Miért ne szenvednék?
Megy ám rendesen az alkudozás vica-versa

Dalembertet meg kösz, ilyen ha valakit kiraksz FA-ra jönnek a hiénák

Villanueva-t én is kiraktam, mire visszatenném, már sehol

Ginboliért vagy Maggette-ért milyen harc lesz Game-el
Ki kellett raknom a nemkívánatos személyeket, ez sok csere után sikerült!
Most megvagyok elégedve a csapattal!Nincsenek nagy neveim, csak KG meg Paul, de sok kis hasznos emberkém van!Dalembert,Noah,Felton stb
Most Game-t kapta el a gépszíj, még le se szállt a repülőről Bynum már cserélné
Azért mondjuk a tegnap 5 játékos innen 5 onnan csere valóban durva volt, s talán kaotikus
Kanter keveset játszik, így az a pár pont pár pattanó tőle engem nem győzött meg!Pedig amikor Okurt hoztam, benne volt Kanter is a kalapban!
Meg ha jól emlékszem a Draft előtt is durcizott, s nem ment el workout-okra (de Slither biztos jobban emlékszik), így már az csoda, hogy ennyire magas helyen draftolták, de jókat írtak róla, csak elég öntörvényű kölök!
Amúgy néha ( nem is annyira néha) elől bizony vannak nagy bust-ok míg első kör közepén meg lehet nagy kincseket találni!Vagy ugye a mester Spurs Parkerrel, Ginobilivel akiket már szinte akkor draftoltak, amikor már nem volt más játékos...
Mondjuk ebben pont a Celtics ritka gyenge...tegnap is néztem ezt a Shumpert gyereket, s összehasonlítom mondjuk tőlünk a tavaly draftolt Bradleyvel...Persze más pozicíó meg minden, de Fields az az évjárat...
Vagy a felejthetetlen Olowokandi vagy éppen Sam Bowie Jordan előtt 2ikként volt választva...Tudja valaki ki volt ő ???:lol: