Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Figyu én nem láttam a tegnapi Real meccset, ezért nem tudok róla nyilatkozni, csak az a különbség, hogy a Real utána behúzta a meccset, de ha x marad, akkor sincs semmi. Utólag semmi kárt nem szenvedtetek el. Nekünk viszont 2 pontunk elment a bírón és ha visszaemlékezünk a Getafe elleni meccsre ott is minket károsítottak meg. Ergo most simán partiban lehetnénk a Reallal, helyette meg egy paraszthajszálon múlik, hogy van-e esélyünk a bajnoki címre, vagy sem...zsuni írta:tegnap, Malaga játékos, páros lábbal szándékosan ráugrik Coentrao lábára. Piros hol marad? CRonaldo egyvonalból indul 1v1 a kpussal, visszafújják les. A Barcelona-t hátráltatják.. Nem csak, hanem mindekit, el kéne fogadni, hogy a pontvesztéseket a csapat magának köszöntheti, mert a bírók olyannyira vakok és szerencsétlenek, hogy már nem lehet felróni nekik ezeket.
Nem értem. Pedig csak férfiasan játszanak..Fecooo írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/01/11 ... i_pirosak4
sztem sokatmondó adat, a cikk forrása a marca...
POR QUÉ?Mikaos írta:Másfél év, 19 piros lap. Önmagában is durva.Fecooo írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/01/11 ... i_pirosak4
sztem sokatmondó adat, a cikk forrása a marca, tehát nem lehet belekötni, h elfogult a Sport TV...
De még kb. 19 elmaradt piros lap is van ezen időszakban. És ez még durvább.
Szerintem meg nem azzal volt a baj, hogy valamire akartál emlékeztetni, még, ha szerintem ebben a formában nincs is igazad ( ugyanis megjelenhet bármi ezen az oldalon egy cikkben, nem kell vele egy barca szurkolónak sem 100%-osan egyetérteni- a szerzőn kívül- ,mégis cinikusan jelezted, hogy mi is írunk ilyeneket... Pedig aki kritizálta a blog hsz-t, annak köze sincs a cikkhez. Na ez gáz, keverni a szezont a fazonnal). Hanem azzal van baj, hogy mindezt milyen stílusban tetted: Csak nézd meg, lluisllach89 nagyszerűen idézett tőled három mondatot, vagy mondatrészt ( az utolsó az, hogy nem kötekedsz), amiknél az első kettő mutatja, hogy milyen stílusban teszed meg ezt, nem mondom, hogy szándékosan, mert nem látok bele a fejedbe, de provokálva. Ezt minek kell? Nem lehet normális stílusban megfogalmazni a véleményed? Ennyire nehéz? Felnőtt emberek vagyunk állítólag.zsuni írta:rendben. a Ti oldalatokon jelent meg az a magyarázat, ami most, hogy már forditva aktuális, vicc.Ahhoz komolyabban kéne írnod. Például nem egy pontatlan "3" szavas hsz kellene hogy legyen a reakció.
Meg némi tartalom, meg objektív gondolkodás sem ártana, meg miután szítod a tüzet nem kéne kihátrálni, jaj de én nem is akartam ám semmi rosszat.
ezzel nem is szándékozok tovább foglalkozni, akkor vedd támadásnak, engem rohadtul hidegen hagy, mint Messi vagy CRonaldo. Felőlem aztán bizonygathatod az igazad.
A bírói tévedések felhozása, meg egy végtelen folyamat, szóval semmi értelme. Ez van, és kész.azért gondolom, hogy a kupában a RM helyzete könnyebb, mert már én is elkönyveltem, hogy a klasszikusok vége mindig Barcelona győzelem lesz. Szóval max pozitivan caslódunkAzért most amikor majd sorra jönnek a meccsek, nem lesz egyszerű a RM helyzete se, s bizony ez a kupa klasszikus bizony felforgathatja a dolgokat, mert nagy erőbedobást igényel, s a továbbjutónak még nagyon kemény meccsei lehetnek a kupában, a kiesés meg a riválissal szemben sohasem jó!persze ez nem igaz, mert nem szabad feladni előre, de nálam a Barca a nyerő, kupa, bajnokság vagy bl, mind1.
egyetlen esély a bajnokság, ahol a többi meccset be kell húzni, és meglehet.
szerintem 63.De még kb. 19 elmaradt piros lap is van ezen időszakban. És ez még durvább.
sok a piros, de a Barca elleni meccsek kivételével, csak jobban küzdenek a játékosok, emberhátrányban sok meccset nyertek.sztem sokatmondó adat, a cikk forrása a marca...
Másfél év, 19 piros lap. Önmagában is durva.Fecooo írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/01/11 ... i_pirosak4
sztem sokatmondó adat, a cikk forrása a marca, tehát nem lehet belekötni, h elfogult a Sport TV...
mégis napi szinten foglalkoztok vele, főleg a "főkolompos". (na meg a hálivúd csítörsz end ektörsz videók..)A bírói tévedések felhozása, meg egy végtelen folyamat, szóval semmi értelme. Ez van, és kész.
rendben. a Ti oldalatokon jelent meg az a magyarázat, ami most, hogy már forditva aktuális, vicc.Ahhoz komolyabban kéne írnod. Például nem egy pontatlan "3" szavas hsz kellene hogy legyen a reakció.
Meg némi tartalom, meg objektív gondolkodás sem ártana, meg miután szítod a tüzet nem kéne kihátrálni, jaj de én nem is akartam ám semmi rosszat.
azért gondolom, hogy a kupában a RM helyzete könnyebb, mert már én is elkönyveltem, hogy a klasszikusok vége mindig Barcelona győzelem lesz. Szóval max pozitivan caslódunkAzért most amikor majd sorra jönnek a meccsek, nem lesz egyszerű a RM helyzete se, s bizony ez a kupa klasszikus bizony felforgathatja a dolgokat, mert nagy erőbedobást igényel, s a továbbjutónak még nagyon kemény meccsei lehetnek a kupában, a kiesés meg a riválissal szemben sohasem jó!
Ahhoz komolyabban kéne írnod. Például nem egy pontatlan "3" szavas hsz kellene hogy legyen a reakció.zsuni írta:fáj vagy mivan?Akkor azt hiszem emlékeztetést se kérünk nagyon.
fáj vagy mivan?Akkor azt hiszem emlékeztetést se kérünk nagyon.
A Levante elleni meccs volt az amikor DM színészkedett, Khedirát kipöckölték és Pepe ámokfutása büntetlenül maradt, ugye?zsuni írta: 2szer. Levante, Santander. Persze nem a bíró miatt feltétlenül, hanem mert töketlen unalmas, semmi játék volt, de ott is voltak vitatható ítéletek, ami 4 pontot hozott volna. De mivel a csapat hullagyenge volt, megérdemelték a pofont.
zsuni írta:álomvilág off, valóság on.
ez egyáltalán nem vicc, és lehet rajta hőbörögni, miután valaki levette a kis szemüvegét ami a Barcelona álomvilágának megtekintésére szolgál
zsuni írta:Amennyiben ez vicc, mint sokan leírták, és felháborodtak, akkor a Barca egyik BL címe is egy vicc.
zsuni írta:csak emlékeztetés képpen írtam, nem kötekedésböl
A válasz a kérdésedre. A bíró zsebében. Azaz ott ahol a decemberi meccsen Pepe, Ramos esetében.zsuni írta: tegnap, Malaga játékos, páros lábbal szándékosan ráugrik Coentrao lábára. Piros hol marad? CRonaldo egyvonalból indul 1v1 a kpussal, visszafújják les. A Barcelona-t hátráltatják.. Nem csak, hanem mindekit, el kéne fogadni, hogy a pontvesztéseket a csapat magának köszöntheti, mert a bírók olyannyira vakok és szerencsétlenek, hogy már nem lehet felróni nekik ezeket.
2szer. Levante, Santander. Persze nem a bíró miatt feltétlenül, hanem mert töketlen unalmas, semmi játék volt, de ott is voltak vitatható ítéletek, ami 4 pontot hozott volna. De mivel a csapat hullagyenge volt, megérdemelték a pofont.Hányszor veszítettetek már pontot a bírók miatt?
csak emlékeztetés képpen írtam, nem kötekedésböl. spanyol bírókkal nem érdemes foglalkozni senkinek, mint magyar focivalEzzel az egy mondattal megint érdemes lesz ovlasni a topikot s a sok vérszívót...Remélhetőleg csak nekünk olvasóknak lesz feladatunk görgetés ormájában, de a modik nem raknak kis senkit!
Ramos a Clasicón nyújtott páros lábbal rácsúszik Iniesta lábára. Piros hol marad? Messi nemhogy egy vonalból, fél méterrel hátrébbról indult. Mint ahogy a Getafe elleni meccsen is volt egy támadás, amikor Maxwell fél méterrel hátrábbról indult, beadott, gól, de a játékvezető visszafújta, meg az asszisztens beintette a lest. 0-0 volt az állás, kikaptunk 1-0-ra egy szögletből kapott góllal. Hányszor veszítettetek már pontot a bírók miatt?zsuni írta:álomvilág off, valóság on.A labda kezezése azt a szándékos cselekedetet jelzi, amikor egy játékos a kezével, vagy karjával kerül érintkezésbe a labdával. A játékvezető a következőket vegye figyelembe ezeknél az eseteknél:
- a kéz mozog a labda felé (nem a labda a kéz felé)
- az ellenfél és a labda közötti távolság (váratlan labda)
- a kéz helyzete nem szükségszerűen jelenti, hogy ez egy szabálysértés (…)
Ezek alapján pedig a következő jelenet figyelhető meg: az Espanyol bekkje igyekszik visszaérni az ígéretesnek tűnő vendég lövés blokkolására. Egy kicsit késve érkezik, mivel akkor ér vissza, amikor Pedro már lövi a labdát az ötöstől nem messze. A védő megpróbál szembe kerülni vele és a futás közbeni természetes testtartásnál természetesen fenntmarad a keze.Pedro meglövi a labdát a hátvédtől maximum 5-6 méterre, ami találkozik a védő kezével. Ha ezt, illetve a fentebb idézett, három pontot figyelembe vesszük, megállapíthatjuk, hogy a biró ítélete egy jó döntés volt.
ez egyáltalán nem vicc, és lehet rajta hőbörögni, miután valaki levette a kis szemüvegét ami a Barcelona álomvilágának megtekintésére szolgál.
Ezzel a pár mondattal magyarázták a TI szerkesztőitek, a bizonyos Chelsea meccs után, miért is nem kapott 11est a Chelsea. Szóról-szóra ugyanez, csak az Espanyol helyett katalán van irva kb.
Amennyiben ez vicc, mint sokan leírták, és felháborodtak, akkor a Barca egyik BL címe is egy vicc.
http://wwww.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=9557tegnap, Malaga játékos, páros lábbal szándékosan ráugrik Coentrao lábára. Piros hol marad? CRonaldo egyvonalból indul 1v1 a kpussal, visszafújják les. A Barcelona-t hátráltatják.. Nem csak, hanem mindekit, el kéne fogadni, hogy a pontvesztéseket a csapat magának köszöntheti, mert a bírók olyannyira vakok és szerencsétlenek, hogy már nem lehet felróni nekik ezeket.idén az ő kezükre játszik a szerencse is, nem az első ilyen meccsük volt, a bírók pedig inkább minket hátráltatnak.
Azért a reál szemüveget is e lehetne venni, mert ezzel a cikkel sokan akkor sem értettünk egyet. 1 vagy 2 tizenegyest ( többet nem, a kezezések közül Eto'o-é, vagy a másik, már a személyekre nem emlékszem pontosan, a testnél volt, nem tudta máshová rakni és nem állta el ezzel a labda útját, az állítólagos 16-oson belüli szabálytalanságok közül pedig szerintem csak egy volt az, Alvesé, az is kívül a 16-oson...) meg kellett volna ítélni azon a meccsen a Chelseanek,de ez semmilyen körülmények közt nem jelentheti azt, hogy a Barcelona bl címe egy vicc, mert: 1. A párharc két mérkőzésből állt, ahol az első meccsen legalább egy tizenegyest és egy kiállítást kapnia kellett volna a Barcelonának, amivel akár el is dőlhetett volna és a visszavágónak teljesen más képe lett volna ( tehát egy Essien bombagól után az elején nem egy visszahúzódó és kontrázó csapatot néztünk volna, hanem egy olyat, melynek lehet támadnia kell)zsuni írta:álomvilág off, valóság on.A labda kezezése azt a szándékos cselekedetet jelzi, amikor egy játékos a kezével, vagy karjával kerül érintkezésbe a labdával. A játékvezető a következőket vegye figyelembe ezeknél az eseteknél:
Ezek alapján pedig a következő jelenet figyelhető meg: az Espanyol bekkje igyekszik visszaérni az ígéretesnek tűnő vendég lövés blokkolására. Egy kicsit késve érkezik, mivel akkor ér vissza, amikor Pedro már lövi a labdát az ötöstől nem messze. A védő megpróbál szembe kerülni vele és a futás közbeni természetes testtartásnál természetesen fenntmarad a keze.Pedro meglövi a labdát a hátvédtől maximum 5-6 méterre, ami találkozik a védő kezével. Ha ezt, illetve a fentebb idézett, három pontot figyelembe vesszük, megállapíthatjuk, hogy a biró ítélete egy jó döntés volt.
ez egyáltalán nem vicc, és lehet rajta hőbörögni, miután valaki levette a kis szemüvegét ami a Barcelona álomvilágának megtekintésére szolgál.
Ezzel a pár mondattal magyarázták a TI szerkesztőitek, a bizonyos Chelsea meccs után, miért is nem kapott 11est a Chelsea. Szóról-szóra ugyanez, csak az Espanyol helyett katalán van irva kb.
Amennyiben ez vicc, mint sokan leírták, és felháborodtak, akkor a Barca egyik BL címe is egy vicc.
http://wwww.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=9557tegnap, Malaga játékos, páros lábbal szándékosan ráugrik Coentrao lábára. Piros hol marad? CRonaldo egyvonalból indul 1v1 a kpussal, visszafújják les. A Barcelona-t hátráltatják.. Nem csak, hanem mindekit, el kéne fogadni, hogy a pontvesztéseket a csapat magának köszöntheti, mert a bírók olyannyira vakok és szerencsétlenek, hogy már nem lehet felróni nekik ezeket.idén az ő kezükre játszik a szerencse is, nem az első ilyen meccsük volt, a bírók pedig inkább minket hátráltatnak.
Ezzel az egy mondattal megint érdemes lesz ovlasni a topikot s a sok vérszívót...Remélhetőleg csak nekünk olvasóknak lesz feladatunk görgetés ormájában, de a modik nem raknak kis senkit!zsuni írta:
Piqué kezezése abszolút vétlen volt, lógott a keze,rápattant,azt csak akkor tudja kivédeni,ha levágja gyorsan a kezét.zsuni írta: álomvilág off, valóság on.
álomvilág off, valóság on.A labda kezezése azt a szándékos cselekedetet jelzi, amikor egy játékos a kezével, vagy karjával kerül érintkezésbe a labdával. A játékvezető a következőket vegye figyelembe ezeknél az eseteknél:
tegnap, Malaga játékos, páros lábbal szándékosan ráugrik Coentrao lábára. Piros hol marad? CRonaldo egyvonalból indul 1v1 a kpussal, visszafújják les. A Barcelona-t hátráltatják.. Nem csak, hanem mindekit, el kéne fogadni, hogy a pontvesztéseket a csapat magának köszöntheti, mert a bírók olyannyira vakok és szerencsétlenek, hogy már nem lehet felróni nekik ezeket.idén az ő kezükre játszik a szerencse is, nem az első ilyen meccsük volt, a bírók pedig inkább minket hátráltatnak.
hát ebben az a buktató, hogy a középpályán szerintem josé 2 olyan játékost akar, aki védekezésben ad a csapatnak, és mivel khedira nem hiszem, hogy játszani fog, ezért marad a lass-xabi-coentrao trió...na most, ezek közül kettő kezdene, akkor szerintem egy a padra is kell.daffy írta:vagy a szokásos:shutterisland írta:...
casillas-lass,ramos,pepe,marcelo-coentrao,xabi-dm,özil,cr-benzema
vagy a szokásos:shutterisland írta:...