USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.14. 12:17:21

Eazzy írta:Na pihiztik a srácok egy kicsit aztán aláztak egyet a nem túl acélos Washington ellen. Most holnap megint velük toljuk, azt is be kell húzni. Elnézve a Bostont...hát alig várom, hogy megverjük őket...a legjobb defense van nálunk széles e világon :D Na jó nem a legjobb, de eléggé Top egyelőre, ráadásul nekünk igazán azok ellen van nehéz dolgunk ahol a palánk alatt uralom van, mert mi elég undersized vagyunk magas posztokon. Mivel a Celtics meg hulladék idén a palánk alatt, így nem félek. Ráadásul a fiataljaink megalázóan le fogják futni a nagy öregeket.
Hát igen, valami kis tisztelet azért jó lenne egy olyan csapattal szemben, ahol a kezdő 5-ösből legalább 3 hall of fame lesz... Nem tudhatod, hogy mikor jön ki ezekből az "öregekből" (Allenen kívül, mert ő konstans jól teljesít) egy olyan teljesítmény, hogy köpni nyelni nem tudtok. Én tisztelem a Phillyt, de épp ezért benned is lehetne tisztelet. Nem megy nekünk ez tény, ha így marad, akkor esélyünk sincs, 1. vagy második kör a Po-ban. ( bejutni, még bejutunk), ez is csak attól függ,hogy milyen helyezést érünk el. Ha 6-8 közt, akkor 1. kör... Ha az előtt, akkor meg lehet a második. Persze, ha ez így marad... Azonban én abban bízom, hogy ez valóban azért van, mert nem tudtunk edzeni, most sem sokat tudunk, mert állandóan meccsek vannak és éppen ezért ez egy öreg csapatnál nagyon nagy hátrány. Ebben az esetben kell az idő. Másban nem tudok bízni, abban biztos vagyok, hogy PP ettől tud jobbat, hisz rajta és Allenen nem látszódott tavaly sem a kor, nem hiszem, hogy ez egy 3/4 év alatt megváltozott volna az esetében. Csak kell neki az idő, ő még annyit sem edzett a sérülése miatt. KG, ha hasonló statot hoz, mint tavaly ( az a 14 pont, 6-8 pati szerintem meg lehet), akkor elégedett leszek, de az ő teljesítményét kiegyensúlyozottan ki kell egészítenie egy Bassnak, akitől legalább ennyi kell, ha komolyan labdába akarunk rúgni. JO meg abszolút lutri, hol nagyon jó, hol szinte semmit sem tesz hozzá és ez utóbbi a gyakoribb. Valamilyen trade, ahol nyerünk egy centert a fél szezon körül, jó lenne, mert sem Wilcox, sem Jo nem elég jó megoldás, attól már az is jobb, ha Garnett és Bass kezd ott. Ez meg önmagában azért nem jó, mert Bass Garnett mögé kell, hogy levegye az öreg válláról a terhet. Igazából centerbe egy nagyon jól lepattanozó és védekező, közepes támadó játékos kellene (Perk :( ). Talán valami tradet meg tudunk húzni a félszezon tájékán, bízom Ainge-ben és azért a jelenlegi keretben is, de néha ez nehéz.
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.14. 12:15:59

Eazzy írta:
Bob_Marley írta:szerk: Eazzy meglátjuk :twisted: Azért egy kis respect lehetne :lol: Philly jó, de megütünk titeket :mrgreen:
Micsoda, ezt totál riszpektből írtam. Ha nem lenne, akkor azt írom, hogy darabokra tépünk titeket, és a vérző popólyukatokba sót szórunk, majd kitűzzük PP darabjait elrettentő példának a stadijon bejárataihoz. :twisted:
Viszont néha tényleg baromi nagyképűnek tűnik egy-két hsz-ed :) Persze, lehet, hogy nem úgy gondolod, de ez jön le :) Jó a Sixers, én is szurkolok nekik, de azért nem egy világverő gárda még most sem...de még ha az is lenne, akkor sem lenne helytálló egy-két megjegyzésed :)
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.14. 12:04:46

Bob_Marley írta:szerk: Eazzy meglátjuk :twisted: Azért egy kis respect lehetne :lol: Philly jó, de megütünk titeket :mrgreen:
Micsoda, ezt totál riszpektből írtam. Ha nem lenne, akkor azt írom, hogy darabokra tépünk titeket, és a vérző popólyukatokba sót szórunk, majd kitűzzük PP darabjait elrettentő példának a stadijon bejárataihoz. :twisted:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.14. 11:50:01

Én úgy gondolom, hogy meglátszik sajnos a kor, de ez eddig is így volt, viszont ettől függetlenül oda tette magát mindenki annyira, hogy legalább a védőpattanók meglegyenek!
Mi egy védekező csapat vagyunk, támadópattanóért Rondo-n kívül nem megy senki, mert nem vagyunk elég atletikusak, s nem tudnánk visszaérni lerohanás ellen!Viszont pl KG-n látszik, hogy nem bír felugrani, gyakorlatilag felteszi a kezét, s pöczizzük jobbra-balra a labdákat a védőpattanónál!
Garnett azért rutinból, s azzal, hogy anno kivételes pattanózó volt, remekül helyezkedik, de ez olykor kevés!Doc mindig is elmondta, hogy PP-nek 5 pattanó körül kellene szednie, ezzel kisegítve a nagyokat, ez mostanában a lehetetlen kategória, látva PP játékát!Faramuci a mi játékunk, mert mint írtam nem megyünk támadóért, ezért elengedhetetlen, hogy jó dobószázalékban dobjunk, amihez adott egy remek irányító Rondo, aki megtalálja a réseket, de az openeket be kell vágni!KG-Bass tegnap nagyon sok tiszta opent kihagyott!Védekezésben meg elengedhetetlen, hogy a védőpattanókat begyűjtsük, de jelenleg egyik oldalon sem működik a játék!

Igazából mint szurkoló azt rossz nézni, hogy nem láttam az arcokon az akarást sem!Persze szünetben biztos nagy leszabás volt az öltözőben, mert felpörögött 1-2 ember, de addig PP aki a kapitány szó nélkül üldögélt le a padra, vagy úgy sétált le félidőben mintha mi vezetnénk minimum 20-al!KG-től sem láttam egy mellütést, vagy a csapattárs meglökését!
Volt egy időkérés, amikor Doc mint szódás a lovát kiosztott mindenkit, s kérdezte, hogy szerinted jó dobásod volt Paul aztán ezt kérdezte KG-től is, s mély csend, ilyenkor egy kapitánytól azt várom felmenjen benne a pumpa, s ha csak 2 percet is bír a lába de úgy menjen fel, hogy "megeszem" a labdát, KG-nél ezt nem is kellene mondani, aztán felmentünk s mintha Váci utcán szép nyári időben néznék a kirakatokat, csak mi a Bulls játékosokat néztük, hogy milyen ügyesek, gyorsak!

Vagy az van, hogy elfáradtunk már most (Allent kiveszem, mert ő tényleg úgy mozog mint 10 évvel ezelőtt), ami egy esetleges Rondo körüli cserével sem tudunk kompenzálni, vagy szimplán már most tartalékolunk!Illetve nyilván az is benne van, hogy nem edzettünk, s fizikailag még a szokásosnál is mindenki a béka feneke alatt van!
Ma vereséget könyvelek el 4-7el fogunk állni :twisted: :roll: Úgy hogy megvertük 2szer a Wizardsot, 1szer a Jersey-t egyszer a Pistonst, nemhogy 50% feletti csapatokat nem tudtunk megverni, de jelenleg egy Cavs elleni vagy MIlwaukee is ki-ki meccsnek érzek!

Hozzáteszem ez most valóban mély csalódottságomban írom, s meg kell jegyezni, hogy tegnap is a második félidő jó volt, végre volt besegítés védekezésben, végre agresszívak voltunk, végre egy kis Celtics pride volt, de megint lejátszottunk úgy egy első félidőt, hogy a teljes tanácstalanság, kilátástalanság!Ezt csináljuk 3 meccs óta, hogy első félidőben építjük a Gardent, s dobáljuk a téglát, majd miután már fütyül mindenki a csarnokban csak azért is mentalitással odatesszük magunkat!
PP-nek meg olyan szinten rosszul megy, hogy hihetetlen ezt meg nem bírjuk el legutóbbi 3 meccsen 8/34 a mezőnymutatója.....
És Doc tökéletesen elmondta, ahogy elől kihagyjuk a dobásokat, úgy megy fel az ellenfélnél a mentális rész, s persze elől bedobálják a bravúrt nekünk, ami rendjén is van, mi meg teljes apátiába esünk!Ez megy mostanában, lelkileg nagyon gödörben a csapat! :roll: :cry:

Na de majd Kalap felvidít minket egy kis pozitív összegzéssel!Hozzáteszem, én is bízok a fiúkban, mert ahogy kis energy van, s tűz megint mosolyogva nézem őket, még ha ugyanúgy kis is hagynak opent, vagy elszedik a lepattanót előlük!
Tegnap gyakorlatilag a 3ik negyedig egy ún. "hustle playt" nem láttam, na ez viszont kiakasztó! :lol:

szerk: Eazzy meglátjuk :twisted: Azért egy kis respect lehetne :lol: Philly jó, de megütünk titeket :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.01.14. 11:47:03

Rose sokkal okosabban játszik. Szinte csak akkor vállal dobást amikor úgy érzi ez most be fog menni, és be is vágja a triplákat. Sokkal hasznosabban játszik, és Rip érkezésével még jobb lett a csapat tavalyhoz képest. Szerintem Miami-Bulls konferencia döntő lesz, viszont másként fognak alakulni a dolgok. Heat meg kemény ellenfeleket kap az utóbbi időben. Lakers meg Kobe nélkül sehol sem lenne, de ezt eddig is tudtuk :D
Robcsyy
Entrenador del Barça

2012.01.14. 11:32:41

egész jól áll a miaminak ez a sz.opóálarc. bejön :lol:
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.14. 11:29:06

matador írta:
Tocy írta: .a Bulls viszont baromi erős. Annak ellenére, hogy Rose csupán 20 pont körül átlagol..
Nagyon összeállt a csapat hála ég.

Boozer, Deng a tavalyinál is jobban tolják, Brewer és Korver is hozza magát szinte mindig, a palánknál pedig akár Noah, akár Asik képes megbízhatóan teljesíteni, szedegetik a lepattanókat rendszeresen.

Rose pedig idén valóban kevesebbet dob, de azok a pontok... igazi vezér, akkor játszik a legjobban, amikor leginkább szükség van rá, a negyedik negyedben szinte mindig győzelembe tolja a Bullst. Ez lehet a legnagyobb erőssége a Chicagonak a play-offban, hogy Rose egyre inkább csapatban gondolkozik, a győzelem érdekében játszik, nem a dupla-duplákért.
Hát tavaly ment úgy el Bulls-győzelem, hogy Rose ugyan 30 pont körül dobott, csak 35%-kal...most 45 körül dob, viszont 8-9 assist is a neve mellé kerül általában.

Nálunk most Wade csak 12 pont, lehet meg is sérült. James megint 35 pont, emellett 5 pattanó és 6 assist, egy szavam se lehetne, ha fontos pillanatban nem hagyott volna ki 2 büntetőt...a vonalról múltkor sem nagyon ment neki, most is 11/6, ettől jobb kellene, mert elég sokat faultolják. Viszont a padunk hozzátett 30 pontot, ebből 25öt Haslem és Cole, Haslem emellé még 11 lepattanót is begyűjtött! Ahogy írtam korábban, a padunk hiánya most is kijött, a kezdő ötösön kívül ez a két ember tudott csak érdemben hozzátenni, és rajtuk kívül csak Battier és Pittman tudott pontot dobni ( 2 ill. 3 ), a többiek semmit. Óriási probléma ez, ha ezen nem tudunk változtatni, és folyamatosan játszani kell ennek a 7 embernek, akkor mi is ugyanúgy fáradtak leszünk a PO-ra, mint egy öregecske Dallas v Boston.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.01.14. 11:27:57

Na pihiztik a srácok egy kicsit aztán aláztak egyet a nem túl acélos Washington ellen. Most holnap megint velük toljuk, azt is be kell húzni. Elnézve a Bostont...hát alig várom, hogy megverjük őket...a legjobb defense van nálunk széles e világon :D Na jó nem a legjobb, de eléggé Top egyelőre, ráadásul nekünk igazán azok ellen van nehéz dolgunk ahol a palánk alatt uralom van, mert mi elég undersized vagyunk magas posztokon. Mivel a Celtics meg hulladék idén a palánk alatt, így nem félek. Ráadásul a fiataljaink megalázóan le fogják futni a nagy öregeket.
matador
Jugador d'estrella

2012.01.14. 11:01:29

Tocy írta: .a Bulls viszont baromi erős. Annak ellenére, hogy Rose csupán 20 pont körül átlagol..
Nagyon összeállt a csapat hála ég.

Boozer, Deng a tavalyinál is jobban tolják, Brewer és Korver is hozza magát szinte mindig, a palánknál pedig akár Noah, akár Asik képes megbízhatóan teljesíteni, szedegetik a lepattanókat rendszeresen.

Rose pedig idén valóban kevesebbet dob, de azok a pontok... igazi vezér, akkor játszik a legjobban, amikor leginkább szükség van rá, a negyedik negyedben szinte mindig győzelembe tolja a Bullst. Ez lehet a legnagyobb erőssége a Chicagonak a play-offban, hogy Rose egyre inkább csapatban gondolkozik, a győzelem érdekében játszik, nem a dupla-duplákért.
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.14. 10:31:54

Nekem akkor Iverson és a Sixers volt a kedvencem, miattuk szerettem meg az NBA-t, illetve valóban, az a Kings baromi látványos játékot játszott! Aztán kb 2004-től Wade és a Miami a favorit. Illetve Torontoban még Carter is TOP3 volt nekem!

Zsinór 3. vereség, ezúttal a Denvertől...most már sok lesz :? Hiába a viszonylagos jó játék, ha nincs belőle győzelem. A Bulls legyőzte a Bostont, a Kelták nem mondhatni, hogy jól állnak...a Bulls viszont baromi erős. Annak ellenére, hogy Rose csupán 20 pont körül átlagol...Bob, mi az oka annak, hogy ennyire hatástalanok vagytok a palánk alatt? Egy meccsen durván 5 perc az, amikor hozzátok a szokásos jó játékot, a többi csak szenvedés, nincs pattanó, nem mennek be a dobások, nem működik semmi...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.13. 22:53:43

Kalap tökéletesen leírta!
1-2 dologgal én szubjektíven kiegészíteném :lol:
Nets akkor keleten erős volt, de magas emberek híján esélyük sem volt a Lakers ellen!Azokban az időkben kezdtem el nézni (túlzás, DSF meg 1-2 TV3as meccs :)), s akkor imádtam meg a Celticset, mikor a 4ik negyed előtt valami brutális hátrányból fordítottak!És pont adta a TV3 :lol: Walker-PP jó kis csapat volt!+Kings, szerintem a Webber féle Sacramentot mindenki szerette, annyira okos kosárlabdát játszották, s mellette látványosat, hogy az nagyon ritka, kár a Lakers elleni buktákért, ráadásul ott voltak érdekes meccsek, de ez már a múlt :lol:!
A pár évvel ezelőtti Magicnek valóban nem volt sok esélye a Lakers ellen, de kis szerencsével (felejthetetlen Courtney Lee pár mp-s kihagyott alley oopja) szorosabbá tehették volna a döntőt, s kifejezetten szimpatikus csapat volt, s azért Nelson hiányát megérezték!

szerk: örömmel lehet visszaemlkéezni ezekre a csapatokra, de még fellehetne sorolni párat :)

ezt meg most találtam:
http://www.youtube.com/watch?v=n9l0Cgr8 ... re=related
KG-től ilyen hév kellene ma is, s nem csak a padon :lol:
Rondo milyet grimaszol a háttérben :lol:

szerk: újabb vereség, pedig -20-ban is voltunk, de a 4ik elejére 1 pontra sikerült feljönni!Első félidő kritikán aluli, volt amikor 5/25 volt a mezőnymutatónk!Az egész mérkőzésen egy darab másodpercig sem vezettünk!Második félidőre megint volta jelek (csak az a baj minden meccsen ezt lehet felhozni, hogy jelek vannak..), s támadásban már TÁMADÓPATTANÓT tudtunk szedni!Addig ez elképzelhetetlen volt!
PP a nagybetűs katasztrófa, Deng mint matchupja szedett egy rakás pattanót, meg persze Noah is!Rondo megint szenzációs volt, riasztó volt az az adat, hogy idén a pontjaink 42%ban benne volt Rondo, vagy assistolt vagy ő dobta!Ez a második legjobb a ligában, első Bryant!Allen megint fontos távoliak, KG első félidő teljes anomália, Bass-szel együtt, de a második félidőre feljavultak!
Rose meg a 4ikben hátára vette a Bullst, több bravúrkosara volt!Teljesen megérdemelt a bikák sikere, s az első félidei produkciót megint nehéz értékelni!3ik hazai vereségünk zsinórban holnap Indiana idegenben.....
Azért LETS GO CELTICS :lol:
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.13. 22:42:29

Kalap1988 írta:
Tocy írta:Nekem is nagyon jónak tűnik most a Heat, a zsinór 2 L ellenére is. Bosh is egész yo, 19pont-8pattanós átlag, és még jól is játszik. A legnagyobb baj nálunk igazából a pad lehet, 2-3 poszton nincs minőségi csere. Irányítóban Chalmers-Cole rotálva, 4esben Haslem, C-ben pedig már a visszatérés küszöbén Miller.

Amúgy még az All-Starról jutott eszembe, a Kelet vs Nyugatról, hogy én mióta követem az NBA-t, csak a Detroit, a Celtics és a Heat nyert bajnokságot Keletről, uralkodott a Lakers-Spurs páros, valamint tavaly a Dallas. Annak ellenére, hogy Keleten azért mindig ott volt egy vagy több bivalyerős csapat...habár lehet, hogy ez csak az utóbbi években van így? Mennyire volt erős Iversonnal a Sixers, vagy utána a két döntőt is bukó Nets, vagy a győzelem után döntőben elbukó Pistons, vagy később a Magic?
Az utóbbi 2-3 évben emelkedett felül kellett, előtte kb 2004-től Nyugaton volt egy Spurs, egy bivalyerős Phoenix, egy szintén erős Dallas és később a Lakers is, keleten nem volt 3-4 ilyen erős csapat. A Sixers nem volt annyira erős, egy jól összerakott alakulat volt Iverson köré, jó játékosokkal, de igazából Allen vitte őket a hátán, de nagyon. Nem volt alternatíva. A Nets más kérdés, az valóban igen erős volt, de akkor még ugye a túloldalt Lakers ( én csak Shaq távozása után írtam előbb, 2004-ig a Lakers volt az egyeduralkodó) hatalma rettentő volt Shaq-el és Kobe-val és zseniális kiegészítő emberekkel. Aztán jött egy Pistons, aki verte a Lakerst, szintén brutál csapat volt, volt egy talán nem annyira erős, csak egy bajnokságra készült Miami ( bajnok is lett), a Magicet meg szerintem már tudod ( ők azért nem sok vizet zavartak abban a nagydöntőben). Tehát abban az időben keleten 1 vagy max 2 erősebb ( bajnokesélyesre gondolok) csapat volt, míg nyugaton konstans 3-4. Az más kérdés, hogy az All-staron ez nem mindig számított, hisz kis csapatban is játszott egy-egy megasztár.
'99-től követem az NBA-t, pont Jordan visszavonulása óta, szóval emlékszek ezekre, csak érdekelt innen egy-két vélemény, hogy ti hogyan látjátok :) Inkább költői kérdés volt, hogy annak ellenére, hogy erős csapatok voltak-vannak Keleten, a bajnokságokat mégis szinte mindig nyugati csapat nyerte.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.01.13. 22:18:22

Tocy írta:Nekem is nagyon jónak tűnik most a Heat, a zsinór 2 L ellenére is. Bosh is egész yo, 19pont-8pattanós átlag, és még jól is játszik. A legnagyobb baj nálunk igazából a pad lehet, 2-3 poszton nincs minőségi csere. Irányítóban Chalmers-Cole rotálva, 4esben Haslem, C-ben pedig már a visszatérés küszöbén Miller.

Amúgy még az All-Starról jutott eszembe, a Kelet vs Nyugatról, hogy én mióta követem az NBA-t, csak a Detroit, a Celtics és a Heat nyert bajnokságot Keletről, uralkodott a Lakers-Spurs páros, valamint tavaly a Dallas. Annak ellenére, hogy Keleten azért mindig ott volt egy vagy több bivalyerős csapat...habár lehet, hogy ez csak az utóbbi években van így? Mennyire volt erős Iversonnal a Sixers, vagy utána a két döntőt is bukó Nets, vagy a győzelem után döntőben elbukó Pistons, vagy később a Magic?
Az utóbbi 2-3 évben emelkedett felül kellett, előtte kb 2004-től Nyugaton volt egy Spurs, egy bivalyerős Phoenix, egy szintén erős Dallas és később a Lakers is, keleten nem volt 3-4 ilyen erős csapat. A Sixers nem volt annyira erős, egy jól összerakott alakulat volt Iverson köré, jó játékosokkal, de igazából Allen vitte őket a hátán, de nagyon. Nem volt alternatíva. A Nets más kérdés, az valóban igen erős volt, de akkor még ugye a túloldalt Lakers ( én csak Shaq távozása után írtam előbb, 2004-ig a Lakers volt az egyeduralkodó) hatalma rettentő volt Shaq-el és Kobe-val és zseniális kiegészítő emberekkel. Aztán jött egy Pistons, aki verte a Lakerst, szintén brutál csapat volt, volt egy talán nem annyira erős, csak egy bajnokságra készült Miami ( bajnok is lett), a Magicet meg szerintem már tudod ( ők azért nem sok vizet zavartak abban a nagydöntőben). Tehát abban az időben keleten 1 vagy max 2 erősebb ( bajnokesélyesre gondolok) csapat volt, míg nyugaton konstans 3-4. Az más kérdés, hogy az All-staron ez nem mindig számított, hisz kis csapatban is játszott egy-egy megasztár.
balinteer
Capitá del Barça

2012.01.13. 22:12:23

Valaki tudna egy olyan oldalt ahonnan felvételről visszanézhetem a meccset ingyen? Nagyon fontos lenne srácok...:D
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.13. 22:04:47

Nekem is nagyon jónak tűnik most a Heat, a zsinór 2 L ellenére is. Bosh is egész yo, 19pont-8pattanós átlag, és még jól is játszik. A legnagyobb baj nálunk igazából a pad lehet, 2-3 poszton nincs minőségi csere. Irányítóban Chalmers-Cole rotálva, 4esben Haslem, C-ben pedig már a visszatérés küszöbén Miller.

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.13. 21:01:56

kanty írta: Plusz még lesz egy Bulls-Celtics meccs is, ez is fincsi lesz. Állítólag Rose játszhat már, fantasy miatt ennek örülök.
Hát én nem :lol:
Nagyon fontos a mai meccs nekünk és egy 10-2vel álló Bulls ellen illene is megmutatni az öregeknek!
Főleg hogy ma val. Rondo bőven 40+os lesz Allen is KG meg PP is 35 fölött fog játszani játékidőben, s holnap megyünk a Pacershez, ahova kellenek a friss lábak, mert így sincs erőnk felugrani pattanóért :roll: :? Szóval ha ma bukta, akkor holnapra borítékolható.
A franc kivan ezzel a sűrű szezonnal!

A többi amit írtál abszolút jogos, Heat idén nagyon kemény dió, egyedül a Bullsban látok reális erőt velük szemben keleten!A nagy döntő az más kategória, ott fejben rengeteg számít, s eddig ebben Bosh és James se tudott bizonyítani, nagy feladatok előtt, elfogytak!De Júniusig még van idő :lol:
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.01.13. 20:51:07

Tegnap megnéztem a Clippers-Heat meccset. Azt hiszem, h ez volt az első idei Miami meccs, amit láttam. Bár kikaptak, de elképesztő team. Tavalyhoz képest szerintem sokkal jobbak.

Ok, h tegnap se James és se Wade nem volt a toppon, de nem nagyon hiszem, h őket meglehet majd idén állítani. Persze tudom, h még korán van és a PO-ban sok minden másképp van és a tavalyi döntőre is emlékszem, de kétlem, h megtörténik még egyszer az, mint tavaly.

James-Wade-bosh trió még jobban összeszokik, plusz még van egy Chalmers-Cole irányító párosuk, akik asszem ketten átlagolnak kb. 22 pontot.
Ez a Cole gyerek nagy fogás lehet, padról képes lendületet hozni. Nem nagyon illetődik meg a csapattársakat láttán.
Wade-el amúgy mi van? Ha jól tudom pár meccset kihagyott. Tegnap finoman szólva sem tündökölt és ahogy a statisztikákat nézem, idén eddig elég halovány. Elég pontatlanok a dobásai. Persze még szezon eleje van. :)

Lakers-Cavs meccs lesz ma. Remélem hasonló eredménnyel, mint tavaly januárban. Akkor 56 ponttal nyert a LAL. :) Kíváncsi vagyok a Cavs-ra is. Elég jól kezdtek, 5-5-el állnak. Irvingre kíváncsi vagyok.

Plusz még lesz egy Bulls-Celtics meccs is, ez is fincsi lesz. Állítólag Rose játszhat már, fantasy miatt ennek örülök.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.01.13. 19:58:39

Bob_Marley írta:Yahoon meg olvastam Sheed visszaakar térni, mert unatkozik otthon :lol:
Én elnézném újra a Kelták között! Nagyon csípem az öreget :)

Howard meg nem gyenge. Bár lehetett volna 60 pontos is ha tud normálisan büntetőzni :D
Tocy
Director del Fútbol

2012.01.13. 17:49:17

Game90 írta:Első eredmények az NBA All-Star szavazásról:

East:
Forwards: LeBron James (Mia) 640,789; Carmelo Anthony (NYK) 496,351; Amar'e Stoudemire (NYK) 178,797; Kevin Garnett (Bos) 173,161; Chris Bosh (Mia) 140,601; Paul Pierce (Bos) 94,071; Luol Deng (Chi) 85,086; Andrea Bargnani (Tor) 54,739; Carlos Boozer (Chi) 53,477; Hedo Turkoglu (Orl) 43,154.

Guards: Derrick Rose (Chi) 640,476; Dwyane Wade (Mia) 637,912; Rajon Rondo (Bos) 253,969; Ray Allen (Bos) 174,934; Deron Williams (NJN) 89,128; Jose Calderon (Tor) 42,929; John Wall (Was) 38,025; Richard Hamilton (Chi) 36,418; Kyrie Irving (Cle) 27,713; Joe Johnson (Atl) 23,384.

Centers: Dwight Howard (Orl) 754,737; Joakim Noah (Chi) 75,038; Tyson Chandler (NYK) 61,774; Joel Anthony (Mia) 41,832; JaVale McGee (Was) 24,713; Al Horford (Atl) 23,546.

West:
Forwards: Kevin Durant (OKC) 633,538; Blake Griffin (LAC) 394,264; Dirk Nowitzki (Dal) 231,832; Pau Gasol (LAL) 185,428; Kevin Love (Min) 143,814; LaMarcus Aldridge (Por) 118,268; Tim Duncan (SA) 81,783; Lamar Odom (Dal) 59,686; Metta World Peace (LAL) 39,006; Danilo Gallinari (Den) 34,438.

Guards: Kobe Bryant (LAL) 690,613; Chris Paul (LAC) 540,173; Ricky Rubio (Min) 133,520; Steve Nash (Pho) 118,922; Russell Westbrook (OKC) 107,197; Kyle Lowry (Hou) 90,725; Monta Ellis (GS) 63,696; Manu Ginobili (SA) 50,765; Jason Kidd (Dal) 49,596; Chauncey Billups (LAC) 42,657.

Centers: Andrew Bynum (LAL) 496,597; DeAndre Jordan (LAC) 134,961; Marc Gasol (Mem) 102,116; Nenê (Den) 94,167; Marcin Gortat (Pho) 62,631; Kendrick Perkins (OKC) 41,579.
Rose-Wade-LBJ-Anthony-Howard vs Paul-Bryant-Durant-Griffin-Bynum. Hát a Kelet erősebb még mindig, de egy ilyen gálán mindig minden megtörténhet :D

Amúgy már a 3. Heat-vereség is megvan, sok lesz...múltkor -17ről jött fel a GSW, és hosszabbításban nyert, 1 napra rá a nem gyenge Clippers ellen kell hosszabbításban alkotni...nem csoda, hogy nem ment. Persze ahhoz, hogy idáig jussunk, kellett James brutál rossz mutatója a vonalról. Sixerst sajnos megverte a Knicks, akik erre másnap kikapnak simán...

Lakers-Dallas is beindulóban, viszont a Celtics továbbra sem találja a játékát, még mindig gondok vannak a lepattanókkal, és ahogy írtátok is, gyermeteg hibákat követnek el :D Kíváncsi leszek, mi lesz ebből, egyelőre nem egészen úgy alakul a dolog, ahogy a papírforma diktálná, persze ebben nagy szerepet játszik a sűrített program, és a rettentő kevés felkészülés.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.13. 16:58:28

Legjobb cimborám még középiskolából hatalmas Magic fan, ő rángatott bele az NBA világába!Pont tegnap, hogy itthon vagyok elmentünk sörözni, s beszélgettünk NBA-ről, azt mondta Howardot nem is lenne gond elcserélni, mert annyit nem vesztenének mint sokan gondolják, lehet Dwight is hallotta, mert odatette magát este :)

Ma Celtics-Bulls nem mondok semmit, csak behúzzuk :lol:
Ainge azt mondta, ha nem fejlődünk eredményességben komoly változásokat kell eszközöljön!Ez Rondo sorsát megpecsételheti sajnos :cry:
Jackie MacMullan: Celtics Look Old, Slow, and Sloppy
Én még abszolút bízok benne, hogy akármit mondanak, a BIG3-ben még van benzin

Spurs-Portland meg Denver-Miami jónak ígérkezik még ma!

Yahoon meg olvastam Sheed visszaakar térni, mert unatkozik otthon :lol:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.01.13. 16:44:01

Dwight Howard vs. Golden State:
43 perc, 45 pont, 23 lepattanó, 3 assziszt, 4 steal, 2 blokk, 3 TO, 12/21 mezőnyből, 21/39 büntetőből.

Az a 39 büntető amúgy új rekord, Wilt Chamberlain-nek csak 34 volt 1962-ben :)

És komolyabb meccse is lehetett volna, ha tud büntetőt dobni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.12. 23:30:24

Az tényleg mekkora jelenet volt, s Howardot hagyta fent (ej de meg is néznék egyszer egy ilyeb Celticset, akkor nem lennének pattanó gondjaink)!

Horford 3 hónap off, így az Atlanta nem tudom mihez kezd majd Pachuliával a kezdőben :)
Jól rájuk jár a rúd, nála is vállsérülés mint Hinrichnél :?

KG-t biztos berakják, ő nélküle nincs gála!Ray-PP már neccesebb, főleg, hogy nem hiszem, hogy konf elsők lennénk addigra, s Doc lesz az edző (bár ne így legyen :lol: )

szerk: nézem a NYK-Memphis meccset, Allen te jó ég, imádom Tonyt mindig "megkönnyezem" mikor látom a maciknál, de dobni továbbra sem tud!Egész pályás elindításnál közel távol nincs védő, mindenki elkönyveli a 2 pontot, erre ráteszi a ziccert a gyűrű szélére :)Lepattanót meg nézi, mire összeszedi beérik :lol:
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.01.12. 23:05:16

fcbarca0827 írta:Rosszul értelmezed a dolgot, már ha a 3 öreg alatt a KG, PP, RA 3-ast érted. :D

Keletről és Nyugatról is a közönség a neten szavazza meg a a kezdőötösöket (2 G, 2 F, 1 C)

A 3 öreg + Rondo, max., akkor lesz ott, ha a Kelet All Star edzője behívja őket. :D
Igen, rosszul értelmeztem, de ha a közönség ezt akarja, akkor csak beválogatják őket, még ha nem is mind a 4-et :)
Tavaly nem volt semmi amikor Doc felküldte őket :)
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.01.12. 23:01:53

MessiFan írta:Nem semmi, hogy még idén is ott lesz a 3 öreg + Rondo 8)
Rosszul értelmezed a dolgot, már ha a 3 öreg alatt a KG, PP, RA 3-ast érted. :D

Keletről és Nyugatról is a közönség a neten szavazza meg a a kezdőötösöket (2 G, 2 F, 1 C)

A 3 öreg + Rondo, max., akkor lesz ott, ha a Kelet All Star edzője behívja őket. :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.01.12. 22:58:28

Nem semmi, hogy még idén is ott lesz a 3 öreg + Rondo 8)
Válasz küldése