A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026

EgyetértekMessa írta:Lehető legjobb kezdő, Montoya, Fontás, Masch, Thiago és Alexis kezdőtagságát nagyon reméltem.

Lehető legjobb kezdő, Montoya, Fontás, Masch, Thiago és Alexis kezdőtagságát nagyon reméltem.Fecooo írta:Hivatalos kezdő: Pinto, Montoya, Piqué, Fontàs, Adriano, Mascherano, Thiago, Sergi Roberto, Cuenca, Pedro és Alexis
Köszönöm!Tdavid írta:
A sima Digi fogja most adni.
Adom. Pedronak pl. sokkal inkább szüksége van a játékpercekre...barca0417 írta:Messit nem szeretném a kezdőben látni most... meg igazából az egész meccsen pihenhetne nyugodtan. Vannak akik játszanának szívesen rajta kívül is.
Nekem nemBob_Marley írta:A bajnoki meccs előtt is helytállt ez a gondolatmenet és most is, egyszerűen ezeken a meccseken szinte csak mi bukhatunk!
Plusz akkor még az is benne volt, hogy egy vereséggel messze kerülünk az első helytől!
Nem hiába mondják, hogy a csúcson maradni nehezebb!![]()
Igazából nem tudhatjuk valójában mi történne olyan szituációban, amikor kiesünk, mert nem volt ilyen régóta, s Pep megint szép feladat elé kerülne!Úgyhogy ebből a szempontból sem lehet majd csak úgy legyinteni a kupára, szerintem!

Január 18. Bernabeu.Barcaman1993 írta:Apropó a kupa következő fordulója a jövő héten lesz?
Na akkor egy ilyet el tudnék képzelni:ab1daL írta:Alves, Iniesta, és Maxwell nem utazik el a kupa nyolcaddöntő visszavágójára!
Alves némi fájdalmat érzett a jobb lábában, ezért nem utazik. Iniesta technikai döntés miatt maradt ki, ahogy Maxwell is, viszont a brazil azért nem utazik, mert nem sok van vissza a tárgyalásokból, hogy a PSG-hez igazoljon.
Utazik a csapattal viszont: Cuenca, Sergi Roberto, Montoya.
Ezért írtam, hogy nem törvényszerű, de benne van a pakliban, míg nálunk nem hiszem. Azért kihat, hidd el, főleg, ha nagy lélektani hadviselés lesz, esetleg reklamálható bírói döntések, stb.daffy írta:a realnak a szuperkupánál nagyobb csalódása pedig garantált,hogy nem lesz,így nem is értem,hogy miért zuhannának megKalap1988 írta: Lehet, hogy zokogtak, mert egy döntő volt, de nem zuhantak össze, mert utána láttuk mi lett a vége....