma. ( viszont a szerdait már nagyon várom és kíváncsi vagyok.)
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
peccerta
Jugador del Barça

2012.01.14. 15:40:01

Szerintem nagyon is sanszos, pont-pontok vesztése a Realnak.

Persze MOU elmondta,fontosabb a bajnokság stb,de biztos vagyok benne hogy erősen tartalékolni fognak a jövő heti meccsre.

Nekik ez lassan létkérdés,már mint hogy a Bernabeuban legyőzzék a Barcát,esetlegesen CR végre mutasson valamit,főleg hogy egyre többet kritizálják,de mondhatnám itt MOU-t is,neki sem túl fényes a Barca elleni statja.

Szóval ha csak kicsit is "lazulni fognak" ez a csapat elkaphatja a Realt.
Cruyff

dak900
Jugador del Barça

2012.01.14. 15:09:33

CsacsMate írta:Ki gondolja rajtam kívül úgy, hogy ma sanszos a madridi pontvesztés? :) Valahogy van egy olyan érzésem. :) A pihentetésből kifolyólag nem fogják magukat túlhajtani, vagy egygólos meccset láthatunk maximum.
Erre akkor látok esélyt, ha a Reál 9 emberrel fejezi be a meccset... :roll:
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.14. 15:07:48

daffy írta:
CsacsMate írta:Ki gondolja rajtam kívül úgy, hogy ma sanszos a madridi pontvesztés? :) Valahogy van egy olyan érzésem. :) A pihentetésből kifolyólag nem fogják magukat túlhajtani, vagy egygólos meccset láthatunk maximum.
nincs nagy pihentetés. mourinhonak is fontosabb a bajnokság,mint a kupa,mert ezt reális eséllyel be lehet húzni. a kupa megvolt tavaly,abból ki lehet esni és az a kisebb baj
Végülis logikus a dolog. Azért reménykedek egy pontvesztésben. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
daffy
Madridista

2012.01.14. 15:03:28

nincs nagy pihentetés. mourinhonak is fontosabb a bajnokság,mint a kupa,mert ezt reális eséllyel be lehet húzni. a kupa megvolt tavaly,abból ki lehet esni és az a kisebb baj
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.14. 14:56:57

Az a baj, hogy náluk mostanában már a cserék is simán behúzzák a meccseket. Örülnék egy Real pontvesztésnek (gondolom nem egyedül), de nekem vhogy egy utópiának tűnik, hogy rajtunk kívül bárki ellen is pontot veszítsenek. Ne legyen igazam :!:
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Deus
Boixos Nois

2012.01.14. 14:53:46

nem fog veszíteni pontot, nyugi.
KépKép
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.01.14. 14:49:19

Ki gondolja rajtam kívül úgy, hogy ma sanszos a madridi pontvesztés? :) Valahogy van egy olyan érzésem. :) A pihentetésből kifolyólag nem fogják magukat túlhajtani, vagy egygólos meccset láthatunk maximum.
levproff
Director del Fútbol

2012.01.14. 14:41:15

csabooo írta:A Messis képen, azért a háta mögött Abidal (?) azért fut gólörömmel ünnepelni :) 8)
szerintem az Eto'o :)
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
csabooo
Capitá del Barça

2012.01.14. 14:29:12

A Messis képen, azért a háta mögött Abidal (?) azért fut gólörömmel ünnepelni :) 8)
Barça,Barça,Baaarça!!!
Válasz küldése