Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen, valami kis tisztelet azért jó lenne egy olyan csapattal szemben, ahol a kezdő 5-ösből legalább 3 hall of fame lesz... Nem tudhatod, hogy mikor jön ki ezekből az "öregekből" (Allenen kívül, mert ő konstans jól teljesít) egy olyan teljesítmény, hogy köpni nyelni nem tudtok. Én tisztelem a Phillyt, de épp ezért benned is lehetne tisztelet. Nem megy nekünk ez tény, ha így marad, akkor esélyünk sincs, 1. vagy második kör a Po-ban. ( bejutni, még bejutunk), ez is csak attól függ,hogy milyen helyezést érünk el. Ha 6-8 közt, akkor 1. kör... Ha az előtt, akkor meg lehet a második. Persze, ha ez így marad... Azonban én abban bízom, hogy ez valóban azért van, mert nem tudtunk edzeni, most sem sokat tudunk, mert állandóan meccsek vannak és éppen ezért ez egy öreg csapatnál nagyon nagy hátrány. Ebben az esetben kell az idő. Másban nem tudok bízni, abban biztos vagyok, hogy PP ettől tud jobbat, hisz rajta és Allenen nem látszódott tavaly sem a kor, nem hiszem, hogy ez egy 3/4 év alatt megváltozott volna az esetében. Csak kell neki az idő, ő még annyit sem edzett a sérülése miatt. KG, ha hasonló statot hoz, mint tavaly ( az a 14 pont, 6-8 pati szerintem meg lehet), akkor elégedett leszek, de az ő teljesítményét kiegyensúlyozottan ki kell egészítenie egy Bassnak, akitől legalább ennyi kell, ha komolyan labdába akarunk rúgni. JO meg abszolút lutri, hol nagyon jó, hol szinte semmit sem tesz hozzá és ez utóbbi a gyakoribb. Valamilyen trade, ahol nyerünk egy centert a fél szezon körül, jó lenne, mert sem Wilcox, sem Jo nem elég jó megoldás, attól már az is jobb, ha Garnett és Bass kezd ott. Ez meg önmagában azért nem jó, mert Bass Garnett mögé kell, hogy levegye az öreg válláról a terhet. Igazából centerbe egy nagyon jól lepattanozó és védekező, közepes támadó játékos kellene (PerkEazzy írta:Na pihiztik a srácok egy kicsit aztán aláztak egyet a nem túl acélos Washington ellen. Most holnap megint velük toljuk, azt is be kell húzni. Elnézve a Bostont...hát alig várom, hogy megverjük őket...a legjobb defense van nálunk széles e világonNa jó nem a legjobb, de eléggé Top egyelőre, ráadásul nekünk igazán azok ellen van nehéz dolgunk ahol a palánk alatt uralom van, mert mi elég undersized vagyunk magas posztokon. Mivel a Celtics meg hulladék idén a palánk alatt, így nem félek. Ráadásul a fiataljaink megalázóan le fogják futni a nagy öregeket.
Viszont néha tényleg baromi nagyképűnek tűnik egy-két hsz-edEazzy írta:Micsoda, ezt totál riszpektből írtam. Ha nem lenne, akkor azt írom, hogy darabokra tépünk titeket, és a vérző popólyukatokba sót szórunk, majd kitűzzük PP darabjait elrettentő példának a stadijon bejárataihoz.Bob_Marley írta:szerk: Eazzy meglátjukAzért egy kis respect lehetne
Philly jó, de megütünk titeket
Micsoda, ezt totál riszpektből írtam. Ha nem lenne, akkor azt írom, hogy darabokra tépünk titeket, és a vérző popólyukatokba sót szórunk, majd kitűzzük PP darabjait elrettentő példának a stadijon bejárataihoz.Bob_Marley írta:szerk: Eazzy meglátjukAzért egy kis respect lehetne
Philly jó, de megütünk titeket
Hát tavaly ment úgy el Bulls-győzelem, hogy Rose ugyan 30 pont körül dobott, csak 35%-kal...most 45 körül dob, viszont 8-9 assist is a neve mellé kerül általában.matador írta:Nagyon összeállt a csapat hála ég.Tocy írta: .a Bulls viszont baromi erős. Annak ellenére, hogy Rose csupán 20 pont körül átlagol..
Boozer, Deng a tavalyinál is jobban tolják, Brewer és Korver is hozza magát szinte mindig, a palánknál pedig akár Noah, akár Asik képes megbízhatóan teljesíteni, szedegetik a lepattanókat rendszeresen.
Rose pedig idén valóban kevesebbet dob, de azok a pontok... igazi vezér, akkor játszik a legjobban, amikor leginkább szükség van rá, a negyedik negyedben szinte mindig győzelembe tolja a Bullst. Ez lehet a legnagyobb erőssége a Chicagonak a play-offban, hogy Rose egyre inkább csapatban gondolkozik, a győzelem érdekében játszik, nem a dupla-duplákért.
Nagyon összeállt a csapat hála ég.Tocy írta: .a Bulls viszont baromi erős. Annak ellenére, hogy Rose csupán 20 pont körül átlagol..
'99-től követem az NBA-t, pont Jordan visszavonulása óta, szóval emlékszek ezekre, csak érdekelt innen egy-két vélemény, hogy ti hogyan látjátokKalap1988 írta:Az utóbbi 2-3 évben emelkedett felül kellett, előtte kb 2004-től Nyugaton volt egy Spurs, egy bivalyerős Phoenix, egy szintén erős Dallas és később a Lakers is, keleten nem volt 3-4 ilyen erős csapat. A Sixers nem volt annyira erős, egy jól összerakott alakulat volt Iverson köré, jó játékosokkal, de igazából Allen vitte őket a hátán, de nagyon. Nem volt alternatíva. A Nets más kérdés, az valóban igen erős volt, de akkor még ugye a túloldalt Lakers ( én csak Shaq távozása után írtam előbb, 2004-ig a Lakers volt az egyeduralkodó) hatalma rettentő volt Shaq-el és Kobe-val és zseniális kiegészítő emberekkel. Aztán jött egy Pistons, aki verte a Lakerst, szintén brutál csapat volt, volt egy talán nem annyira erős, csak egy bajnokságra készült Miami ( bajnok is lett), a Magicet meg szerintem már tudod ( ők azért nem sok vizet zavartak abban a nagydöntőben). Tehát abban az időben keleten 1 vagy max 2 erősebb ( bajnokesélyesre gondolok) csapat volt, míg nyugaton konstans 3-4. Az más kérdés, hogy az All-staron ez nem mindig számított, hisz kis csapatban is játszott egy-egy megasztár.Tocy írta:Nekem is nagyon jónak tűnik most a Heat, a zsinór 2 L ellenére is. Bosh is egész yo, 19pont-8pattanós átlag, és még jól is játszik. A legnagyobb baj nálunk igazából a pad lehet, 2-3 poszton nincs minőségi csere. Irányítóban Chalmers-Cole rotálva, 4esben Haslem, C-ben pedig már a visszatérés küszöbén Miller.
Amúgy még az All-Starról jutott eszembe, a Kelet vs Nyugatról, hogy én mióta követem az NBA-t, csak a Detroit, a Celtics és a Heat nyert bajnokságot Keletről, uralkodott a Lakers-Spurs páros, valamint tavaly a Dallas. Annak ellenére, hogy Keleten azért mindig ott volt egy vagy több bivalyerős csapat...habár lehet, hogy ez csak az utóbbi években van így? Mennyire volt erős Iversonnal a Sixers, vagy utána a két döntőt is bukó Nets, vagy a győzelem után döntőben elbukó Pistons, vagy később a Magic?
Az utóbbi 2-3 évben emelkedett felül kellett, előtte kb 2004-től Nyugaton volt egy Spurs, egy bivalyerős Phoenix, egy szintén erős Dallas és később a Lakers is, keleten nem volt 3-4 ilyen erős csapat. A Sixers nem volt annyira erős, egy jól összerakott alakulat volt Iverson köré, jó játékosokkal, de igazából Allen vitte őket a hátán, de nagyon. Nem volt alternatíva. A Nets más kérdés, az valóban igen erős volt, de akkor még ugye a túloldalt Lakers ( én csak Shaq távozása után írtam előbb, 2004-ig a Lakers volt az egyeduralkodó) hatalma rettentő volt Shaq-el és Kobe-val és zseniális kiegészítő emberekkel. Aztán jött egy Pistons, aki verte a Lakerst, szintén brutál csapat volt, volt egy talán nem annyira erős, csak egy bajnokságra készült Miami ( bajnok is lett), a Magicet meg szerintem már tudod ( ők azért nem sok vizet zavartak abban a nagydöntőben). Tehát abban az időben keleten 1 vagy max 2 erősebb ( bajnokesélyesre gondolok) csapat volt, míg nyugaton konstans 3-4. Az más kérdés, hogy az All-staron ez nem mindig számított, hisz kis csapatban is játszott egy-egy megasztár.Tocy írta:Nekem is nagyon jónak tűnik most a Heat, a zsinór 2 L ellenére is. Bosh is egész yo, 19pont-8pattanós átlag, és még jól is játszik. A legnagyobb baj nálunk igazából a pad lehet, 2-3 poszton nincs minőségi csere. Irányítóban Chalmers-Cole rotálva, 4esben Haslem, C-ben pedig már a visszatérés küszöbén Miller.
Amúgy még az All-Starról jutott eszembe, a Kelet vs Nyugatról, hogy én mióta követem az NBA-t, csak a Detroit, a Celtics és a Heat nyert bajnokságot Keletről, uralkodott a Lakers-Spurs páros, valamint tavaly a Dallas. Annak ellenére, hogy Keleten azért mindig ott volt egy vagy több bivalyerős csapat...habár lehet, hogy ez csak az utóbbi években van így? Mennyire volt erős Iversonnal a Sixers, vagy utána a két döntőt is bukó Nets, vagy a győzelem után döntőben elbukó Pistons, vagy később a Magic?
Hát én nemkanty írta: Plusz még lesz egy Bulls-Celtics meccs is, ez is fincsi lesz. Állítólag Rose játszhat már, fantasy miatt ennek örülök.
Én elnézném újra a Kelták között! Nagyon csípem az öregetBob_Marley írta:Yahoon meg olvastam Sheed visszaakar térni, mert unatkozik otthon
Rose-Wade-LBJ-Anthony-Howard vs Paul-Bryant-Durant-Griffin-Bynum. Hát a Kelet erősebb még mindig, de egy ilyen gálán mindig minden megtörténhetGame90 írta:Első eredmények az NBA All-Star szavazásról:
East:
Forwards: LeBron James (Mia) 640,789; Carmelo Anthony (NYK) 496,351; Amar'e Stoudemire (NYK) 178,797; Kevin Garnett (Bos) 173,161; Chris Bosh (Mia) 140,601; Paul Pierce (Bos) 94,071; Luol Deng (Chi) 85,086; Andrea Bargnani (Tor) 54,739; Carlos Boozer (Chi) 53,477; Hedo Turkoglu (Orl) 43,154.
Guards: Derrick Rose (Chi) 640,476; Dwyane Wade (Mia) 637,912; Rajon Rondo (Bos) 253,969; Ray Allen (Bos) 174,934; Deron Williams (NJN) 89,128; Jose Calderon (Tor) 42,929; John Wall (Was) 38,025; Richard Hamilton (Chi) 36,418; Kyrie Irving (Cle) 27,713; Joe Johnson (Atl) 23,384.
Centers: Dwight Howard (Orl) 754,737; Joakim Noah (Chi) 75,038; Tyson Chandler (NYK) 61,774; Joel Anthony (Mia) 41,832; JaVale McGee (Was) 24,713; Al Horford (Atl) 23,546.
West:
Forwards: Kevin Durant (OKC) 633,538; Blake Griffin (LAC) 394,264; Dirk Nowitzki (Dal) 231,832; Pau Gasol (LAL) 185,428; Kevin Love (Min) 143,814; LaMarcus Aldridge (Por) 118,268; Tim Duncan (SA) 81,783; Lamar Odom (Dal) 59,686; Metta World Peace (LAL) 39,006; Danilo Gallinari (Den) 34,438.
Guards: Kobe Bryant (LAL) 690,613; Chris Paul (LAC) 540,173; Ricky Rubio (Min) 133,520; Steve Nash (Pho) 118,922; Russell Westbrook (OKC) 107,197; Kyle Lowry (Hou) 90,725; Monta Ellis (GS) 63,696; Manu Ginobili (SA) 50,765; Jason Kidd (Dal) 49,596; Chauncey Billups (LAC) 42,657.
Centers: Andrew Bynum (LAL) 496,597; DeAndre Jordan (LAC) 134,961; Marc Gasol (Mem) 102,116; Nenê (Den) 94,167; Marcin Gortat (Pho) 62,631; Kendrick Perkins (OKC) 41,579.
Igen, rosszul értelmeztem, de ha a közönség ezt akarja, akkor csak beválogatják őket, még ha nem is mind a 4-etfcbarca0827 írta:Rosszul értelmezed a dolgot, már ha a 3 öreg alatt a KG, PP, RA 3-ast érted.
Keletről és Nyugatról is a közönség a neten szavazza meg a a kezdőötösöket (2 G, 2 F, 1 C)
A 3 öreg + Rondo, max., akkor lesz ott, ha a Kelet All Star edzője behívja őket.
Rosszul értelmezed a dolgot, már ha a 3 öreg alatt a KG, PP, RA 3-ast érted.MessiFan írta:Nem semmi, hogy még idén is ott lesz a 3 öreg + Rondo