Game90 írta:Bő keret az Olimpiára:
LaMarcus Aldridge
Carmelo Anthony
Chauncey Billups
Chris Bosh
Kobe Bryant
Tyson Chandler
Kevin Durant
Eric Gordon
Blake Griffin
Dwight Howard
Andre Iguodala
LeBron James
Kevin Love
Lamar Odom
Chris Paul
Derrick Rose
Dwyane Wade
Russell Westbrook
Deron Williams
Elébb ez: Este/éjjel lesz valaki? Nézném a Dallas-Bos meccset, de már kell link
Nálam ebből ez lenne a kezdő:
Paul-Durant-Lebron-Aldridge-Howard
Hogy miért Aldridge? Mert akármennyire jó Love ( nagyon szeretem és örülök, hogy egy ilyen jól pattanozó és összetett fehér játékos van végre) szerintem LaMarcus többet hozzá tud tenni a védekezéshez és ebben a csapatban azt hiszem ez kell magas poszton ( nem kell szinte pontot sem dobni). Durantet nem volt szívem kihagyni, ha ő nem, akkor egyértelműen Wade már csak a kora miatt is, de Kobe-val sem lennének gyengébbek

Úgyis 10-15 percet játszanak ezek a sztárok, ha megy mindenkinek, ha meg valakinek nem, akkor ül egy-két ember. Elég bő ehhez

A Rondo kérdéshez azért azt hozzátenném, hogy én tévútnak tartom azt, amit te Bob írsz. Szerintem WB-nél sokkal többet hozzá tud tenni a válogatott játékához és talán Rosenál is. CP3 és DW nem írom, de ezt a hármat lehetne rotálni és akár tőlük is játszhatna jobban. Hogy miért? Azért,mert Rondo valóban nem tud dobni, de ezért is ő egy olyan játékos, akinek az első gondolata a passz. Ha ő ebben a válogatottban egyáltalán nem erőltetné a dobást ( szándékosan), max. betörne, akkor a sok álompasszával ( szerintem ő a legjobban passzoló irányító, Pault azért tartják jobbnak, mert összetettebb. D. W. szerintem nem is jobb) szó szerint ki kiny.lná a sok sztár hátsóját, amiből éppen a dobószázalék miatt sokkal jobb csapatjáték is kijöhet, mint egy olyan irányítóból, akinek nem feltétlen az első gondolata a passz, vagy mondjuk a 1-5-ik ( értitek mire gondolok). Rose egyértelműen olyan, aki először pontot akar dobni, őt ha játszatnám a válogatottban, akkor 2-es poszton. W. B.-ről meg ne is beszéljünk, ő ennyit sem ér nálam, agyatlan sok hibával játszik ( zseniális, ebben nem kételkedem, mielőtt félreértetek), de a legnagyobb hibája az, hogy ő aztán tényleg egyből dobni akar és sokszor akkor is, amikor nem kellene. Szóval nálam Rondo ott lenne és kb annyi játszana, mint Paul, ha megy neki. Nem kell pontot dobnia ebben a keretben ( 5-6 pont, tőle pár lepattanó és steal is, plusz vagy 20 gólpassz meccsenként

). Viszont, ha nincs is ott, akkor is inkább passzoló embert játszatnék. Egyébként a Celticsek közül valóban csak Rondot lehet már hiányolni, kellenek a sztárok az Olimpiára, Pierce a mega 3-asok közt már nem szerepelne úgy, mint ők, Ray pedig jó passzban nagyon hasznos lenne, borzasztó jó statokkal ( szerintem egy 50-60%-ban 20 pontot dobó Allen egy ilyen csapatban többet ér, mint egy megasztár, aki mondjuk kisebb dobószázalékkal -mert senkinek sincs ilyen keze

- dob 25-30-at, persze ezt a támadásra értem) bírhatna, de mégis csak a fiatal csillagoké a jövő. Ezt el kell fogadni. Én a 2008-asról sokkal inkább hiányoltam az embereinket, egy óriási szezon után. Ott K.G. még simán kezdő 4-es lehetett volna ( asszem akkor Anthony volt, félek, hogy most is így lesz), mert abban az időben még egyértelműen ő volt a legösszetettebb és fizikálisan legerősebb 4-es az NBA-ben. Mindegy, ez elmúlt, most már, azért tényleg mások jönnek

Akik pedig azt hiszik ránézve a keretre, hogy ez sima USA siker, azoknak ajánlom, hogy nézzenek meg régebbi, vesztes kereteket és azok játékosait... Nem csak ezen múlik. Ettől erősebb amerikai csapatok is buktak el, gyengébb riválisok ellen. A fölény persze egyértelmű, sokkal inkább, mint fociban bárkinél, de mégis le kell játszani és nem minden papsajt.