Én úgy gondolom, hogy meglátszik sajnos a kor, de ez eddig is így volt, viszont ettől függetlenül oda tette magát mindenki annyira, hogy legalább a védőpattanók meglegyenek!
Mi egy védekező csapat vagyunk, támadópattanóért Rondo-n kívül nem megy senki, mert nem vagyunk elég atletikusak, s nem tudnánk visszaérni lerohanás ellen!Viszont pl KG-n látszik, hogy nem bír felugrani, gyakorlatilag felteszi a kezét, s pöczizzük jobbra-balra a labdákat a védőpattanónál!
Garnett azért rutinból, s azzal, hogy anno kivételes pattanózó volt, remekül helyezkedik, de ez olykor kevés!Doc mindig is elmondta, hogy PP-nek 5 pattanó körül kellene szednie, ezzel kisegítve a nagyokat, ez mostanában a lehetetlen kategória, látva PP játékát!Faramuci a mi játékunk, mert mint írtam nem megyünk támadóért, ezért elengedhetetlen, hogy jó dobószázalékban dobjunk, amihez adott egy remek irányító Rondo, aki megtalálja a réseket, de az openeket be kell vágni!KG-Bass tegnap nagyon sok tiszta opent kihagyott!Védekezésben meg elengedhetetlen, hogy a védőpattanókat begyűjtsük, de jelenleg egyik oldalon sem működik a játék!
Igazából mint szurkoló azt rossz nézni, hogy nem láttam az arcokon az akarást sem!Persze szünetben biztos nagy leszabás volt az öltözőben, mert felpörögött 1-2 ember, de addig PP aki a kapitány szó nélkül üldögélt le a padra, vagy úgy sétált le félidőben mintha mi vezetnénk minimum 20-al!KG-től sem láttam egy mellütést, vagy a csapattárs meglökését!
Volt egy időkérés, amikor Doc mint szódás a lovát kiosztott mindenkit, s kérdezte, hogy szerinted jó dobásod volt Paul aztán ezt kérdezte KG-től is, s mély csend, ilyenkor egy kapitánytól azt várom felmenjen benne a pumpa, s ha csak 2 percet is bír a lába de úgy menjen fel, hogy "megeszem" a labdát, KG-nél ezt nem is kellene mondani, aztán felmentünk s mintha Váci utcán szép nyári időben néznék a kirakatokat, csak mi a Bulls játékosokat néztük, hogy milyen ügyesek, gyorsak!
Vagy az van, hogy elfáradtunk már most (Allent kiveszem, mert ő tényleg úgy mozog mint 10 évvel ezelőtt), ami egy esetleges Rondo körüli cserével sem tudunk kompenzálni, vagy szimplán már most tartalékolunk!Illetve nyilván az is benne van, hogy nem edzettünk, s fizikailag még a szokásosnál is mindenki a béka feneke alatt van!
Ma vereséget könyvelek el 4-7el fogunk állni

Úgy hogy megvertük 2szer a Wizardsot, 1szer a Jersey-t egyszer a Pistonst, nemhogy 50% feletti csapatokat nem tudtunk megverni, de jelenleg egy Cavs elleni vagy MIlwaukee is ki-ki meccsnek érzek!
Hozzáteszem ez most valóban mély csalódottságomban írom, s meg kell jegyezni, hogy tegnap is a második félidő jó volt, végre volt besegítés védekezésben, végre agresszívak voltunk, végre egy kis Celtics pride volt, de megint lejátszottunk úgy egy első félidőt, hogy a teljes tanácstalanság, kilátástalanság!Ezt csináljuk 3 meccs óta, hogy első félidőben építjük a Gardent, s dobáljuk a téglát, majd miután már fütyül mindenki a csarnokban csak azért is mentalitással odatesszük magunkat!
PP-nek meg olyan szinten rosszul megy, hogy hihetetlen ezt meg nem bírjuk el legutóbbi 3 meccsen 8/34 a mezőnymutatója.....
És Doc tökéletesen elmondta, ahogy elől kihagyjuk a dobásokat, úgy megy fel az ellenfélnél a mentális rész, s persze elől bedobálják a bravúrt nekünk, ami rendjén is van, mi meg teljes apátiába esünk!Ez megy mostanában, lelkileg nagyon gödörben a csapat!
Na de majd Kalap felvidít minket egy kis pozitív összegzéssel!Hozzáteszem, én is bízok a fiúkban, mert ahogy kis energy van, s tűz megint mosolyogva nézem őket, még ha ugyanúgy kis is hagynak opent, vagy elszedik a lepattanót előlük!
Tegnap gyakorlatilag a 3ik negyedig egy ún. "hustle playt" nem láttam, na ez viszont kiakasztó!
szerk: Eazzy meglátjuk

Azért egy kis respect lehetne

Philly jó, de megütünk titeket